Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikslllllll

Klimatyzacja i niemowlę

Polecane posty

Gość ikslllllll

Mamy używacie w domu klimatyzacji? Mam dwumiesięczne niemowlę i zastanawiam się czy mu nie zaszkodzi? Ja zawsze jestem lekko przeziębiona po nocy w klimatyzowanym pomieszczeniu, chociaż nie schładzam do nie wiadomo jak niskich temperatur.

Gość ojtam ojtam
ja w domu niemam ale rok temu synek miał 10 m-cy i jechaliśmy autem z klimą około 1,5 godz w jedną i 1,5 godz w drugą stronę w ciągu 1 dnia i synek nabawił się mega chrypki że skończyło się antybiotykiem...

Gość ikslllllll
up up

Gość gość
ja odkad mam cos takiego www.sunenergy.pl/oferta/system-proklima.html i to nie szkodzi dziecku, takze smialo mozna klime instalowac;)

Gość Trunk 27
Moim zdaniem klimatyzacja multi split jest lepszy do domu, koszt założenia tego typu klimatyzacji może być wyższy ale można dokładnie dobrać moc urządzenia do powierchni domu, agregat klimatyzacji zawsze montowany jest na zewnątrz domu, obczaj parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który steruje klimą i kieruje chłodne powietrze na źródło ciepła