Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to możliwe?

czy zdrada może naprawić zwiazek?

Polecane posty

Gość BBBRRRRRRR
Technicznie pytająca ,słowami się bawiąca, wciąż kąsająca, czy to było pytanie? w dodatku mam odpowiedzieć na nie? :) Podobają mi się twoje pytania są takie LAJTOWE a wywracają spojrzenie na jakiś temat do góry nogami:) Jesteś mistrzynią szybkich ciosów, cios i odskok, cios i odskok. Pytanie to taka fajna konstrukcja która zadana ( jak w twoim przypadku) nie wymaga odpowiedzi. ale jest też inna forma pytań które w poważny sposób traktują twojego rozmówcę i fajnie zadane dużo wnoszą do rozmowy. Jestem naprawdę ciekawy jak brzmisz w takiej formie pytań. Odpowiem na twoje pytanie bo zależy mi na tym byś nie żyła w niewiedzy:) więc z pewnością nie byłbym mężem swojej żony ale myślę że jednak byłbym mężem tyle że ślubowałbym innej osobie.

Gość czy to możliwe?
ja tez mam nadzieje, ze nie bedzie to nic poważnego z jego zdrowiem Stwierdziłam, że mąż dostanie ode mnie jeszcze rok czasu Zobaczę czy naprawde chce poprawiac, zmieniac i tworzyc nas Kochanek - mamy kontakt codziennie, ale trzymam dystans :), jutro mamy sie spotkac Od razu mowie kontakty wynikaja ze wspolpracy :) Teraz czuje, ze odzyskałam kontrolę nad swoim zyciem, o czyms zadecydowalam i mam nadzieje, ze co by nie było to bedzie OK :) ale strasznie bym chciała poznac przyszlość :):) Macie jakies typy jak mi to wszystko sie ulozy? :)

Widzę, że jesteś osobą twardą, ale nie masz chyba czasami swojego zdania i ulegasz natomiast jak piszesz postawiasz na swoim. Ciekawe tylko czy dasz rade wytrwać w postanowieniu czy nie ulegniesz urokowi ''kochanka'' no wiesz mężczyźni potrafią strasznie zawrócić w głowie a my skonstruowane do rodzenia i no wiesz przecież jak siadasz na krzesełku w dni płodne co się dzieje :) przepraszam za szczerość :D czysta biologia czy może zew natury hihih

Gość czy to możliwe?
wiem Magnolio o czym piszesz Wlasnie tego sie obawiam :) mam swoje zdanie, ale czasem ulegam ..... zwlaszcza jak mam slabosc do kogos :) jak zobaczylismy sie z kochankiem pierwszy raz po moim urlopie, to on wszedl taki radosny i chcial mnie przytulic A ja bylam na maksa oficjalna, i mowie mu jak sie sprawy maja A tak naprawde chcialam go usciskac i przytulic :) Ale podjelam decyzje to podjelam I wiem ,ze bedzie mi ciezko, bo on na mnie po prostu dziala :) ale mam tez rozum i licze, ze tym razem ten moj rozumek sie nie da pokonac ;)

Ciągle się zastanawiam nad tą wiernością bo jeśli nie kochasz męża no wiesz tak mocno ? no to i tak nic nie da Twoja wierność będziesz się męczyła. Trzeba spróbować może faktycznie uratujesz związek. Życzę Ci jak najlepiej chociaż ostatnio zaczynam zauważać coś dziwnego tzn. bardziej podoba mi się układ: spotkanie bez zobowiązań n może dojrzałam już po tylu latach do tego to chyba najbezpieczniejsze? nie wiem może się mylę, ale czytałam wiele przygód na tym forum i tak zaczynam myśleć no bo ileż można dawać drugiej osobie nie dostając nic w zamian tylko brudne rzeczy do prania?

Gość czy to możliwe?
postaram sie, moze mi sie uda Mysle, ze jak nie bedzie z kochankiem relacji intymnych, bliskich to z czasem to wygasnie jakos Co do ukladow - ja juz wiem, ze u mnie to nie wypali, ja chce miec po prostu kogos bliskiego, kto sie mna zajmie, przytuli, pojdzie na spacer, przeleci ;) itd Uklad u mnie nie wchodzi w gre, to juz wiem Jak to mowia kazde doswiadczenie uczy ;) franki przestalam sie mazgaic ;) brr pytania technicznej sa konkretne :D

masz rację. ale to czego pragniesz to pragnienie wszystkich kobiet i często czytam ze własnie układ dostarcza tych doznać pragnę dokładnie tego co Ty i mój były mi tego nie dał.może to kwestia charakteru mężczyzny?

Gość czy to możliwe?
magnolia od poczatku Ci nie dawal tego?czy dopeiro z czasem? nie wiem, moze charakter ale ja nie znam sie na facetach Zycie mi to coraz dobitniej pokazuje :D u mnie poczatkowo dostawalam to (albo mocno zaslepiona tak to odbieralam), jednak potem cos sie zmienilo Nie wiem, on sie przyzwyczail? znudzil? poczuł , ze juz mnie ma? ciezko powiedziec Kurde, a taka bylam zakochana, na sam jego widok cala sie usmiechalam i ponoc jasnialam :) uwielbialam, oddalam mu pierwsze miejsce w swoim zyciu, podziwialam itd a teraz ... sentyment, wspolczucie, obawa przed "koncem" i postanowienie, ze trzeba sprobowac, zeby wiedziec, ze zrobilam co sie dalo :)

byłam zakochana do szaleństwa tak więc klapki na oczach szczelnie przykryły rzeczywistość zawsze był egoistom dałam mu szanse miesiąc temu był to dla mnie bardzo ważny czas ''olał mnie'' nie pomógł. Nasz koniec nastąpił 8 lat temu ale nie chciałam tego zaakceptować i rozciągnęłam moje cierpienie a jego normalne egoistyczne życie do granic możliwości.Powtarzałam on się zmieni cały czas wierzyłam. W międzyczasie był chory więc wszystko kręciło się wokół niego wtedy właśnie straciłam poczucie wszystkiego i grunt pod nogami czułam się stara nie atrakcyjna schorowana on mnie w tym utwierdzał jako straszy mężczyzna miał asa w ręku. Teraz wychodzę i mężczyźni mnie podrywają okazuje się, że jestem jeszcze atrakcyjna. Teraz jestem wolna i co najważniejsze emocjonalnie wolna Kobiety takie jak ja ''kruche'' często udają silne i mocne ale prawdziwy mężczyzna i tak pozna się na słabej konstrukcji.Stad moje zdanie chciałabym aby ktoś kogo poznam był opiekuńczy i czuły nie chodzi tylko o sex ale o to co napisałaś:)

Gość czy to możliwe?
Mangolio :) mam ten sam problem, zgrywam twardzielkę i udaje, ze jest ok, wyrazam cyniczne poglady i caly czas czekam i licze, ze jednak dojrzy to drugie ja :) ja tkwie z nadzieja w zwiazku od ok 5 lat :) do osemki mi niewiele brakuje :) tylko szkoda czasu :D, bo teraz jeszcze jestem w miare atrakcyjna 30tka Potem bedzie coraz gorzej ;) ach ja bym po prostu chciala kochac i byc kochana :) tu i teraz Zycie jest takie krotkie :)

No własnie potem będzie coraz gorzej dlatego jak zobaczysz że już nic z tego to naprawdę nie marnuj czasu bo szkoda moją kuzynkę mąż zostawił po 20 latach dla młodszej kobiety. Nigdy nie ma gwarancji.

Gość mam pytanko techniczne
"chorować jest strasznie w tym kraju" czy w krajach innych chorowanie jest nawet lepsze niż seks?

"moją kuzynkę mąż zostawił po 20 latach dla młodszej kobiety" i dobrze mu tak czy jest aż taki głupi żeby nie wiedzieć, że kobieta jest jak wino?

"ja tkwie z nadzieja w zwiazku od ok 5 lat " czy tkwienie przez 5 lat z drzazgą w dupie nie jest beznadziejne?

Gość czy to możliwe?
chyba nie jest beznadziejne :P świadczy o silnej woli :D:D:D :P

"układ dostarcza tych doznać pragnę dokładnie tego co Ty" czy skonsumowałyście już wasz układ?

czy to rzeczywiście siła woli napędza do nierobienia niczego?

"Teraz wychodzę i mężczyźni mnie podrywają" jak mieli podrywać przedtem nie wiedząc o twoim istnieniu?

Gość czy to możliwe?
kurde nei dobijaja z rana techniku jeden :):) ludzie wolą nie wiedziec takich rzeczy :)

"był chory więc wszystko kręciło się wokół niego" czy to jest nienormalne? "wtedy właśnie straciłam poczucie wszystkiego i grunt pod nogami czułam się stara nie atrakcyjna schorowana" czy to nie piękne tak się identyfikować z chorym? dlaczego są tacy dranie, którzy w towarzystwie chorego czują się wyjątkowo zdrowi i silni?

"ludzie wolą nie wiedziec takich rzeczy" czy silna wola to jest to samo co wola niewiedzy?

Gość czy to możliwe?
można miec bardzo silną wolę aby pozostać w niewiedzy :) czy są tożsame ? nie wydaje mi sie :P

Gość BBBRRRRRRR
czy ty masz silną wolę technicznie pytająca?

Gość mam pytanko anatomiczne
"czy ty masz silną wolę" czy jest ktoś kto nie ma?

Gość BBBRRRRRRR
czy zawsze odpowiadasz pytaniem na pytanie?

Gość mam pytanko podchwytliwe
czy alkoholik, który wykazał się silną wolą mijając sklep monopolowy nie zasługuje na nagrodę? czy nie należy mu się przynajmniej małpeczka?

Gość BBBRRRRRRR
czy twoja silna wola przejawia sie chceniem czy też skutkuje czynami?

"czy zawsze odpowiadasz pytaniem na pytanie?" czy powinnam odpowiadać mając pytanko?

Gość BBBRRRRRRR
czy silną wolą dla zlkoholika nie jest brak środków aby nabyć małpeczkę?