Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Współczująca Megi

Ciężarówkom z dużymi brzuszkami...

Polecane posty

Gość Współczująca Megi

jak sobie radzicie w ten upał, nie oddycha się Wam ciężko?> ja rodzilam zimą a i tak mi slabo bylo itd, a latem to juz sobie nie wyobrazam w taki upal :-)

Gość prawie mama ;)
zdycham :P dzięki Bogu mąż mi wiatrak zakupił, więc 80% czasu przesiedze koło niego ;) Pozstałe 20% w łazience pod prysznicem ;) Ale wyjście z domu, nawet do sklepu to wyprawa życia ;) a Moje koty zdychają razem ze mna ;)

Gość Współczująca Megi
z pierwszą ciążą to chyba jeszcze ok, gorzej jak masz małe dziecko i drugie w drodze to sobie juz tak nie poleżysz :-)

Gość u mnie dopiero 25 tc
a ja też zdycham. gorąco, ciężko, puchną mi kończyny. masakra...jak poomyślę, że najbliższe tygodnie ma być tak gorąco, a mój brzuch jest coraz większy....

Gość u mnie 31tc i brzuch juz
wielki. Na dodatek starsza corcia (2latka) nie rozumie ze mama nie daje rady, wiec trzeba z nią się bawić, ciągle coś wymysla. CIezko jest, ale jakos daje rade:) tyle ze ja kocham upaly i jakby nie ciaza, to teraz bym byla w siodmym niebie. Ale pociesze was, jeszcze troche i bedzie zimno i znowu wszyscy beda narzekac, ze brzydkie lato. Ja wole takie upaly, mimo ze jest ciezko, niz jak latem jest 15stopni i potwornie zimne noce. Jeszcze sie namarzniemy potem :)