Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wentho

Jak zdobyc kobiete, ktora uwielbia towarzystwo mezczyzn?

Polecane posty

Gość gjdkwldbwbdjwndlk
Dokładnie, ona zwyczajnie lubi towarzystwo mężczyzn, ale tak koleżeńsko, poniekąd też z próżności. Ale jak się zakocha to na dobre. I nie radzę stosować żadnych gierek - bądź z nią szczery!

Gość Xyz,.,.
Franki ma rację z tym samcem alfa. I z pytaniem czy dasz radę.

Gość Xyz,.,.
Życzę powodzenia i uciekam:)

Gość 987654
zastanów się po co ci ktoś taki ? uwielbia towarzystwo mężczyzn i ich umizgi, masakra taka dziewczyna to jakaś niedowartościowana dziwka robiąca za klauna przed facetami zeby zwrócić na siebie uwage , w oczach kobiet taki ktoś jest kurewką , skinienie palca laska i dupa wypięta na start i ty chcesz zadawać się z takim pomiotem?

Gość ale mi wielkie halo
mam kolezanke, ktora ma dziecko, meza, a umawia sie na boku z innymi facetami i co rusz ma kims romans. jakos jej to nie przeszkadza. jest atrakcyjna, a faceci leca do niej jak pszczoly do miodu. rowniez uwazam, ze to cos nie tak z psychika, jakies kompleksy itp.

Gość Xyz,.,.
Ale mnie wkurwia taki płytki ktoś jak ten z liczbami w nicku... Ja uwielbiam towarzystwo mężczyzn, a laskę to ja robiłam tylko swojemu mężowi! I to po kilku miesiącach mieszkania ze sobą. Faceci nie odróżniają dziwki od kobiety kokietki! Jakoś ta panna nie zrobiła Autorowi tematu laski na zawołanie, tylko dała całusa w policzek.

Gość RaZR
To jest suka i z takimi trzeba ostro i konkretnie. Jak zobaczy że za nią latasz to przegrałeś. Dzwonisz do niej co 5-9 dni i podajesz termin spotkania. Jeśli będzie chciała się spotkać to się spotka albo poda inny dzień jeśli będzie kręcić że zadzwoń jutro, teraz nie mam czasu, może kiedy indziej, to zadzwoń jeszcze raz za tydzień i zrób to samo i czekaj na reakcje. Jeśli będzie Cię zwodzić to wykasuj jej numer i się nie odzywaj bo jesteś tylko jednym z wielu którzy pompują jej ego. Jak będzie chciała to sama zadzwoni. Albo jest zainteresowana albo nie i dajesz jej dwie szanse. Rób tak przez dwa miesiące a jeśli jest zainteresowana i będziesz dla niej wyzwaniem to będzie jadła Ci z ręki.

Jakoś ta panna nie zrobiła Autorowi tematu laski na zawołanie, tylko dała całusa w policzek. No cóż. Z tego co przeczytałam wnioskuję, że autor to spokojny, trochę nieśmiały facet, który nie stosuje chamskiego podrywu i nie umie podlizywać się takiej pragnącej poklasku pannie. Dlatego dostał od niej tylko buziaka :D Ale jestem przekonana, że gdyby na jej drodze pojawił się samiec alfa , to na bank by się od razu z nim przespała :D A on po wszystkim powinien jej dać nauczkę i zostawić taką panienkę innym desperatom ;)

skad tyle wrogosci do kobiety ktorej nie znacie? moze ta pani po prostu ma wabik na jaki leca faceci i slusznie sie tym cieszy, a autor pewnie nie jest dla niej interesujacy. czy wszyscy musza sie wszystkim podobac... :P

migotka tylek jak szczotka skad tyle wrogosci do kobiety ktorej nie znacie? moze ta pani po prostu ma wabik na jaki leca faceci i slusznie sie tym cieszy, a autor pewnie nie jest dla niej interesujacy. czy wszyscy musza sie wszystkim podobac... Jeśli o mnie ci chodzi to ja nie mam wrogości do tej opisywanej dziewczyny, irytuje mnie natomiast taki typ kobiety, bo to w rzeczywistości jest manipulacja ludźmi. Ja też zawsze miałam więcej kolegów niż kolezanek. Owszem chodziłam z nimi na piwo, czy czasem flirtowałam, ale jakoś nigdy nie musiałam dowartościowywać się przy facetach :)

wydaj mi sie że autor jest na straconej pozycji (znaczy nei am szans na cos więcej), gdy dwoje ludiz do siebei ciagnie, to gierki sa neipotrzebne, a wręcz przeszkadzają

jezeli autor musi udawać, manipulować, to świadczy o tym, że wcale tak bardzo sie eni podoba kobeicie i raczej jego gierki nie pomogą, a jak pomogą to krótkotrwale

migotka tylek jak szczotka ale co cie to obchodzi, moze powodzenie to jedyna rzecz jaka ona ma.... a moze dzieki temu jest szczesliwa, co w tym zlego. Mnie ?? Nic a nic :) Jak dla mnie niech każdy sobie żyje jak chce, nawet dając dupy na ulicy. Ale skoro autor rzucił temat by podyskutować, to dlaczego mam nie napisać swojego zdania ?? Przecież chyba do tego właśnie służy kafeteria :)

Gość hygygygygy
1) Może ona myśli, że jesteś niezdecydowany, 2) sprawdza cię i akurat tutaj nie polecam zagrywek tylko szczere zachowania bo gierki mogą wszystko popsuć, 3) można się obracać wśród facetów także po to by znaleść jednego dla siebie (wiadomo, że w związku się tego nie praktykuje) 4) może ona ma pewien problem z tym szukaniem bo co z tego, że wielu jak żaden nie pasuje, 5) może jest tobą zainteresowana ale myśli, że tobie na niej nie zależy wystarczająco mocno.

Gość takiej kobiety nie zdobedziesz
jedyne co mozesz, to ja przeleciec. raczej nie warto wiazac z ta kobieta powazniejszych planow.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnffff
ale glupia zniej pi....a

Zdobyć? Nie widzę szans... to Ona jest "myśliwym" ;) P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/1812942186596 85/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia ...choć upał okrutny!

Gość a ja znam sposob
Jak ja porzadnie zakrecisz, rozkochasz w sobie, to ja zdobedziesz. Wystarczy, ze bedziesz mial portfel wypchany pieniadzami i duze przyrodzenie. Jesli spelniasz te warunki, mozesz spac spokojnie.

Gość Irmina social
fajny chlopak z Ciebie, szkoda, ze jestem zajeta :) ja tez lubie towarzystwo mezczyzn, a raczej lubialam, lubialam flirtowac i smiac sie z ich dowcipow, jednak nie bylo latwo mnie zdobyc, nie podobaly mi sie przechwalanki, cwaniactwo, chamskie zarty, takze to na wstepie odpadalo! inteligencja, swietny humor i brak nachalnosci, to cenilam w mezczyznach, uwierz mi, ze jak ktos byl namolny to mnie od razu zniechecal i jeszcze jedno-pisalam juz kiedys o tym-najlepszym sposobem na zdobycie drugiej osoby jest obojetnosc!!! to dziala!

Gość nie ma sposobów na kobiety!
Żadne sposoby, żadne gierki. Tylko i wyłacznie szczerość. Jedynie takich mężczyzn można traktować poważnie.

Gość GHAH staff-0-terrorA(A) 666
Ruchacz żony nie szuka! To er do zapłodniania jest! Monogamiczni jeśli się nie dobiorą to sami do końca życia zostaną! Wszystko jest ulotne! Miłość finalna und dożywotnia! Dopasowańcy muszą być i tyle! Inaczej nie ma to sensu!

Gość eroteks
Ta Twoja blondi przypomina mi bardzo moja znajoma. Moge napisac tylko tyle, ze tego typu kobiety cale zycie szukaja bodzcow emocjonalnych i przebieraja w facetach. Niewazne, czy sa w zwiazkach, czy nie. Nowo poznany facet w klubie, pubie, czy na ulicy to dla nich wyzwanie. Lubia zdobywac i byc na pierwszym miejscu, jesli chodzi o zainteresowanie plci przeciwnej.

Gość babochłopa zdobyć
to jak walić w kakao

Gość napisze bardziej dosadnie
to jak walic w ucho zamiast w odbyt ;)

Gość stale_ciekawska
Skoro kobieta ma aż tak wielu adoration, nie wiem czy będziesz miał u niej jakiekolwiek szanse.Wynika z tego Twojego postu, że lubi kiedy faceci kręcą się wokół niej, może będziesz miał u niej szanse jak nie będziesz zwracał na nią żadnej uwagi

Gość Agataxxxxx
DO WPISU:Xyz,.,., "wyjasnij mi, bo zawsze sie nad tym zastanawialem. Skoro kobieta jest atrakcyjna, to po co jej potrzeba az tylu adoratorow wokol? Jakies kawki, pifko, umawianie sie na tance do klubu, do kina, nawet wowczas, gdy kobieta jest zajeta - ma meza i dziecko? To jest fair wobec jej meza, ze umawia sie z innymi na boku? Moim zdaniem takie kobiety sa strasznie niedowartosciowane i sorry, ale cos nie tak z glowa maja." A JA bym odwrocila pytanie i zapytala sie:"czy to jest fair umawianie sie do dyskoteki w seksownej ,opietej sukience,kawka,wycieczka cslodniowa plus nocna nad morze plus zaliczenie 2restauracji...."czy takiezachowanie jest fair wobec dziewczyny faceta z ktora TA sie umawia?moim zdaniem powinna odmowic....

Gość Agataxxxxx
Ona sie zawsze prowokujaco ubiera chcialam dodac