Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modeleczkakaka

moje fotki- moge być modelka?(każdy mi tak mówi ze moge)

Polecane posty

Gość kwenfweopgvn
wlasnie, zacznij od siebie suko, zdychaj 😍

Gość lllolll999
ze niby ile wazysz? 46?! ja mam 164 wzrostu, waze 48 i jestem baaaardzo chuda jak na moje oko to ty masz 56 lub jeszcze sporo wiecej

Gość czerwone korale...............
gruba jestes,twarza tez nie powalasz, nic specjalnego i z 160cm to mozesz pomarzyc

Gość masz sliczne wlosy,ale
dziwny nosek:) brzydka nie jestes.

Gość dgdfgfg
yyyy ładna jesteś ale nie typ modelki ewentualnie fotomodelki , troche gruby nos i te 3 zdjęcie najgorsze , na tych dwóch jakas ładniejsza jesteś

Gość katrin....
Fujj cere to masz okropną

Gość do lllolll999
Zgadzam się. Ja mam 3 cm więcej od ciebie a waże tyle samo. Autorka to ma ponad 55 jakoś pewnie

Gość brudgówno z biedastanu
jestes ladniutka, masz swietne włosy i cere, najladniejsza kafeterianka

Gość oj dziewczynko - do autorki
Dziewczę, ty jedynie na fotomodelkę. Modelka to musi być szczupła, mieć ładną cerę- ty niestety solarium jak widać, odstające kości policzkowe oraz 173 CONAJMNIEJ. Czyli żadnej z tych cechu u góry nie posiadasz .Modelki drogie dziewczynki nie muszą być ładne, a muszą mieć oryginalną twarz. Duże oczy i usta w szczególności.

Gość zazdrosna frustratka 82
-> plenerowa, nie szpanuj angielskim pałko, ta panna moze miec shirt nawet z napisem bitch a i tak jej to niczego nie ujmie

Gość fotoamatorkaa
Autorko jeśli to Ty jestes na tych zdjęciach, to chciałabym Cię zaprosić na sesję! Widzę,że jesteś z mojego miasta więc nie byłoby problemu :) Tylko póki co nie mam konta na maxmodels jeszcze.

Gość acha oho/.
wyglądasz jak prawdziwa 30 stka. Raczej nie zwróciłabyś mojej uwagi:(

Gość fvfdvdfbfgb
nie wierze ze wazysz 46 kg masz grubiitka twarz i cialo wcale nie szczuplejsze. ja mam 156 i waze 48 kg i jestem szczuplejsza

Gość Dionizy z VOLVO
Jadą po Tobie , wiec jesteś bardzo ładna :)

Gość ancia1234567890
nie nie możesz, nie masz ani figury a z twarzy jesteś brzydka.masz nieproporcjonalną buzie i tapete , w moedlingu istnieją kobiety z naturą eteryczną, delikatne , szczupłe a nie przerysowana laleczka

Gość ja już się pogubiłam
moim zdaniem jesteś ani ładna ani brzydka jako zwykła dziewczyna pod kątem modelki nie podoba mi się: uśmiech, cera, kartoflany nosek, ogólny pyzaty wyraz twarzy, figura też niedopracowana na co dzień widzę na ulicy dużo bardziej odpowiednie kandydatki na modelki takie moje obiektywne zdanie

Gość kadskf
Skoro masz chęci, to już połowa drogi za Tobą :) Zacznij od portfolio. Grunt to dobre zdjęcia, muszą być one naprawdę fachowo wykonane. Później powinnaś zamieścić je na jakiejś stronie dla modelek, żeby mogły zostać zauważone. Ja proponuję serwis http://epicamodels.pl/ Poprzez zaprezentowanie na ich stronie swojego portfolio (ZA DARMO!!) masz duże szanse na to, ze jakaś agencja modelingowa, z którą serwis współpracuję poprosi Cię o przyjście na rozmowę.

Gość była modelka
witaj jesteś ładna z tego co widzę, ale sama twarz to nie wszystko,dodaj fotki sylwetki, poza tym bedę szczera ,nie masz typowej urody modelki, wiec ewentualnie możesz liczyć na pracę fotomodelki czy hostessy dziewczyny pamiętajcie ze bycie modelką to nie tylko przyjemne chwile, to także łzy, głód, itp pozdrawiam

Gość żal suchać
Wybacz bidedactwo, łądna jesteś...ale nie nadajesz się na modelkę:)