Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcceee tak

Z lenistwa nie zdałam do drugiej klasy liceum!! co teraz?

Polecane posty

Gość nie chcceee tak

poszłam do dobrego liceum, gimnazjum skończyłam z palcem w dupie na świadectwo z paskiem, a w liceum okazalo się że musze sie uczyć, a ja nie umiem, jestem zbyt na to leniwa :-o 7 zagrożeń, 3 jedynki na czysto w dodatku mnóstwo godzin nieusprawiedliwionych bo czesto wagarowałam bo zamaist siedzieć 7 godzin w szkole wolałam chodzić chlać z znajomymi, uczyć sie grać na gitarze, palić zielone i sie szlajać :-o Jak myślicie czy skoro jestem opóźniona o rok, to będzie mi trudniej w życiu? :-o jak postrzegacie osoby które nei zdały do nastepnej klasy?

Gość nie chcceee tak
poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko naklejki z bananów :(

Gość frrqafrancja
Może zmien liceum. Jakbys w gimnazjum nie przeszła to był by wstyd, ale licek to co innego. Za rok się przyłoz

Gość skitzo brawo
wiecej zryj wiecej tyj i siedz na kafe,,, faceci lubią tępe lochy

Gość nie chcceee tak
niektórzy mi mówia że to cholerny wstyd i "stoczyłam sie na dno" nie zdając :-o czuje sie jak skończona debilka :-o chciałabym zmienić liceum ale do zadnego w miare przyzwoitego chyba mnie nie przyjmą więc raczej zostanę tu, zwłaszcza że okazali mi łaske i nie wyrzucają mnie stąd :-o

Gość nie chcceee tak
odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników

Gość wtf??wtf
Najbardziej to mnie rozbraja to pytanie w temacie:"I co teraz??" Jakbyśmy to my za autora tematu mieli decydować.

Gość nie chcceee tak
za AUTORKE tematu, to po pierwsze, a po drugie właściwe pytania sa w moim poście a nie tytule tematu. :-o

Gość alone in my world
a nie masz przejebane w domu teraz:D?huj tam,ze nie zdalas,przynajmniej masz ciekawe zycie,bedzie ok.nie ucz sie,po prostu rob sciagi i kombinuj.tez sie ledwo przeslizgnelam w tym roku,mialam zagr z amtmy i chemii,cudem mnie puscili.

Gość skąd ja to znam
Tez gdy poszedłem do dobrego LO po gimnazjum zawaliłem, może nie z lenistwa, po prostu się załamałem miałem 3 pizdy na semstr byłem najgorszy w klasie, wychowawczyni chciała mnie wysłać na badania czy jestem tak przyblokowany czy upośledzony cały II semstr nie chodziłem do szkoły nie zdałem Poszedłem potem do technikum i nie żałuje,chodź poziom wcale nie był niższy a normą było 7,8 pizd na semsetr a mi tak zostało z LO że starczyło mi zawsze 2 bo zdane Oceny miałem dobre mi mo to matura zdana dobrze egzamin zawodowy też,potem zrobiłem prawko ze stresu na 4 ale mam i jeżdze już 3 lata teraz raczej we wrzesniu bede się bronić z praca licencjacką ale nie przejmuj sie mi tez się kiedyś świat zawalił dzisiaj ten ogolniak zdał bym z palcem w dupie i sie z tego smieje

Gość wuwuzela hgg
Moim zdaniem takie zostanie na kolejny rok w tej samej klasie to jak napisa na czole "jestem debilem"

Gość nie chcceee tak
już nie mam przejebane, rodzice sie z tym pogodzili, aczkolwiek co ja sie nasłuchałam od nich :-o :P nie zamierzam sie przemęczać, tyle że już w tym roku myslałam, że "jakoś to będzie", a jak widac okazało sie jednak że gówno bedzie:-o :P

Gość fdsfdsfsdfdsfdfsdfdsdf
Ja miałam dwa lata do tyłu z powodu choroby i nic wielkiego się nie stało. Żyję tak jak inni.

Gość wuwuzela hgg
Ale choroba to nie menelstwo w stylu "wolałam chodzić chlać z znajomymi, uczyć sie grać na gitarze, palić zielone i sie szlajać "

Gość wtf??wtf
Ok props za to że napisałaś szczerze w czym tkwi problem. Nie wiem po co wobec tego było pytanie co teraz? Jeśli po to aby na nie odpowiedzieć to odpowiem-teraz i od teraz masz nie robić tego co robiłaś i przez co nie zdałaś. Rok w plecy to problem owszem choć to zależy gdzie i kiedy. Przykładowo rok w plecy na studiach to ma co drugi co studiuje. Brak promocji do następnej klasy w szkole średniej to już troszkę większy kłopot. Ale to wszystko zależy od tego co stanowi przyczynę. Ja osobiście nie oceniam ludzi źle tylko dlatego że mieli powtórkę jakiejś klasy. Każdy wypadek jest indywidualny i może zależeć od różnych problemów. Są ludzie którzy zrobili karierę i osiągnęli sukces mimo takich kłopotów. To co teraz powinnaś zrobić przez wakacje to wyjechać gdzies i zapomnieć o gownianych nawykach przez które masz problemy.Po powrocie zacznij się uczyć.Z lekcji na lekcję.Od samego początku.Dobrze ci to zrobi. Może nawet zaczniesz czerpać przyjemność z tego że masz dobre rezultaty w nauce.To też jest możliwe.

Gość fdsfdsfsdfdsfdfsdfdsdf
Może co innego, ale skutek ten sam. Musiałam chodzić z młodszymi. Na studiach od początku głupio było mi mówić, że jestem dwa lata starsza niż inni. Niektórzy byli po technikum to tylko rok. Byli też starsi, ale oni coś wcześniej studiowali i się przenieśli i dlatego byli starsi, albo drugi kierunek zaczęli. Ale to mniejszość na studiach była. Dopiero później mi przeszło to zawstydzenie i teraz nawet się z tego śmieję.

Gość wuwuzela hgg
Ale autorka sama mówi, że to z powodu lenistwa. Ona być może tego nie widzi ale sie stacza :o a za rok znowu nie zda, i tak zakonczy edukacje..

Gość alone in my world
autorko,jesteś fajna:D sprawiasz wrazenie fajnej osoby,albo to mi juz odpierdala.ci co nazywaja cie debilami ,pewnei sami ledwo co zawodowke skonczyli:O

Gość wuwuzela hgg
Wyobraż sobie że studia. Co jest niby fajnego w tym że łazi bez celu pije i ćpa? widze ze kolejna panienka "wysokich" lotów się odezwałą :classic_cool:

Gość lipka pipkaa
obciach!!!!! trzeba myśleć!!!!! i co znajomi z którymi chlałaś zdali?! trzeba znać swoje możliwości, żeby dziewczyna nie zdała? ja sie nie uczyłam miałam 50 % opuszczonych godzin w 32 klasie!!! i z palcem w dupie zdałam i z palcem w dupie zdałam mature na takim poziomie ze kończe bardzo dobre studia,

Gość nie chcceee tak
cholera, założyłam temat na forum, a sie okazało że nie mam czasu, wróce tu wieczorem. 🖐️

Gość goscek
Nie przejmuj się ważne że miałaś świadectwo z paskiem ! to już jest sztuka

Gość WęgielWodórUranJod
teraz Polska!

Gość NOVACE
Nie zdałeś matury? Nie stać Cię na studia? Nie martw się! Odwiedź i zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne! Darmowe kierunki, kurs eksternistyczny, liceum, wyższe semestry ! Nie czekaj nabór jesień 2017 już trwa, a liczy się kolejność zgłoszeń Kontakt: Nova Centrum Edukacyjne Oddział w Poznaniu Półwiejska 20/7A Poznań Tel:61 307 03 36 , 535 307 035