Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoxoxox

Odkryłam prawdę. Grupa krwi!

Polecane posty

Gość xoxoxoxoxoxox

różniamy 4 grupy krwi - 0, A, B oraz AB. Rh każdej grupy może być dodatnie lub ujemne. Jeśli oboje rodzice mają Rh ujemne to dziecko odziedziczy grupę krwi jednego rodzica i Rh będzie ujemne. Jeśli jeden rodzic ma Rh dodatnie, a drugi ujemne lub oboje mają dodatnie to dziecko odziedziczy grupę krwi jednego rodzica, a Rh może mieć i dodatnie i ujemne. Mam nadzieję, że zrozumiale wyjaśniałam. Moja mama ma grupę krwi 0+, a ojciec A+.. więc ich dzieci będą miały grupę krwi albo 0 albo A z Rh na plusie lub na minusie. I zgadza się moja siostra ma grupę krwi A-. Za to ją nigdy nie znałam swojej grupy krwi bo mama albo coś ukrywała, albo faktycznie nie zrobili mi tego badania jak mówiła. Byłam nie dawno na badaniu i wyszło, że moja grupa ktak to B-. Zaskoczyło mnie to bo powinnam mieć albo 0+, 0-,A+, A- a tu skąd nagle B. Poszłam jeszcze raz zrobić badanie gdzie indziej i znów wyszło B-! Czy to oznacza to o czym ja myślę? Jestem podobna do mojej mamy i siostry też ale tylko z rysów. Ja jestem blondynką z zielonymi oczami, a siostra brunetką z brązowymi, co odziedziczyła po ojcu, za to ja mam oczy podobne do mamy, ale moje są typowo zielone, a jej szarawe. Mama też jest brunetką, a ja jestem jedyną blondynką w rodzinie. Do ojca nie jestem podobna. To by wiele wyjaśniało. Mój ojciec nigdy nie przytulił mnie, nie powiedział, że kocha. Nigdy nie zrobił mi jakiegoś prezentu, w urodziny nie rzadko wcale nie złożył mi życzeń. Często był dla mnie złośliwy, uszczypliwy, upokarzał mnie i poniżał. Nigdy nie miałam w nim wsparcia. Zdarzało się, że mnie bił często z błachego powodu, a siostrę traktuje jak księżniczkę. Nigdy nawet na nią głosu nie podniósł, ja byłam zawsze gorszą. Nie jest mi przykro bo dla mnie to obcy człowiek, tyran na którego boję się spojrzeć czy o coś zapytać. Nienawidzę go. Ostatnio popsuły mi się relacje z mamą. Często się kłócimy. Nie wiem czy mi coś powie. Wiem, że będzie z tego kłótnia. Mogę jeszcze dodać, że mama brała ślub gdy ja miałam dwa latka, a moja siostra jest młodsza o 3 lata. Ja mam obecnie 18. Chciałabym poznać prawdę ale nie wiem jak się dowiedzieć. Poradźcie co powinnam zrobić?

Gość dyrektor wawryszewski.
po co ci prawda,zyj złudzeniami

Gość ftrgy44352424
zapytaj ich o to wprost - tak będzie najlepiej. Powiedz im o tym badaniu krwi tak bezpośrednio bez zastanawiania.

Gość kurwamac
zapytaj mamuśke,czy zdradziała ojca/czy ojciec nie jest moim ojcem bądź/czy sie puściła? zapytaj w prost,przytocz powyższe argumenty,jeśli masz już 18 lat to powinnaś znać prawdę,choćby najgorszą:)