Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

jest jedna rzecz jakej zazdroszcze grubym maciurom

Polecane posty

Dzisiej mialam refluksje, w sumie to poraz kolejny, ze grybe baby majo zle, ze im cienzko, ze sie poco I take tam, ale nagle przyszla mi niespodziewana mysl, ze majo jedno walete (reszta same zady). Otoz chodzi o ich wlosy. Skoro majo grubo skore, grube rence, grube uda, grube twarze I grube stopy to na pewno tez majo grube wlosy. A chiba kazda dziewczyna I dojrzala kobieta o takich marzy. Zwroccie uwagie, ze wszystkie chude so lysiejonce. A wienc pytam czy zauwazyliscie tako tehcnikie?

Gość Magda 20 .. ..
Idioto, nie zaśmiecaj już tego forum, idź stąd!

Wiecie ze rozmyslam tera nad utyciem? Co jest dlla was wazniejsze? Gienste wlosy dluge I zdrowe, czy moze figura jak u gwiazdy z choliwud? Dokladniej ze slonecznego patrolu, za to wlosy jak siano na polu po wykopkach?

Gość no i mają grube cipy
które ważą z 5 kg

Gość Eulallllllaiaiaiaieee
Przecież fiel to konto, do którego hasło mają 3 osoby, na dodatek chłopaki, którzy udają dziewczyny pracujące w sklepie odzieżowym...

Tlusta to jest kapusta, ja mogie byc przy tuszy jak cos. Z reszto moim sobowtorem jest pamela andersen, tyle ze ja wyszsza.

Przed sklep to nie bo szefostwo nie ppozwala, na trasie stoje ruchliwej. Nie przezywaj mie. Kto kogo nazywa ten sie sam przezywa.

No pisz, na co czekasz. Nie mysl tak dlugo.

Mysli ze nie widze, ale ja jo obserwjuje, o wlasnie polkla

Gość fiel zacznij się leczyć
bo to co wypisujesz jest nie do strawienia.Myślę,że dobry psychiatra miałby tu pole do popisu i pełne ręce roboty. Reszty forumowiczów twoje teksty nie interesuję, to zwyczajny popcorn, nic świeżego ani odkrywczego nie wnosisz, jesteś co najwyżej jak ten wrzód na dupie, cokolwiek przeszkadzasz

Ok, a jako przychodnie polecasz I czy na kase chorych mozna?

Gość krasulowataata
ludzie ale wy jestesci głupi, przecież fiel (ona/oni czy ktokolwiek to naprawde jest) musi byc strasznie inteligentna żeby pisac w ten sposób, chorym psychicznie trzeba być żeby tego nie zauważyć! przecież "ona" super pisze o wszykim, świetnym stylem, naprawde szacun fiel :)