Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamsieja...

wysoki wzrost a obcasy...

Polecane posty

Gość pytamsieja...

tak jak w temacie... mam 180 cm, mój mąż 178... zawsze nosiłam buty na płaskiej podeszwie... żadnych obcasów ani koturn... jednak tego lata zaczęły strasznie mi się podobać koturny... zakupiłam jedną parę i czuję się w nich rewelacyjnie... problemem jest tylko to, że mając na nogach koturny jestem wyższa od męża... on twierdzi, że jemu to nie przeszkadza, bo zawsze chciał żebym nosiła takie buty i bardzo mu się to podoba... a co wy myślicie na ten temat...?

Gość bvcbcvb
boze swiety, sama stwarzasz problem ktorego nie ma

powiem szczerze, że jak dla mnie wzrost 180 cm średnio pasuje do wysokich obcasów. Jak dziewczyna ma 170 cm ( jak ja) to ok, ale przy Twoim wzroście bym sobie darowała...

Gość karola--83
w ogóle uważam, że jak ja coś robię to jest super(jak ja) ;)

Gość bvcbcvb
a dlaczego ma sobie darowac? bo tobie i innym zapyzialym dzieczynom się to nie podoba? a mi sie nie podobają wyuzdane dziewczyny i musze je oglądac bo nikt im nie zabroni

Gość lajalllll....
Moim zdaniem obcasy są fajne niemal dla wszystkich, może z wyjątkiem dziewczyn mających ok. 190 bo mieć 2m. to już lekka przesada. Spójrz na takie aniołki VS; mają po 180 cm. i śmigają w 14 cm. obcasach Jeśli jakieś Ci się podobają, dobrze się w nich czujesz - kupuj! :)

ja mam 174 i noszę obcasy, ale mój mąż jest wyższy i to nie przeszkadza. A noś sobie co to kogo obchodzi czy jesteś wyższa od niego czy nie.... Itak kiepsko mają te panny 158 w kapeluszu, gdzie nawet obcas 12 cm nie pomaga bo i tak to wygląda kiepsko

www: no właśnie, twój facet jest wyższy, a jej jest niższy od niej bez obcasów. Więc o czym my mówimy....

Gość jkjkll
karola my mówimy o tym ze są faceci ktorzy wolą wyzsze laski a ty widocznie jestes mało sprytna zeby w koncu to zrozumiec

Gość lajalllll....
aniołki VS to skrót od "Aniołki Victoria's Secret" , trochę poszperaj to się dowiesz i nic mnie nie popierdoliło. A jeśli nie podobają Ci się wysokie dziewczyny w szpilkach to nie oglądaj ja sama mam 180 i noszę szpilki. Poza tym dziewczyna wysoka i szczupła wygląda bardzo dobrze w szpilkach. Przecież od zawsze faceci lubili wysokie, szczupłe laski w szpilach, czyż nie tak? Pozdrawiam ;)

ale przecież widzi się takie pary na mieście..... kurde ludzie jakie wy macie przyziemne problemy - obcasy

Gość pytamsieja...
dzięki dziewczyny... chciałam poznać trochę opinii obcych dla mnie ludzi, bo takie opinie są zawsze najlepsze... ;)

www: sorry, ale facet niższy od swojej kobiety o 12 cm nie wygląda dobrze. Ona ma 180 on 178m.

Gość pipipip
Moja siostra równiez ma z tym problem. Bardzo lubi chodzić na butach na obcasie, a jest dośc wysoka i boi sie co powiedzą o niej inni. Ja niestety jestem osobą niską, czego bardzo żałuje. Uwielbiam jak dziewczyny są wysokie i podkreślają swoje nogi jesczze obcasem Uważam, że im dłuższe nogi tym seksowniejsze. Zazdroszcze takim dziewczynom Więc śmiało zakładajcie szpile i nie przejmujcie sie opiniami innych. Najważniejsze zeby to wam sie podobało!.

Gość jkjkll
karola ale to jest problem małomiasteczkowej wiesniary czyli ciebie, ktora nie wysciubiła nigdy nosa poza granice swojego małego miasteczka

Gość pytamsieja...
karola-83: ale ja nie napisałam że mam koturny bądź obcasy 12 cm... ;)

Gość pytamsieja...
dziewczyny, po Waszych komentarzach i radach (biorąc pod uwagę także opinię mojego męża ;) ) , pomimo tych negatywnych opinii, postawię jednak na te wysokie obcasy... póki jestem młoda to mogę korzystać... ;) i tak jak ktoś napisał, że jeśli mnie i mojemu mężowi to odpowiada to nie mam się przejmować niemiłymi komentarzami... a poza tym... bądźmy szczerzy... ile takich par obserwuje się na mieście...? bo u mnie coraz więcej... :)

Gość blip-blip
ja mam 182 cm wzrostu i chodze w obcasach bo je uwielbiam! im wyzsze tym lepsze na poczatku mialam z tym problem ze jestem wyzsza od wiekszosci napotkanych ludzi, ale patrzac na reakcje wiekszosci ludzi (a glownie facetow ;) ) jeszcze bardziej jestem na tak! nizszy facet moze na poczatku byc krepujacy ale wierz mi (mialam juz faceta nizszego ode mnie) wrost nie jest najwazniejszy, wiec jesli Tobie i jemu to nie przeszkadza to nos obcasy! a reszta bedzie patrzec na Was z podziwem ;) pozdrawiam :)

już widzę kłótnia... ja jestem wyższa od faceta o 5 cm. Nam to nie przeszkadza wcale, po prostu polubiłam płaską podeszwę, ale jeśli nadarzy się okazja to wskakuję w szpilki, które działają niesamowicie na mojego mężczyznę :) Mam 173 cm wzrostu i dobrze się z tym czuję ;]

Gość somsiat
zaden facet nie chcialby miec wyzszej laski od siebie. dodam zaden normalny meski facet. wiec albo to jakis ciapcius ulegly albo gada ze mu nie przeszkadza zeby miec swiety spokoj:D

somisat: wyjąłeś mi to z ust. A tu wszystkie laski piszą, że co tam co tam, można mieć i 180 cm i więcej i chodzić w mega szpilach. Pewnie, że można, tylko jak to wygląda. I jak czuje się taki facet co ma tylko 178 cm

Gość blip-blip
somsiat: ale kto dał Ci upoważnienie żeby wypowiadać się w imieniu WSZYSTKICH facetów...? ;)

Gość men a men
a ja uważam się za normalnego, zdrowego faceta nie jestem zadnym "ciupciasem" czy jak tam i bardzo lubię wysokie, szczupłe dziewczyny w szpilach! wyglądają kobieco i bardzo sexi!;) każdy ma swoje gusta wiec po co obrazasz jej meza? ah ta polska zlośliwośc! ;)

Gość somsiat
w imieniu wszystkich nie ja sie wypowiedzialem w imieniu meskich facetow:D

Gość men a men
a poza tym karola-83 jestes chyba mega zakompleksioną laską z wioski, która chyba nie była w życiu w wielkim mieście. Pozdrawiam :)

Gość men a men
nie każdy lubi niskie kobiety tak jak Ty, i to wcale nie uraża naszej męskości chłopaczku