Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DEebbbbhi

Mam 16 lat i nie jestem dziewica. I szczerze - boje sie ze juz sie nie zakocham.

Polecane posty

Gość DEebbbbhi

Moj chlopak zabral ze soba wszystko co mialam dla innych

Gość NoJakToTak
Trza było myśleć rówieśniczko. Ja, będę dziewicą do nocy poślubnej :classic_cool:

Gość DEebbbbhi
koleżanki mówiły mi,ze ta błona to taki łącznik z mózgiem i tam jest umiejscowiona miłość,jak się oddaje chłopakowi to oddajesz mu serce i się umiera po 2 latach, jeśli chłopak cie rzuci,to prawda? Boję się, że umrę i się nie zakocham w nikim do tego czasu!

Gość zdolowana23
kto ci takich glupot nagadal?? zakochasz sie i to nie raz tylko nie nastawiaj kazdemu chlopakowi ktory ci sie spodoba

Gość jakajataja
Trzeba było najpierw myśleć, zanim sie tyłek wypięło. Teraz do końca zycia będzie szla za tobą fama... no wiesz. Wstyd. 16 lat to jeszcze dzieciak. nawet buzia jest dziecięca. Nie mówiąc o rozumku

Gość Gabrysiaaxx
boże jakie głupoty! Ja dziewictwo straciłam w wieku 13 lat w wieku 15 znalazłam chłopaka i jesteśmy ze sobą już 3 lata i oczekujemy dzidziusia który ma zaraz przyjść na świat! Więc się dziewczyno ogarnij!

Gość pusta jestes
Nie uczyła mamusia co to prezerwatywa.... oj nie uczyła..... a z 28 dni cyklu wy musieliście trafić akurat na jeden z trzech płodnych....oj...nie uważało się na biologii, nie uważało... takaś szczęśliwa, tylko że prawnie to twoja matka będzie matką tego dziecka i tak zapewne zostanie...

Gość Gabrysiaaxx
nie znasz mojej sytuacji to nie pierdol głupot nie mam kontaktu z rodzicami i sama z chłopakiem wychowam dziecko hahaha

Gość GHAH staff-0-terrorA(A) 666
Ja Cię POkocham, lecz Ty mnie nie! Naszczymy razem do PiSuaru!

Gość jakajataja
taaaaaak........ a ja mam 10 lat, utrzymuję sie sama w wynajmowanym mieszkaniu, nie wiem gdzie są moi rodizce i wychowuję dwójkę swoich dzieci z chłopakiem, który ma 9 lat i jest zajebisty w łóżku :) Do mnie nie na ty, paniusiu. Jam dla ciebie pani. Jak my wszystkie. A tfu!

Gość zdolowana23
szybko zaczelas wspolzyc ja w wieku 13lat nawet nie wiedzialam co to znaczy sex i szybko sie tego nie dowiedzialam

Gość GHAH staff-0-terrorA(A) 666
Czy NASZCZAMY? Bo nie wiem jak to się pisze! Jak o napisać? Na stódjach mnje tego ło nie nałuczyly!

Gość zdolowana23
i nie ma sie czym chwalic bo 13lat to jest DZIECKO

Gość AleksanderR
Moim zdaniem, powinna Pani zarzy porady sexuloga. Poelcam mnie, zajmuję się tym od 8 lat. pozdrawia prof. lek. hab. Aleksander R. tel kom:501168520