Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaron Zuckermann./

moja córka Rachela studiuje medycyne zas syn Mosze studiuje prawo-a wy polaczki-

Polecane posty

Gość Aaron Zuckermann./

co studiujecie?-wykładanie chemi w marketach?:)

Gość fsfzxfsfrwftrr
a Ty co studiujesz? studiowałeś? Może NIC??

Gość Aaron Zuckermann./
jestem sędzią i z niebywałą rozkoszą skazuje polaków na wysokie kary więzienia za błachostki

Gość mam tak samo jak
a koszernie jesz?

Gość dadadadad
czytajac takie temamty widac jak bardzo ludzie w polsce sa niespalnieni i jak bardzo czuja sie niedowartosciowani, napisze ze jest sedzia i mysli ze wszyscy mu zazdroscimy. Idioto ogarnij sie moj tata jest sedzia i nie wiem czy on wie ze takie smieciwo forum istnieje xd

Gość Aaron Zuckermann./
poza tym głosuje na PiS żeby jeszcze bardziej was uciemiężyć:classic_cool:

Gość ebusia
Zydzi zawsze się z Polaków naśmiewali i wódką upijali , w niedzielę pracowali , księdza opluwali i naszą religię wyśmiewali ale na nas zarabiali i żydowskie fortuny powstawały a legendy, że Polak jest wrogiem Żyda to nadal opowiada ten Wasz Wajs lub Weejs , co był w Polsce ambasadorem , ten Wasz Wais opowiada bajeczki o tym, że Polak na Żyda idzie z kosą i brzytwą , to jest podpuszczanie i podgrzewanie atmosfery , podjudzanie i w jakim celu są takie tanie podpuchy organizowane skoro nikt nikomu nie zagraża , czy Żydom chodzi o to aby wszędzie wywoływać skandal , ponieważ mają pieniądze i biadolą, że wszędzie mają wrogów i muszą się bronić przed Polakami ? przecież to jest żenada co wyprawiacie Zydzi !