Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pod艂y tatko

nie mam kontaktu z dziecmi

Polecane posty

Go艣膰 dotatka
No i git. Tylko czym ty sie r贸偶nisz od Wa艣niewskiej? Brak uczu膰 wy偶szych, zwyk艂y sier艣ciuch.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 warchewka
Porzucaj膮cych dzieci i morduj膮cych 艂膮czy wsp贸lny mianownik- i jedni i drudzy ich nie kochaj膮 i oboj臋tny jest im ich los.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 himen87
A co jak facet rozstaje sie z kobiet膮? i to zawsze matka ma dziecko,facet sam od siebie dziecka nie porzuca wi臋c nie gadajcie g艂upot!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do warchweki
ty jakas pojebana jeste艣 czy glupia poprostu? wspolny mianownik? jacy jedni i drudzy? ojciec powinien kochac dziecko, a morderca nie ma obowiazku kochac jakies obce bachory a z samego braku milosci sie nie morduje tylko z nienawisci i choroby psychicznej ty kochasz dziecko sasiadki? a jesli nie kochasz, to znaczy ze je chcesz zamordowac? te dzieci zyja i maja sie dobrze, ojciec na nie 艂o偶y - a morderca dzieci zostawia martwe - dalej widzisz jaki艣 wsp贸lny mianownik?? chyba nie wiesz co to logika, idiotko :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zorro...
ludzie dziel膮 si臋 na szlachetnych i mot艂och - kiedy nie ma w 偶yciu sytuacji wyboru, kazdy mo偶e kreowa膰 si臋 na cz艂owieka honorowego, dobrego i m膮drego. Dobrym przyk艂adem jest wybuch gazu w Rotundzie warszawskiej gdzie lata temu miesci艂 si臋 bank. By艂o tam mn贸stwo ofiar, samo centrum miasta. Cz臋艣c przechodni贸w stara艂a si臋 jako艣 pom贸c rannym, inni biegali w艣r贸d nich zbieraj膮c fruwaj膮ce wsz臋dzie pieni膮dze. Mog臋 si臋 za艂o偶y膰, 偶e tatko nale偶a艂by do tej drugiej grupy ludzi. Tak to ju偶 jest z honorem, 偶e widac go dopiero w sytuacjach trudnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TylkoJaja
kO艁TUNERIA nARODOWA (kn) zrobi艂a z dziecka bo偶ka. Bo偶ka bACHORKA. I stworzy艂膮 religi臋 p.t "dobro dziecka" A jak jest bo偶ek i jego religia to musz膮 by膰 te偶 kap艂ani (tu zazwyczaj kap艂anki) - czyli opierdalacze kt贸rzy z religii zrobili sobie 藕r贸d艂o utrzymania, wzgl臋dami religijnymi uzasadniaj膮 konieczno艣膰 kopania innych (tak偶e wsp贸艂wyznawc贸w) po jajach i .... d艂ugo by wymienia膰. I nagle jeden odwa偶y艂 si臋 powiedzie膰: NIE B臉D臉 CZCI艁 BO呕KA BACHORKA! I nast膮pi艂a obraza bo偶ka bachorka. BIADA BLU殴NIERCY!!! :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zorro...
jajko- a co ma piernik do wiatraka 偶e tak si臋 wyra偶臋? Po prostu rozm贸wcy nie gloryfikuj膮 tutaj m臋偶czyzny maszeruj膮cego dumnie z pr臋偶nie wypi臋tym penisem tryskaj膮cym na prawo i lewo nasieniem z min膮 zadowolonego ksi臋ciunia kt贸ry rado艣nie wszem i wobec obwieszcza, 偶e efekty niekontrolowanych radosnych wytrysk贸w go nie interesuj膮. No niestety efekty radosnych wytrysk贸w 艣wiadcz膮 o nim samym. Kobieta w kt贸r膮 wsadzi艂 pitolka nie by艂a chyba jak膮s ulicznic膮 - by艂a jego 偶on膮. Pitolek niestety wprowadzi艂 go w b艂膮d nie raz , a dwa razy - bo z t膮 偶on膮 mia艂 zdaje mi si臋 co najmniej dwa udane wytryski -, niechby ju偶 zamkn膮艂 twarz bo jest megamot艂ochem. I w艂a艣nie tak w mojej wyobra藕ni wygl膮da ten cz艂owieczek - maszeruj膮cy z pr膮ciem we wzwodzie kole艣 z zadowolon膮 min膮- o patrzcie jaki jestem bohater.... no czy to nie jest mot艂och jajko?.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zorro...
verbsiu- a ja nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TylkoJaja
A. Ze odwr贸ci艂 sie od jednego bo偶ka a wystruga艂 sobie innego? I potrz膮sa kozikiem.... Hmmmm.... Mo偶e masz i racj臋 zorro :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zorro...
po prostu chyba jak ka偶dy nie lubi臋 jak kto艣 sra mi na wycieraczk臋. A on na ni膮 sra nie zajmuj膮c si臋 tym co narobi艂 bo potem spada to na barki podatnik贸w.

Udost臋pnij ten post

zorro... a jak uratowa艂by艣 z rotundy takiego tatka???? lepiej nie ryzykowa膰 i pozbierac pieni膮dze :-p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TylkoJaja
Albo verbasie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zorro...
verbasia- to nie chodzi o to kogo ratujesz, chodzi o to czy nie robi膮c tego mo偶esz na siebie spojrze膰 w lustrze. To , co robi autor ma swoj膮 nazw臋, jest to relatywizm moralny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zorro...
domy艣lam si臋:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TylkoJaja
A ja bym i tak nie ryzykowa艂. verbasie s膮 wsz臋dzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TylkoJaja
Na co? Na portfel? Nie ma obaw - nosze go tu偶 przy jajach :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tak mam.
ciekawa jestem ile p艂acisz aliment贸w na t膮 dw贸jk臋 dzieci? Ja tez tak mam. zasz艂am w ci膮偶臋 z przypadkowym cz艂owiekiem,siedzielismy razem bo by艂am w ci膮zy,jak syn mia艂 2 latka to si臋 rozstalismy , ja posz艂am do pracy. mine艂o juz 9 lat od tamtej chwili,ojciec nie utrzymuje z nami kontaktu,p艂aci tylko alimenty na syna. w s膮dzie powiedzia艂,ze nie czuje nic do dziecka,nie ma potrzeby go widywac i odwiedza膰. nie czuje do niego zadnej wiezi,by艂 za m艂ody na ojcostwo. takze wiem o czym m贸wisz autorze. nieraz kiedy spotkam by艂ego m臋za w miescie ida膰 z synkiem to on nawet na niego nie spojrzy (a syn nie reaguje wog贸le bo nie wie nawet jak tata wygl膮da,ostatni raz widzia艂 go jak mia艂 2 latka wi臋c nie pamieta)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TylkoJaja
"ciekawa jestem ile p艂acisz aliment贸w na t膮 dw贸jk臋 dzieci?" To pytanie MUSIA艁O pa艣膰. Bo mo偶na bo偶ka-bachorka nie czci膰. Ale trzeba na niego P艁ACI膯 :classic_cool: Jak na ka偶dego bo偶ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jestem ,mam 33 wiosny:P
SAM NAPISA艁,ZE P艁CI SPORO NA DW脫JK臉 DZIECI,WI臉C ZAPAYTA艁AM JAKA TO KWOTA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TylkoJaja
a jakie to ma znaczeniee!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale glupie krowy
"Ja tez tak mam. zasz艂am w ci膮偶臋 z przypadkowym cz艂owiekiem,siedzielismy razem bo by艂am w ci膮zy.... ja pierdole szkoda gadac na ludzka glupote nie ma lekarstwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sratypierdatytrelemorele
zasz艂am w cia偶e z przypadkowym cz艂owiekiem heheheheheh dobre no u艣mia艂em sie co nie miara!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warchewka
Do tego idioty co mi odpowiedzia艂. Rozumiem, 偶e my艣lenie sprawia ci b贸l, ale doczytaj mo偶e o czym tu jest dyskusja. O w艂asnych dzieciach, a nie o dzieciach s膮siadki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pod艂y tatko
chyba jaka艣 g贸wniarzeria tu si臋 popisuje, bo mam wra偶neie, 偶e ostatni dyskusanci kompletnie nie kumaja ematu :o ale odpowiem na dwa: zorro - nikt tu nie tryska nasieneim, ani tez dumnie z klat膮 nie chodzi czasami wystarczy przeczytac co jest napisane zamiast szukac mi臋dzy wierszami, zw艂aszcza, 偶e jasniej ju偶 nie mo偶na ciekawe jakie ty masz do艣wiadczenia 偶yciowe, 偶e taki jestes pewnien swoich przysz艂ych wybor贸w nikto tobie na wycieraczk臋 nie sra, bi na twoje bnarki nic nie spada - p艂ac臋 sam za swoje b艂臋dy :D ja tak mam: p艂ac臋 prawie 4 tysi膮ce na te dzieciaki, wi臋c raczej niczego im nie brakuje - po p贸艂tora tysi膮ca na ka偶de dziecko a 1.500 p艂ac臋 na ich konta oszcz臋dno艣ciowe warchewka: ty ju偶 id藕 spac dziecko, nic nie kumasz z tego topiku, ani nawet z tego co inni do ciebie pisz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 potwora_ze_dwora
Mo偶na polemizowac, czy to moralne, etyczne etc. A ja my艣l臋, 偶e po prostu szczere. Co wi臋cej, pokazuje nam, kobietom inny punkt widzenia, i nawet, je艣li nam si臋 nie podoba, to warto si臋 nad tym zastanowi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kama n kama
No fakt niczego im nie brakuje hm mo偶e czasem mi艂o艣ci ojca. Ale to przecie偶 niewa偶ne prawda. Wa偶ne co czuje tatu艣 a co czuj膮 dzieciaki tego wiedzie膰 nie chcesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karma to co ma
facet zrobic wed艂ug ciebei? udawac, 偶e kocha? k艂amac? dzwonic co jakis czas, robic dzieciakom nadziej臋 i si臋 wykr臋cac ca艂e 偶ycie, 偶eby nei by艂o im przykro? szukac wym贸wek? napisa艂, 偶e nie mieszka chyba w Polsce, ma rodzin臋, wi臋c nawet jakby chcia艂 to pewnie widzia艂by ze dwa razy w roku!! ilu ja znam tatusi贸w, kt贸rzy tak kr臋c膮 - przyjde jutro - dzieciak czeka, zadzwoni臋 w niedziel臋 - dzieciak co chwil臋 patrzy na zegarek a tatu艣 si臋 potem t艂umaczy, 偶e co艣 mu wypad艂o - wiesz jak takie dziecko si臋 czuje? tak jest jasna sytuacja - nie ma kontaktu, mo偶na jasno powiedziec dziecku, 偶e ojciec nie chce, nie potrafi byc dobrym ojcem dla niego, 偶e to nie jego wina i dziecko w ko艅cu zrozumie wiesz jak trudno wyt艂umaczyc dziecku, jak tatu艣 go olewa raz na tydzie艅 a potem przez telefon mu m贸wi, 偶e kocha? ja my艣l臋, 偶e wi臋kszo艣c tu pisz膮cych nie ma poj臋cia o czym pisze....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karma to co ma
tak, mo偶e brakuje tym dzieciom mi艂o艣ci ojca, ale do mi艂o艣ci nikogo nie zmusisz facet jest przynajmniej uczciwy i nie odstawia szopek a w dodatku p艂aci fure kasy - mi艂osci to nie zast膮pi ale ubranie kupi du偶o gorzej by te dzieci mia艂y jakby trafi艂y na tatusia kr臋tacza, kt贸ry by grosza nie da艂, zobaczy艂by raz na p贸艂 roku, powiedzia艂 par臋 razy, 偶e kocha i wyk艂贸ca艂 si臋 z matk膮 o jego "prawa" naprawde zastan贸wcie si臋 ludzie o czym wy m贸wicie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja tylko dodam
bo kto艣 napisa艂 偶e ta jego zona pewnie tamto i siamto a ja si臋 pytam co ma piernik do wiatraka? ka偶da kobieta dba o swoja rodzin臋 i o swoje dzieci, to nie jest jej obowi膮zek 偶eby si臋 tamtymi dziecmi zajmowac, prawda czy nie? ojciec narobi艂 to niech teraz ponosi konsekwencje, szkoda jeszcze, 偶eby mu 偶ona przed spaniem m贸wi艂a : "Maniek, a dzwoni艂e艣 do tamtych?" "A mo偶e zadzwo艅 jutro, co?" puknijcie si臋 w g艂ow臋 ludzie - znam dwie dziewczyny z takimi facetami - obie na pocz膮tku zabiega艂y i stawa艂y na rz臋sach, 偶eby to g贸wno jako艣 pogodzic a faceci lali na wszystko - nowa 偶onka i reszta w dupie! jeden si臋 kaza艂 w ko艅jcu swoejj zonei odpierdolic "bo to nie jej sprawa" i tez si臋 odci膮艂, bo mu by艂o wygodniej a 偶e zna艂am akurat jego i by艂膮 wcze艣niej to wiem, 偶e ta by艂a tez my艣la艂a, 偶e ta nowa mia艂a co艣 z tym wsp贸lnego i jej powiedzia艂am dopiero jak by艂o, to na koniec mi przyzna艂a racj臋, bo jak byli ma艂偶e艅stwem to te偶 wszystko ona musia艂a inicjowac je艣li chodzi o relacje dzieci i tatusia, on sam nei wpad艂, 偶eby gdzie艣 dzieci zabrac - owszem, p贸jsc poszed艂, ale raczej si臋 bawi艂 telefonem ni偶 sp臋dza艂 czas z dzieciakami :o nowej zonei nic do tego, jak sobie rodzice nie ustal膮, to niech sami siebei wini膮 a nie na obcych ludzi zwalaj膮 potem i oczekuj膮 c贸d贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zorro...
Tatku- nie z wypi臋t膮 klat膮 by艂o tylko z WYPI臉TYM PENISEM a to spora r贸偶nica. No i co z tego , 偶e p艂acisz 4 tysiaki- a jak tw贸j pomiot lub tobie podobnych przez twoje podej艣cie okradnie w przyszlo艣ci m贸j dom, wybije mi szybe w aucie to ju偶 b臋dze sranie na moj膮 wycieraczk臋. Nie wystarczy spu艣ci膰 z kr臋gos艂upa podetrze膰 si臋 i polecie膰 dalej z zadartym penisem. To znaczy wystarczy- w 艣wiecie zwierz膮t. Dlatego pisz臋, 偶e margines spo艂eczny istnieje tzn : prostytutki, z艂odzieje, ojcowie porzucajacy dzieci, 偶ule pod mostem itd, itp.No nasra i idzie dalej sra膰. O jakich wy偶szych warto艣ciach mo偶e by膰 tu mowa to nie wiem. i jeszcze si臋 go艣ciu durnowato u艣miechasz co drugie zdanie jak dos艂ownie g艂upi do sera. Szkoda gada膰, m膮dry zrozumie- na g艂upiego szkoda stukania w klawiature.

Udost臋pnij ten post