Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fressa

Spędza ktoś dzisiaj samotnie ten piątkowy wieczór? : )

Polecane posty

Gość triu
nigdy nie można mieć 100% pewnosci, ale raczej nie mial wypadku. po prostu on jak wychodzi to traci poczucie czasu. a ja czekam i czekam... tzn. ogolnie spoko, wypije sobie piwko, posiedze na kafe, nikt mi sie pod nogami nie placze (poza moimi kochanymi kotami :D ) i mam spokoj. ale mimo wszystko to przykre.

triu - moj tez czesto traci poczucie czasu. dzis mielismy jechac na koncert, a on pojechal na "chwile" zrobic zakupy i wrocl po dwoch godzinach obladowany siata. aby jechac bylo juz za pozno, no ale nic przelozylismy to na jutro.

Gość fstrettt
taak, ja, bo kolezanka mnie wystawila... :( i nie mam z kim spedzic weekend, a na piwko bym sobie poszla :(

Gość trudnosięmówi
Labes.Mój to był taki wielce zakochany . A teraz? Kilka miesięcy minęło i emocje opadły. Leży ten len. A byś widziała jaka energia w niego wstępuje jak pojawia się inne kobiety. Przykre ale jak to widzę to naprawdę nie mam żadnej radości że spędzania życia z człowiekiem który już prawie nie jest mną w sensie erotycznym zainteresowany. Smutno smutno smutno

dziewczyny piszcie skąd jesteście, może uda nam się coś dzisiaj wyczarować :P ja jestem z Wrocławia :)

trudnosięmówi, ale kochacie się? "Kilka miesięcy minęło i emocje opadły. Leży ten len. A byś widziała jaka energia w niego wstępuje jak pojawia się inne kobiety. " Masakra :O I dlatego właśnie nie wierzę w miłość, monogamię i wierność

a ja też już przestaję wierzyć, mimo tego że mam męża. ale takiego, z którego też uszło życie, nic mu sie nie chce. tylko by grał w tego cholernego Metina! a ja się dołuję olewką z jego strony. masakra !

Gość jhjuikol
o tez jestem z wrocka

Gość fstrettt
ja lubuskie

Gość fstrettt
"Kilka miesięcy minęło i emocje opadły. Leży ten len. A byś widziała jaka energia w niego wstępuje jak pojawia się inne kobiety. " i u mnie tak jest, bywa ;)

Brzoskwinka, ja takie podejście miałam zanim jeszcze się związałam z nim (był moim pierwszym), a teraz się tylko w tym utwierdziłam. Tym bardziej, że nie wiem czemu sięrozstaliśmy, a to cholernie boli. I czasem myślę sobie, że najlepiej było kiedy byłam sama

Gość glass of water
Witam z Radomia:) ja tez siedze dzisiaj sama facet w pracy znajomi gdzies zabiegani i tak wyszlo ze jestem samiutka

Gość jhjuikol
guliette mysle ze wtedy nie miałbym po co do domu wracac:P

Gość trudnosięmówi
Labels. On jest wierny i raczej będzie ale tak mnie boli że patrzy na nie nie tak jak na mnie.. Niedawno podwoził wszystkie do domu i jak na sprężynach skakał otwierając drzwi do auta. Mnie już od dawna nie otwiera. Przy nich mi otworzył że niby taki dżentelmen. Wygarnelam mu to. Przeprosił. A cóż mi z jego przeprosin skoro nie czuje że mam być dla niego wyjątkową jedyną kobieta. Jak być szczęśliwym widząc takie kontrasty. Inne a ja. Boże po co mi to było.

Gość Złamany miecz
A ja proponuję ogólne spotkanie, w jakiś weekend, gdzieś po środku Polski i każdy przyjeżdża Jestem za !

Gość trudnosięmówi
Guliette. Ile masz lat?