Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tymmtyryy

ciaza. Cykl 30 dni

Polecane posty

Gość Tymmtyryy

Witam :) Mam na imie Marta i mam 24 lata. Od kilku miesiecy wraz z mezem staram sie o dziecko. Jednak nic z tego. Z obawy przed nieplodnoscia wykonalismy badania. Moj ginekolog twierdz,ze wszystko jest z nami w pozadku. Moj cykl trwa zawsze 30 dni. Jak wiec wyliczyc dni plodna?

Gość masz24lata
i nie potrafisz korzystać z Google? tam wszystko znajdziesz

Gość bezwymyslonegoniku90
i jeszcze bierze się za robienie dzieci. No masakra!

Gość Tymmtyryy
Zawsze znajdzie sie ktos zlosliwy.

Gość pnaaa
a spróbujcie 17/18 dnia cyklu:) nam tak się udało:)

Gość bezwymyslonegoniku90
ależ skąd, złośliwy. Jednak patrząc na takie pytania nasuwa się tylko jedna myśl, gdzie autor zgubił mózg. Po pierwsze dni płodnych się nie wylicza, cykl się obserwuje, tylko trzeba wiedzieć jak. Poszukaj sobie w google a nie czekaj, że ktoś Ci napisze kiedy zajdziesz w ciąże. Mówisz, że od kilku miesięcy się staracie a Ty nie wiesz nawet podstawowych rzeczy, no to proszę Cie!

Gość tymmtyryy
Jakbys nie zauwazyla to pytam juz z desperacji. Mysle,ze ty tez po kilku miesiacach staran zadawalabys tak nielogiczne pytania. Moja mama starala sie o dziecko przez 7 lat. Troche dlugo co nie? No widzisz. Staram sie poprostu wychwycic blad, ktory moze gdzies robie. Jakie dwa tygodnie temu spytalam mojego meza, czy moze ma za malego. Widzisz? Teraz sama sie z tego smieje. Bo to nie zalezy przeciez od wielkosci. A jednak spytalam. Poprostu szukam jakiegos lohicznego wyjasnienia, skoro lekarz twierdzi,ze nie powinnismy miec z tym problemy, bo wszystko jest w pozadku, a jednak mamy.

"Od kilku miesiecy wraz z mezem staram sie o dziecko. " Kilka miesięcy to nie jest żaden problem. 🖐️ Po dwóch latach można mówić o problemie.