Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balle't

Dlaczego pociągają mnie komandosi?

Polecane posty

Gość Balle't

Nie wiem dlaczego, ale strasznie pociągaja mnie komandosi. Marzenie mieć takiego faceta....tak bylo od zawsze i jest do teraz :-)I chociaż mam 40 lat, za sąbą nieudany związek, nie przestałam marzyć o żołnierzach...Generalnie chlopaki z wojsk specjalnych to było by to!!!! Mój były facet oczywiście nie był żołnierzem a ja czuje gdzieś w sobie, że z komandosem by sie udało. Jesli czujecie podobnie zapraszam do dyskusji może dowiemy sie czegos wiecej o sobie i naszych chlopakach z marzeń :-)

Gość proteaza
Ty chyba nie wiesz o czym mówisz, wojskowi to zazwyczaj prace i obyczaje wojskowe do domu przynoszą. Większośc to tyrani i dyktatorzy. Jak najdalej....

Gość Balle't
tez o tym słyszałam, ale jakoś nie potafię zmienić swoich upodobań. Generalnie podobaja mi sie wojskowe zasady, konsekwencja, wysportowane ciało, .....

Gość proteaza
mój dziadek był wojskowym i znam to środowisko od środka. Same chamy i prostaki. A kobieta? Trzeba ją zdominowac całkiem inaczej jesteś słaby i pantoflarz wśród kumpli. Ja bym takiego kijem nie tknęła

Gość Balle't
Byc może sa osoby, które wymienią chociaz jedna zalete zołnierza? Jest w tym co piszesz na pewno sama prawda skoro masz doświadczenie z najbliższych kregów.

Gość Natiamoo
Mnie też pociągają komandosi ogólnie żołnierze,ale z tego co wiem są chamscy i tylko myślą o tym jak wyładować swoje napięcie seksualne ; / a szkoda..