Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do matek i ojców

Muszę Wam zadać to pytanie bo tak naprawdę nie mam zielonego pojęcia jaką

Polecane posty

Gość Do matek i ojców

postawę przyjąć.... Chodzi o nagość Czy kąpiecie się z dzieckiem? Wczoraj 2latnia córka weszła mi pod prysznic i miała taką radochę ze wspólnego pryskania sie wodą że poprostu od rana mówi tylko o tym by znów kąpać z mamą. Zastanawiam się jak jest u Was Czy ojcowie też prysznicują się z synami a może córkami też czy jesteście nago ? Ja z dzieciństwa pamiętam tylko to że nagość była czymś wstydliwym, nie pamiętam bym kąpała się z mamą czy tatą- czy kiedykolwiek widziała ich nago. Nie wiem jak to powinno wyglądać by było ok?

Gość moim premierem Jarosław
Zboczona rodzina :( lub niesmaczna prowokacja. Chcesz, żebym to zgłosiła ? Po IP można dojść takich jak ty

Gość l;kjmhg
debilko, co chcesz zgłaszać. dziewczyna normalne pytanie zadała... Autorko, córka widuje mnie nago i zna moje ciało ale mąż jej się nigdy nago nie pokazuje.

Gość Do matek i ojców
Tak, ale ja raczej kieruję to pytanie do poważnych osób.

Pokazujesz się nago córce i mnie nazywasz debilką ? Śmieszna jesteś albo znów prowokacja. A może ten świat schodzi na psy ? W sumie w czasach kiedy zaraz dwóch panów będzie wychowywać adoptowaną córeczkę nie ma co się dziwić :( Nie wchodzę na ten temat, żeby nie czytać tych obrzydliwości

Gość Do matek i ojców
moim premierem Jarosław Masz zbyt prowokacyjny nik by brac poważnie to co piszesz.

Gość Do matek i ojców
Czy może jeszcze jakąś poważna osoba się wypowie? Czasem słyszę to i owo od koleżanek ale na forum jest więcej matek(ojców?) więc może wyrobię sobie jakieś zdanie.

Gość l;kjmhg
wybacz ale nagość to nic wstydliwego ani nienaturalnego. Męża córka nago nie ogląda. Ta debilka to jakaś zacofana konserwatystka..

Gość l;kjmhg
autorko, rób jak uważasz. Nie sądz żeby kapiel z córką była czymś zdrożnym. Kiedyś moja kumpela pytała o to koleżanki psychologa i ta powiedziała, że do 2 lat góra z dzieckiem nawet może się kapać rodzic przeciwnej płci. potem syn nie powinien oglądać nago mamy a córka ojca

Gość l;kjmhg
autorko, rób jak uważasz. Nie sądz żeby kapiel z córką była czymś zdrożnym. Kiedyś moja kumpela pytała o to koleżanki psychologa i ta powiedziała, że do 2 lat góra z dzieckiem nawet może się kapać rodzic przeciwnej płci. potem syn nie powinien oglądać nago mamy a córka ojca

Miałam nie wchodzić, ale nie wytrzymałam. Wiecie, że w USA siedzi Polak który tylko kąpał córkę ? Nie pamiętam ile dostał, ale sporo. Chyba 30 lat lub więcej. Żona go broni, dzieci ale to nie ma znaczenia. W Norwegii dzieci już by dawno zabrali takim. Róbcie jak chcecie, ale po co się jeszcze chwalić tym na forum ? Dobrze, ja nie doniosę, ale inni mogą.

Gość Do matek i ojców
Rozumiem. Spoko. Przecież ona ma to samo co ja jakby nie było A jeśli chodzi o ciekawość to jest ciekawska więc nie wyobrażam sobie by z tatą nagim pod prysznic weszła -dziwne to by było Nie znam się na tym i nie wiem jak to wpływa na dziecko. Szkoda że nie wypowie się ktoś kto wie. Dziękuje l;kjmhg

Do matek i ojców nic sie nie martw, mniej wiecej po ukończeniu 3 roku życia dziecko zaczyna odczuwac wstyd , wtedy już sie kąpac z Toba raczej nie bedzie. A dla rozwoju dziecka ( a pożniej dorosłeg człowieka ) wskazane jest traktowac nagośc jako coś naturalnego, bez zbednych emocji.

Gość takawolnośćjakąmaszwsobie
moje dzieci mają 5 lat i kąpiemy się razem, albo ja z dziećmi, albo mąż. Jak idziemy na basen, w natryskach obowiązuje przemycie się również bez strojów... więc wszyscy tak robią... i dzieci widzą ciała nie tylko swoich rodziców, ale i obcych... nie widzę w tym nic zdrożnego. Czasami nago przejdziemy się z pokoju do pokoju... bez problemu.

Gość takawolnośćjakąmaszwsobie
moim premierem.. w NO by dzieci dawno takim zabrali? zielonego pojęcia nie masz o tym co tu się dzieje i jak się dzieci wychowuje..... Cóż, tak to jest własnie z tymi, co to za granicę nosa nie wysuną, ale po durnych artykułach wiedzą wszystko.

Gość maryja sklodowska
Moja.corka ma poltora roku i czesto widzi mnie nago. nie wiwm,jak dlugo jeszcze bedziemy to obie traktowac jako cos akceptowalnego,ale mysle,ze dziecko w pewnym momencie samo nie chce takich sytuacji. moj maz raczej unika sytuacji,zeby mala widziala go nago,ale jak juz sie tak zdarzy,to tez nie wpada w poploch. Sa rodziny,gdzie po domu przy wysokich temperaturach zawsze sie chodzi na golasa i jakos nikt z tego powodu nie umiera ani nie trafia do psychiatryka. kwestia podejscia. zwierzeta chodza wylacznie nago

Gość Normalne zupełnie
córeczka jest bardzo mała, nie wiem dlaczego miałaby się nie kąpać z matką, to naturalne.

Gość jakiś facet
@do moim premierem Jarosław nie strasz , nie strasz bo sie zesrasz -a co do tematu , ja z syne sie nie kąpie ale w takim wiekui bez podtekstów , jeżeli dziecko jeszcze nie zadaje trudnych pytań ... - "Twoja wola Pani" ale dziecko nie zwierze i też obserwuje i myśli - i może zadawać różne pytania odnośnie seksualności - czy to źle? , sam nie wiem - a może dobrze od takich pytań i tak nie uciekniesz (możesz je odciągnąć w czasie) ale taka kąpiel napewno je przyśpieszy

Gość a atk seee
Ja mam 2 letnia córkę i ostatnio na wyjeździe bała się wejsc sama pod prysznic,więc kąpałyśmy się razem.Bardzo jej sie to spodobało ja tego nie uważam za nic zdrożnego szczególnie że jest to dziewczynka.