Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megaaaaan!!

podobają mi się starsi

Polecane posty

Gość megaaaaan!!

mam 17 lat a zwracam uwagę tylko na 24-30 latków, ale takich z wygladem, dobrym samochodem itd. nie wiem czy ja jestem normalna, bo jak widzę w mojej szkole maturzystów, itp to oni dla mnie są gówniarzami, w życiu takiemu nie dałabym się dotknąć, za to tacy mężczyźni dobrze zbudowani mnie strasznie pociągają, i nie wiem co robić...wstyd mi komuś to powiedzieć!

Gość frtr
Jesteś normalna wszystkie kobiety teraz wymagają tylko seksu i kasy nie przejmuj się.

Gość cvbxcvbnxcv
jestes pospolita dziewka wyhodowana na amerykanskich filmach, co przyjezdza ken z lamborghini :D

Gość megaaaaan!!
nie powiedziałabym, moje koleżaneczki mają chłoptasi 2-3 lata starszych, swatają mnie cały czas z jakimiś cieniasami, myślą że mnie nikt nie chce, a to ja każdego odtrącam, bo jestem napalona na tych starszych,

Gość jkjjgge
jesteś na nich napalona bo pewnie doświadczeni czyli czyt. seks i mają pewnie pracę czyli czyt kasa. Czyli biorąc pod uwagę dzisiejsze czasy to nie odbiegasz od normy jeśli chodzi o kobietę.

Gość megaaaaan!!
mówicie nie przejmuj się, że to nic takiego, a jak byście zareagowali jakbym była waszą córką. spotykam się z takim jednym i jest wszystko cacy ale on się boi reakcji u mnie w domu, (bo chcę zeby do mnie przyjechał) z resztą ja też się boje cholera jasna!!

Gość cvbxcvbnxcv
wolisz luksus po prostu i wolisz przyjsc na gotowe, nie myslisz czy taki Cie bedzie kochal, bo kochasz to co on ma wokol siebie.... ale w sumie tacy tez Cie chca bo jestes mloda i ladna :D

Gość cvbxcvbnxcv
rodzice mysla trzezwo na ogol i jesli to prawdziwi rodzice to nie beda patrzyc na to co ma tylko na to jaki jest a jak jest stary i to bardzo to beda wiedziec na co polecialas 🖐️

Gość megaaaaan!!
nie chodzi mi o pieniądze, wczoraj sama zarobiłam 80 zł w porzeczkach więc staram się już pracować na przyjemności dla siebie!! dopóki facet mnie nie pozna, to nie naciągam go na żadne koszty (no oprócz paliwa), bo nie chcę żeby taką mnie właśnie postrzegał jak wy to opisujecie.