Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

ideal kobity

Polecane posty

Jaki macie ideal swojej kobiety, a moze same uwazacie sie za idealy tak jak my? Prosze o opisy nie tylko wyglondu, ale rowniez charakteru I ubioru.

Gość Eulallllllaiaiaiaieee
Won stąd, głupcze, na razie grzecznie proszę

Gość bezzębna Mariola
ideał to ja:P szkoda ,że nikt inny tego nie widzi:(

Ja opisze siebie, zaczne od wyglondu. dluge blond platynowe wlosy, brwi zrobione konturowko, pozbylam sie ich laserowo. Zarowkowy, dlugi, naostrzony tips. W ciecie w talii niczym u bonka, dluge nogi, sredni cyc z pusz apem. Odstajonca dupa. Dluge rzensy, rozowe usta, niebieski makijarz na powiece, poliki bronzowe.

Jak nie pokazujesz zdjencia to nie widzi. Opisz sie to zobaczymy czy jestes ladniejsza ode mie. Ja zara opisze swoj styl ubioru.

A z ubioru to tak: zimo I jesienio lubie se biale kozaczki zalozyc, do tego mam take futerko sztuczne, bo zwierzontek nie zabijam, tez biale. I rajtuzy jakes we fajne wzorki. To krycie powierzchnie.

Gość poukładany artysta
Wybrałem 13 kobiet, które celują w mój gust w kolejności losowej. Na pierwszym miejscu zdecydowanie MINI ANDEN Ally Zetterberg Anna Tokarska Brooklyn Decker Fabiana Semprebom Heidi Johnsen Jennifer Lamiraqui Julija Steponaviciute May Andersen Mini Anden Nynke van Verschuer Valentina Zeliaeva Vanessa Hegelmaier Ymre Stiekema Części garderoby, które uważam za jedne z najbardziej atrakcyjnych z mojego męskiego punktu widzenia: - zwiewna sukienka koktajlowa, długa maksymalnie do kolan i mocno ściskana w talii z kokardą - luźna spódnica długa maksymalnie do kolan + koszula na guziki z delikatnego materiału - sukienka długa maksymalnie do kolan, koniecznie przylegająca w talii - legginsy + delikatna tunika - niezbyt długi płaszcz z dużymi guzikami ściskany w talii - delikatna marynarka z podwiniętymi rękawami - klasyczne szpilki bez otworów - balerinki zakrywające całe palce - z butów sportowych jednokolorowe (np. białe) tenisówki (nie mylić z trampkami!) - kozaki zimowe na nieznacznym obcasie Części garderoby, które uważam za jedne z najmniej atrakcyjnych z mojego męskiego punktu widzenia: - powycierane, ciemne jeansy - dzwony - szerokie spodnie na całej długości - spodnie nisko noszone - rybaczki - spodnie błyszczące - spodnie skórzane - luźne spodnie z kieszeniami (bojówki) - sindbady - poncho - obcisła spódnica jeansowa - długa spódnica ze sztywnego materiału - spódnica długa po same kostki - szeroki i gruby top - szeroka bluza lub T-shirt - biodrówki + krótka bluzka odsłaniająca fragment brzucha - luźne sukienki na całej długości - jeansowa kurtka lub koszula - nisko noszona spódnica - mokasyny - klasyczne trampki (nie mylić z tenisówkami! ) - koturny - szerokie kapciowate eskimoski - buty typu skate - moro - buty na obcasie z językami - białe kozaki na wysokim obcasie - sandały wyglądające identycznie jak męskie Jeśli chodzi o idealne ciało kobiety to w kolejności pod względem ważności zwracam uwagę na: - Oczy (niezbyt małe, wyraziste, ładnie usytuowane, niewybałuszone, powieki nieopuchnięte, rzęsy w miarę długie, brwi ładnie zakrzywione, lekko uniesione, wąskie ale naturalne) - Ogólny kształt głowy (duża głowa z wielkim czołem odpada, szeroka szczęka lub wysoki podbródek jak u mężczyzny również, szyja nie schodzi się z brodą, posiadanie drugiej brody absolutnie niedopuszczalne, na twarzy nic nie zwisa, skóra naciągnięta od kości policzkowych aż po dolną szczękę) -Skóra (bardzo gładka, czysta, zdrowa, pieprzyki dopuszczalne ale nie odstające, skóra nienaturalnie ciemna i zniszczona po solarium - odpada) - Włosy (długie co najmniej do ramion, gęste, kolor jasny najlepiej jasny blond, lekko pofalowane ale absolutnie niekręcone) - Usta (ponętne, zmysłowe, kąciki ust lekko zakrzywione do góry, wargi wilgotne ale niebłyszczące) - Nos (mały, ewentualnie lekko zakrzywiony do góry, lecz czubek nosa nie jest wystający, nos - prosty bez garbu, płatki skóry po bokach ładnie uwypuklone, lekko rozsunięte na boki, brak kolczyka) - Nogi (długie, szczupłe, ale nie jak tyczki, łydki wyrzeźbione, mięście brzuchate delikatnie uwypuklone, kolana wąskie i kościste) - Brzuch (talia osy, brzuch płaski, wyrzeźbiony, pępek raczej bez kolczyka) - Pośladki (umięśnione, jędrne, wypukłe, odsadzone od linii pleców, kołyszące się na boki podczas chodzenia, robiące odwrócone ósemki) - Dłonie (małe, zadbane, delikatne, kościste) - Stopy (w miarę małe, wąskie, palce kościste, duży palec nie zachodzi na drugi, ale lekko jest od niego odsunięty tworząc niewielką przerwę, drugi palec nie jest wysunięty względem dużego, paznokcie zadbane, śródstopie prawidłowo ukształtowane) - Piersi (jędrne, średniej wielkości, odsadzone do przodu względem brzucha, okrągłe i przede wszystkim naturalne) - Ramiona (kobiece, a więc szczupłe) Ja - mężczyzna mówię NIE, gdy kobieta: - nosi płytkie biodrówki odsłaniające fragment brzucha - ma na sobie szerokie jeansy - pod długimi nogawkami spodni ukrywa szpilki w celu optycznego wydłużenia nóg - nosi na co dzień fabrycznie powycierane na ciemno jeansy - ma na sobie szerokie rybaczki lub dzwony - łączy ze sobą kilka wzorów, np. poziome paski z pionowymi, cętki z motywem kwiatowym - paraduje w przezroczystym stroju - pokazuje publicznie zbyt dużo ciała, np. poprzez noszenie sukienki z dużym wcięciem, minispódniczki, czy koszuli odsłaniającej plecy - łączy jeansy z tuniką lub sukienką - na co dzień chodzi w glanach lub ciężkich butach turystycznych - łączy kolor brązowy z czarnym, lub żółty z pomarańczowym - chodzi w trampkach lub w adidasach z wysoką cholewką - nosi obcisłą spódnicę do samych kostek - nosi spódnicę nisko opuszczoną - nosi szerokie bluzy z kapturem lub szerokie T-shirty - chodzi na wysokich koturnach Ja mężczyzna mówię TAK, gdy kobieta: - potrafi ubrać się adekwatnie do powagi sytuacji - wybiera stroje eleganckie i zmysłowe - perfekcyjnie łączy kolory i poszczególne elementy garderoby dbając o najmniejszy szczegół - dobierając strój bierze pod uwagę typ urody, figurę, a także charakter - wie co jest eleganckie bez względu na to, co narzuca jej w bieżącym sezonie moda - chodzi w zwiewnych sukienkach mocno ściskanych w talii - do tuniki zakłada seksowne legginsy - zamiast trampek wybiera tenisówki - gustuje w klasycznych obcasach bez otworów - nosi spódnice długie maksymalnie do kolan - do spódnicy ściskanej mocno w talii zakłada koszulę na guzik, koniecznie wkasana - nie ukrywa obcasów za nogawkami spodni, ale odpowiednie je eksponuje np. poprzez odsłonięcie całych łydek - zamiast ciężkich butów, wybiera seksowne balerinki - unika obszernych bluz z kapturem oraz szerokich T-shirtów - unika grubych, długich i do tego obcisłych topów - wybiera ubrania z delikatnych materiałów

Uhuhu chcialo by sie rzecz krotko, zwiezle I na temat. Ale jest tylko na temat, odpowiedz bardzo wyczerpujaca. I musze przyznac, ze jako kobieta sie z Toba zgodze. Tera pytanie czy taki ideal istnieje? Mi trochie brakuje, ale tu chodzi o cialo, a to raczej nie do zmiany. skad posiadasz tyle wiadomosci co do kobiecego stroju?

Gość poukladany artysta
bo jestem gejem