Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podły tatko

nie mam kontaktu z dziecmi

Polecane posty

Gość podły tatko

i wcale nie tęsknię wyjechałem za granicę, mam nową rodzinę, kocham zonę i dzieci z którymi mieszkam nad życie a te, które zostawiłem po rozwodzie..no cóż chyba ich nie kocham płacę alimety ale nie mam z nimi kontaktu, bo po co? nie ma dla nich miejsca w moim życiu, one są częścią przeszłości, o której prawdę mówiąc chciałbym zapomniec moja była oskubała mnie po rozwodzie do skarpetek, zrobiła posmiewisko z naszej prywatności i robiła wszystko, żeby dzieci mnie znienawidziły - mnie a potem moją rodzinę nie wiem co o mnie myślą i mnie to nie obchodzi nie mam ochoty im się z niczego tłumaczyc ani niczego im wyjaśniac, nie chcę, żeby mnie kiedykolwiek szukały i nie chcę ich znac

Gość pyszne trójkąciki
hmmm napisze tylko,ze zycze Ci,aby te dzieci,które chcesz wymazac z pamięci powiedziały Tobie na łożu śmierci to samo,co Ty napisałes tutaj:)

Gość podły tatko
czyli co? że mnie nie kochają? myślisz, że mnei to zrani? zaboli? myślisz, że mi zależy na ich uczuciach? to dla mnie obcy ludzie

Gość podły tatko
zresztą, na łożu smierci będą przy mnie tylko moi bliscy tamci się może zleca jak sepy na wiadomośc o majątku, szkoda, bo już ich dawno wydziedziczyłem, o czym nawet nie wiedzą ;)

Gość pyszne trójkąciki
jak mozesz pisac o WLASNYCH dzieciach"obcy ludzie" obca moze byc ex zona,ale dzieci??? kiedys gorzko pozałujesz tych słów

Gość pyszne trójkąciki
podły tatko zresztą, na łożu smierci będą przy mnie tylko moi bliscy tamci się może zleca jak sepy na wiadomośc o majątku, szkoda, bo już ich dawno wydziedziczyłem, o czym nawet nie wiedzą hahaha spoko,o ile bedziesz miał te bliskie Ci osoby:) terazniejsza zona i dzieci moga sie równiez na Ciebie w przyszłosci wypiac dupkami:)

Gość ART...
nie obchodza cie ale zakladasz temat w ktorym wszystko opisujesz. Po co? Po cholere informujesz o tym obcych ludzi ktorzy mają twoje zycie w dupie? Nikt nie włazi na fora i nie uzewnetrznia sie na tematy ktore go zupelnie nie obchodzą wiec po cholere tu twoje wyznania?

Gość pyszne trójkąciki
napisałam co mialam napisac i żegnam-dalsza dyskusja nie ma sensu w tym wypadku.

Gość podły tatko
ART: zakładam bo mogę, to publiczne forum :) matki pisza o alimentach, byłe żony wyzywają byłych mężów a ja piszę, że mam w dupie swoje dzieci - każdy tutaj "informuje o tym obcych ludzi ktorzy mają jego/jej zycie w dupie" - a jednak chyba nei wszyscy, skoro niektórzy czytaja i nawet komentują ;) nie musze miec problemu, żeby o czyms napisac, czasem poprostu mozna pokazac swój punkt widzenia, bez emocji, tak jak ja nie chcesz nie czytaj, po cholerę komentujesz i czytasz coś, co podobno masz tak głęboko w dupie?

Gość Evvvvvka
niech zgadne, podły tatko zdradził/zostawił swoją zone dla innej i wielki zal ze rozwod przebiegł nie pomyslnie, ze wiesci o jego kurwienu sie poszły w eter, ze dzieci i otoczenie wykreslili szmaciarza ze swojego zycia. Ojciec mojego narzeczonego był taki sam. Znalazł sobie inną babe i z dnia na dzien zostawił zone, trojke dzieci i nic go nie obchodzilo, ani czy mają co jesc, w czym chodzic w zimie, ani czy maja urodziny, przestaly dla niego istniec na 10 lat. A po 10 latach wielki zal ze dzieci maja go za gówno i zero, zadne nie zaprosiło go na swoj slub, nie zobaczył zadnego wnuka, na ulicy udaja ze go nie znają. Płacz i pretensje ma straszne ze wyrodne dzieci zostawiły biednego zuczka na starosc

Gość podły tatko
pyszne trójkącicki - żeby była dyskusja muszą rozmawiac dwie osoby - ty przeprowadziłas jakiś monolog sama ze sobą i uciekłaś :D

Gość podły tatko
podwójne pudło Evvvvvka - nikogo nie zdradziłem, ślub wziąłem z moją obecną żoną po 10 latach i nie poznałem jej w czasie poprzedniego związku tylko po wyjeździe za granicę a drugie pudło - to ja ich wykreśliłem - poprostu nigdy nie byłem z nimi związany, po rozwodzie wyjechałem za granicę nie muszę byc na nic zapraszany - one dla mnie nei istnieją ani ja dla nich, to działa w obie strony i ja od nich niczego nie oczekuję na żadne komunie ani śluby nie chodzę (na komunie byłem zapraszany) nie jestem żadnym biednym żuczkiem, bo się nad sobą nie użalam - mam szczęsliwa rodzinę i dzieci które kocham i ktore kochają mnie nie każda historia jest taka jak ojca twojego chłopaka cieszę się, że pomogłem ci poszerzyc nieco horyzonty ;)

Gość pyszne trójkąciki
podły tatko skoro mi odpisywałes to nie prowadziłam monologu,imbecylu jeden. wiesz co? zrobiłes ogromną przysługę dzieciom z pierwszego małżeństwa-miec takiego szmaciarza za ojca to dopiero by była ich najwieksza życiowa porażka:) napawaj sie swoim obecnym szczęsciem i doopy ludziom nie zawracaj:)

Gość pyszne trójkąciki
świetnie Cie była żona załatwiła hahahahahaha oby wiecej tak zaradnych kobiet!!!

Gość podły tatko
a jednak wciąż piszesz :D

Gość podły tatko
dobrze na tym nie wyszła ;) proponowałem sprzedaż naszego domu i kupno mieszkania i samochodu dla niej i dla dzeci - ale ona mądra i zaradna ;) - czekała aż bank dom zajął (bo dom był nie spłacony a jasnie pani czynszu nie płaciła, bo nie pracowała wtedy jeszcze) i teraz musi wynajmowac.. taka kara za zachłannośc ;)

Gość podły tatko
a ja założyłem swoją firmę, mamy teraz z żoną własny dom (spłacony ;), dobre samochody, wycieczki - ale z nieba nam to nie spało moja była myslała, że pieniądze na drzewie rosną i to ją chyba zgubiło

Gość pyszne trójkąciki
Ciebie kiedyś zgubi Twój podły charakter-to wiecej niz pewne:) Powodzenia,bo będzie Ci w zyciu bardzo potrzebne .... Bez odbioru.

Gość podły tatko
nie dziękuję, żeby nie zapeszyc ;)

Gość do tatka
To ciesz się i napawaj swoim szczęściem. Jeżeli faktycznie są tacy ludzie, którzy czuja i myslą to co Ty to dobra informacja dla dzieci, które kiedys tam mogłyby miec dylemat czy z takim kimś utrzymać kontakt, pochylic się nad nim. Wiesz życie za wszystko wystawia rachunek i za wszystko co dobre i złe przyjdzie się rozliczyć, czasami po kilkudziesięciu latach. Dbaj tylko o to, by te kochane przez Ciebie dzieci w dorosłym zyciu nie zwatpiły w Twoje tacierzyńskie uczucia, by nie dotarlo do nich, że te Twoje kochanie jakies takie kulawe, skoro zależne od tego czy są dziećmi kobiety, którą akurat w tym momencie uważasz, że kochasz. Bycie po prostu dobrym człowiekiem jest jak widać trudne. Jak przekonałeś swoją aktualną rodzinę, że to ich potrafisz naprawdę szanować i kochać?

Gość ulkiulki
Taka mała sTugestia odpukać jeśli np zachoruje twoje dziecko to kochane i tylko tamto rodzeństwo będzie mogło pomóc np białaczka to co zrobisz?Pozwolisz dziecku umrzeć czy może nagle staniesz supertatą

Gość obym nie wykrakała....
podły tatko a ja założyłem swoją firmę, mamy teraz z żoną własny dom (spłacony , dobre samochody, wycieczki - ale z nieba nam to nie spało moja była myslała, że pieniądze na drzewie rosną i to ją chyba zgubiło znam podobny przypadek.... Szczęśliwa rodzinka jechała na wczasy...pech!! wypadek!! rodzinka poniosła śmierć na miejscu..tatuś jako jedyny został przy życiu...na jego nieszczęście bo jest kaleką. Dziś płacząc żebrze o kontakty bo został sam na świecie jak palec w dupie. Żadne z dzieci nie chce ani jego pieniędzy,ani jego majątku ani jednej chwili spędzania z nim czasu. Z wielkiego pana,szczęśliwego męża i ojca stał się nikim. Dobrze,że miał oszczędności-jego była rodzina nie musiała ponosić kosztów jego rehabilitacji-sam za nia zapłacił (130 zł/doba w prywatnym ośrodku + koszty za leki i wyżywienie-był tam ponad pół roku bo w domu nie miał sie nim kto zająć. Wracając do wydziedziczenia swoich dzieci. Jeśli twoim wnukom (dzieciom dzieci nie kochanych) będzie brakowało pieniędzy i nie daj Boże dopadnie ich bieda ty jako bogaty dziadek (czytaj: dziad!!!) będziesz zmuszony ponosić koszty ich utrzymania. Takie prawo. Uważam,że jest sprawiedliwe. Powodzenia. Nie wyobrażam sobie kogoś takiego jak ty u swojego boku. Twoja nowa kobieta i dzieci albo są takimi samymi egoistami jak ty albo po prostu sa ślepcami.

Gość kobieta54
to po co sprowadziłeś dzieci na świat pytam się po co.co one ci zrobiły,że ich nienawidzisz.

Gość 41 i 4 miesiace
Prowokacja . Nie ma takich palantow na swiecie przeciez:P

Gość pody tatko
czyli wszyscy ludzie, którzy zrywaja kontakt ze swoja rodziną (rodzicami, rodzeństwem) z różnych powodów są poprostu źli? nie mam kontaktu bo nigdy nie miałem więzi z tymi dziecmi, nawet mieszkając z nimi widywałem je rzadko, bo zawsze pracowałem no i co? wbijecie mnie na pal od razu? nie jestem ojcem męczycielem, nie piję, nie tłukę tych dzieci, nie maltretuję, poprostu ich nei kocham - wysyłam im pieniądze (sporo) co miesiąc ale mam oddzielne życie dla mnie one są poprostu pomyłką i wolałbym, żeby ich nie było ale skoro już są to płacę, nie musze ich kochac mam nową rodzinę, kocham moją żonę i dzieci - naprawiłem swój błąd, rozwiodłem się, każdy ma prawo do szczęścia - ja nie mam? nie robie tego kosztem tych dzieci, poprostu żyję, jak każdy dlaczego wszystko musi byc czarno białe? nie każdy dorasta do roli ojca, nie każdy związek jest idealny, ludzie się rozstają i rodzi się wiele niechcianych dzieci - takie życie

Gość pody tatko
obym nie wykrakała: tak, życie się różnie układa, nie musisz krakac w szczęśliwych nierozwiedzionych rodzinach tez się zdarzają wypadki, czyż nie? a co do wydziedziczenia - to chyba jasne wszystko czego dorobiłem się z byłą zostawiłem jej i tamtym dzieciom - teraz dorabiam się z moją żoną, więc to chyba logiczne, że spadek chcę zostawic naszym wspólnym dzieciom nie mam z nimi kontaktu, one ze mna tez nie, ja im nie pomagam teraz, one nie będą mi pomagac na starośc - to chyba jasne nie widze powodu, żeby po mojej śmierci nagle tamte dzieci sobie o mnie przypomniały i domagały się jeszcze pieniędzy które zarabiam budując dom z moja żoną (dla nich obca kobietą)

Gość pody tatko
kobieta54: nigdzie nie napisałem, że ich nienawidzę poprostu sa mi obojętne a jeśli chodzi o sprowadzanie na świat, to nei była wspólna decyzja - ja pracowałem, ex była samotna i przestała brac pigułki, ot wielkie "sprowadzanie na świat"

Gość pamietam tego gościa co to
to, ze nie masz z nimi kontaktu to nie znaczy, że po twojej śmierci nie zjawią się po swoją część majątku. Musiałbyś mieć teraz rozdzielczość majątkową z twoją obecną żoną i wszystko czego się dorobisz zapisywać na nią, wtedy twoje ex dzieci nie będą dziedziczyć, lub musisz ich wydziedziczyć drogą testamentu, podając konkretny i niepowtarzalny powód wydziedziczenia np. zły stosunek do ciebie, brak kontaktu, bicie, okradanie itp., ale wtedy i tak im się należy zachowek.

Gość sdasda
Bardzo przykre jest to co piszesz... W mojej malej glowce ciezko to uporzadkowac... jedne kocham drugie nie. Przeciez to krew z Twojej krwi... Ale Ci powiem, moj byly facet, a ojciec naszego dziecka- ma podobny stosunek do Ciebie, tylko najgorsze jest to, ze zamiast dac sobie juz spokuj to oczywiscie nie da, i co jakis czas- truje nam zycie.. Ale po co?? Wolalabym aby zrobil jak ty, odcial sie i koniec, a nie co kilka miesiecy przypominal o swoim istnieniu, nie wnaszac NIC w zycie naszego dziecka. M

Gość głos rozsądku...
koleś( lub raczej jakaś babka) wkręca was:-) jak coś kogoś nie obchodzi to wogóle o tym nie pisze pół dnia na forum- a już na pewno nie facet- faceci to nie klepy. Optuję, że to nowa zona albo nowa partnerka tak sobie dodaje animuszu. Oczywiście, że takie sytuacje się zdarzają w życiu ale wątpię, by facetowi chciało się pisać pół dnia o czymś, co go kompletnie nie obchodzi. Pozdrowienia z Tunezji dla wszystkich.