Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fressa

Spędza ktoś dzisiaj samotnie ten piątkowy wieczór? : )

Polecane posty

helloł jest tu ktoś czy śpicie? ale mam dołka dzis :(

Gość piter8787
Ja jestem :) a czemu taka ładna dziewczyna ma doła? główka do góry będzie dobrze

Gość bimberka
ja też nie spie i wogole mi sie nie chce :D

a dużo by opowiadać ale ogólnie to wkurwia mnie ta niesprawiedliwość i to że jak ktoś ma władze to może cie zmieszać z błotem i nic mu za to nie grozi. a tak poza to jestem troche wstawiona, niedawno wróciłam i też mi sie nie chce w ogóle spać :(

Gość NOX WITCH JEST ŻAŁOSNA
Wczoraj założyłem temat że mi się niby podoba, heh no w sumie to taka przeciętna jest nic w niej nadzwyczajnego nie ma. Alee założyłem taki temat, było troche tam odpowiedzi nie dużo a teraz chciałem zobaczyć iiii tematu już nie ma więc moje pytanie brzmi DLACZEGO????? W moim temacie nie podałem nawet linku do jej zdjęcia NIC więc dlaczego temat został zablokowany, nie rozumiem tego. Ona obraża ludzi bardzo a jakoś nikt jej nie blokujw. Prawiki i te stuleje co chwile zakładają jakieś dziwne tematy o treściach rażącą łamiących regulamin tego dziwnego forum i nie są usuwane pytam się DLACZEGO??? Wczoraj trafiłem na temat gdzie gość przez ok 4 godziny obrażał otyłe osoby i mimo zgłoszeń nie został on zablokowany. Nie rozumiem postępowania moderatorów na tym forum i chyba nigdy nie zrozumiem.

spoko ale co mnie obchodzi jakaś nox witch?? po co to tu piszesz? a co do prawikow stulejów to po paru minutach jego tematy są usuwane z tego co zauważyłam :)

Gość NOX WITCH JEST ŻAŁOSNA
ALE PRZECZYTAŁEŚ TO CO NAPISAŁAM??? PO PUENTA NIE ODNOSIŁA SIĘ DO TEJ IDIOTKI

no masz racje ale cóż tak bywa nic nie poradzisz na to :)

dzień dobry :) Fressa -> będzie dobrze, nie martw się na zapas :) i pamiętaj grzeczne dziewczynki śpią w nocy a nie :P