Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martka1991Gdańsk

Marihuana mnie stoczyła ...

Polecane posty

Gość Martka1991Gdańsk

Chciałabym opowiedzieć swoją historię ku przestrodze dla młodych ludzi... Mam 21 lat.2 lata temu zaczęłam palić marihuanę.Na początku tak dla spróbowania,bo wielu znajomych paliło i chciałam sprawdzić ten stan.Z czasem jednak paliłam już coraz częściej by móc odczuwać ten stan-codziennie,2 razy dziennie...Trwało to do momentu aż zrozumiałam,że coś niedobrego się dzieje od kołatań serca przy dużych dawkach, przez utratę wagi do "trzęsionek" jak nie paliłam 2,3 dni.Uzależniłam się od tego psychicznie.Odwiedziłam lekarza internistę,potem psychologa i psychiatrę.Dostałam tabletki i postanowiłam z tym zerwać.Na początku nie mogłam wytrzymać-mdłości,brak apetytu,złe samopoczucie itd. Teraz jest dobrze,ale-nie palę 2 miesiące,ale wciąż o tym pamiętam i za każdym razem próbuję przekonywać młodych ludzi,że nie warto,bo to co mówią znajomi nie musi być prawdą.....

Gość Jurijxd
na każdego działa to inaczej ale przyznam rację że to uzależnia psychicznie

Gość Shatynova
Dziecko bo maryske się pali okazyjnie a nie jak margines codzienn pod klatka z kumplami. Trzeba znać umiar i nie strasz dzieci ćpunko

Gość Ziom zielony ziom
Heh koleżanko powyżej Ty chyba nie wiesz o czym piszesz :P Człowiek nie ma wpływu na stan swojego uzależniania. Ten stan umyslowy,ta blogość sprawia,że się zatracasz i ani się nie s podziejesz aż będziesz tego pragnąć.

Gość Ziom zielony ziom
Shatynova:Marihuana nie jest dla dzieci-od tego zacznijmy.

Tylu ludzi znam palących marihuanę a wszyscy zdrowi. Miałaś pecha autorko.

Gość Martka1991Gdańsk
Możecie się śmiać,ale to jest smutny fakt.Odbyłam wiele rozmów i z lekarzem ogólnym i z psychologiem i z psychiatrą.Teraz dopiero rozumiem wiele rzeczy.To co się wbija młodym ludziom to głowy to totalna bzdura.Jeden zapali 100 razy i nic mu nie będzie,a drugi 10 i się uzależni.

Gość hhdfhdfdfhhhrthdfhfd
dilerów pozamykać,otworzyć sklepy z maryhą-czystą i tyle

Gość Shatynova
Głupoty opowiadacie wypierdalac i nie pierdolic głupot bo kto normalny pali zioło codziennie i to jeszcze dwa razy ! Do mądrych autorka raczej nie należy tyle w temacie. Rozumiem skopcic dla relaksu co weekend, ale codzienn :O i czego ona się spodziewała 🖐️ oby ktoś was na policję zgłosił bo żal trzymać takich debili na wolności

Gość Martka1991Gdańsk
Shatynova:Ja też zaczynałam od weekendowego palenia...

Gość Shatynova
I na tym trzeba było skończyć, a jak masz słaby charakter trzeba było się za to nie brać, bo chyba swój rozum masz, prawda.. :O

Gość Nałogowiec31
Niektórym ciężko jest pojąć jak ciężko jest się powstrzymać nawet przy silnym charakterze. Jak coś wciąga to ciężko jest się pohamować. Mi zrywanie z papierosami zajęło 3 lata a też zaczynałem od jednego po obiedzie.