Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fressa

Spędza ktoś dzisiaj samotnie ten piątkowy wieczór? : )

Polecane posty

Nie tylko kafe bo jeszcze się pogra i może jakiś film oglądnie :P Wczoraj był brat z bratową i jeszcze znajomymi na grillu i była taka mini imprezka ;) I burza się zbliża do mnie

ja chyba powinnam jechać na miasto, muszę się zaopatrzyć w depilator 😭 i jeszcze do ikei, ale to w zupełnie przeciwnym kierunku :O już się cholera tydzień zbieram :P

guliette - zawsze możesz użyć dezodorantu i zapalniczki jako depilatora :P

zaczarowana, weź Ty się kurfa lepiej nie odzywaj bo ja mam aquapark za oknem praktycznie :D kurwica mnie bierze jak widzę te zjeżdżalnie, ale nie mam z kim iść :(

gdybym ja miala aquapark za oknem to bym tak poszla,chocbym miala isc sama;D a juz tam by sie znalazlo towarzystwo ;Dl;D;D

levviatan,moze Ty sobioe zbuduj,bo chyba nudzi Ci sie bardziej niz nam ;p gdyz wydaje mi sie,ze cale Twoje zycie zapelnia tylko i wylacznie kafeteria;p;p;p;p

ojj levi... była tu wczoraj Fressa, z miłą chęcią spędziłaby z Tobą wieczór to znowu Ciebie nie było :P

cóż nie wypada siedzieć w domu jak goście są i nie napić się z nimi :P

nie popadajmy w paranoje;p wyjsc spzred komputera na maisto i zagadac do jakiejs laski i juz mozna milo spedzic czas przy kawie;p;D czy tez po prostu isc gdzies ze znajomymi;p kto powiedzial,ze niedzele trzeba spedzic z dziewczyna ,przytulajac sie do niej ;p;p;p;p;p

ale ja nie mam takiej koleżanki która chciałaby się ze mną cały dzień przytulać :D no może jedna, ale nie ma jej we wro :D :P

no to ja nie wiem co za nudziara chcialabym przelezec cala,ciepla,wakacyjna niedziele o przytulac sie ;p wszystko dla ludzi,ale bez przesady,trzeba czasami wyjsc i sie przewietrzyc;p