Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dukanka71/56

Dukan- czas start!!!!

Polecane posty

Witam wszystkich. Postanowiłam pozbyć się zbędnych kilogramów. W sierpniu planuję wyjazd na wakacje ze znajomymi. Dość narzekania, chcę, żeby te wakacje były najpiękniejszymi wakacjami pod słońcem:) Musi mi się udać! Czy ktoś chcę się dołączyć? W stopce zapisałam moje wszystkie dane. Jestem teraz przejedzona, także waga może się wahać do 2 kg oraz obwód brzucha.

Gość dyrektor wawryszewski.
brawo ,moze pociągniesz paszteciarnie za sobą ,zostanie ci to zapisane jako dobry uczynek

Gość hjkhjkjhk
nie polecam dukana ( sama nie stosowałam bo nie musze sie odchudzac ale znam ludzi ktorzy ją stosowali), bo raz ze trudno na niej wytrzymac, twój organizm bedzie sie slinił na widok suchego chleba i wcale nie jest taka zdrowa bo jak pamietam trzeba wcinac bialko a w takim nadmiarze jest bardzo niekorzystne dla organizmu, polecam jesc normalnie, 5 małych posiłkow dziennie, ostatni o 20, produtkty pelnoziarniste jak pieczywo, makaron, ograniczenie tłustego miesa i rzecz jasna slodyczy i codziennie sport, no nordic walking, nie polecam biegania bo raz ze bardziej rozbudowuje miesnie a dwa ze do sierpnia bedziesz wygladac gorzej przez zebraną pod skórą wodą, wiec najlepiej jakis tez aerobik, jesli masz niedaleko wode to popływac, potanczyc itd i wsio :p

takk. ja już próbowałam. Właśnie znajoma ma Dukana, idzie jej świetnie i chudnie. Ja już kiedyś stosowałam dukana. Święta prawda o tym chlebie itd. Zrzuciłam wtedy 12 kg w miesiąc. jedyne co wróciło to dwa kg a tak to miałam spokój przez dwa lata, teraz siedzę i pracuje, dlatego mam mało ruchu, a na dukanie nie potrzeba dużo sie ruszać. Im więcej ćwiczysz, tym większe mięśnie.

w 1 fazie mało sie ruszałam, ale to tylko tydziem, później coraz to więcej:) Nie stosowałam ani ytrzeciej, ani 4 fazy. Tylko zrobiłąm tak jak ty mówisz, 5 posiłków i ruch. Ja te 3 trzygodnie, do sierpnia chcę poświęcić na dukana na te 1 i2 fazę:), w sumie to nawet tylko dw atygodnie, jeden tydzien fazu 1 i jeden tydzień fazy 2, a potem tak jak mówisz:) 5 posiłków i ruch!:) Co o tym myślisz?

Gość hjkhjkjhk
nie twierdze ze jest nieskuteczny, a ruch zrobi ci dobrze, bo schudniesz i zostanie sama galareta, a cwiczenia rozbudowują miesnie minimalnie, bo na muły to trzeba sobie zapracowac :)

Gość hjkhjkjhk
ja byl dołączyla ruch codziennie, lub co drugi dzien , dukan do sierpnia jeszcze ujdzie, gorzej jabys miala go stosowac za długo, ale na przyszlosc pamietaj ze najlepszą dietą jest dieta bez słodyczy i zdrowa

No tak, ja wiem, wiem. Nie no codziennie będę robiła Weidera i inne brzuszki oraz spacer, albo rower. Biorę dukana, bo zalezy mi na szybkiej utracie wagi...

Kurcze, potrzebuję takiego kopa, motywacji, bo mam ostatnio coś słaba wolę. Nie umiem się zmotywować, bo lubię jeść, jak zaczynam, to nie umiem skończyć... To masakra, jest coś z domowych sposobów dobrego na apetyt?

Gość hjkhjkjhk
hmm u ciebie tworzy sie błędne koło, bo apetyt napędza m.in. brak węglowodanów ktorych nie mozesz teraz jesc, dwie garscie razowego makaronu lub razowego chleba załatwi sprawe, mozesz do tego dołączyc jajko a ogolnie to poprostu sie zaprzec i nie myslec o jedzeniu a jak sie zachce jesc to poodkurzac :D

Gość hjkhjkjhk
ok ja musze spadac i mysle ze 3 tyg na diecie na pewno wytrzymasz :P

Albo wyjść z domu:), dzięki:). Mam nadzieję, że się uda,. Nie wiem czy często wpadasz na kafeterie, ja będe tu codziennie i będe pisała o swoich wynikach, jejy, wszytkoz robię ,żeby się udało:) Odwiedź mnie czasem:)

Gość hjkhjkjhk
ok :P wpadam czasem bo to srodowisko nie słuzy dobrze psychice :D