Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bajkowa Syrrena

Pojechałam do znajomej do Londyny.Dziewczyny...my jesteśmy tam uważane za dziwki

Polecane posty

Gość Bajkowa Syrrena

Wystarczało że poszłyśmy do jakiegoś klubu i kiedy ktoś nas zagadał skąd jesteśmy a my przyznałyśmy się że z Polski, zaraz tłum nastretnych facetow nas otaczał i mysleli ze za drinka sie z nimi przespimy :-/ Najgorsze ze czesc z nich to wulgarni ciapaci i czarnuchy. Wszedzie spotykalam sie z takiem stwierdzeniem - jezeli polka to szmata i sie z kazdym bedzie pieprzyla. Kto nam wyrobil taki wizerunek?!?!?!?!?!?!

Gość zimowa pannnna
no ciekawe kto...

Gość Seraphinka1
Nie tragizuj ja się nie spotkałam z czymś takim nigdy może zle trafiłaś poprostu i tyle!

Gość Bajkowa Syrrena
NIE GADAŁAM Z NIMI! Zapytał się normalny koleś, Anglik, i wtedy się dosiedli :-O

i dalej juz pomijajac ze zaczelyscie z nimi gadac... oni was tak wporst zapytali czy za drinka pojdziecie z nimi do lozka?? mi sie cos podobnego nigdy nie zdarzylo, albo ja jestem brzydka, albo odstraszam natretow, sama nie wiem :)

Gość jaki Polki wymalowały
nam obrazek tak nas traktuję,mam znajome w USA i Anglii ,one to jeszcze mają jakies zasady ale większosc to jak sie wyrwie,,,to szalej dusza piekła nie ma.. ale niech kazdy odpowiada za siebie

bylas tam raz na kilka dni a ja mieszkam w uk 8 lat. albo wymyslasz pierdoly po to zeby zrobic prowo na kafe albo w sobie "cos" takiego masz ze cie biora za dyskotekowa dupodajke (i tu twoje pochodzenie ma najmniejsze znaczenie). jedno z dwoch. innego wytlumaczenia nie widze.