Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfwefewfewfewf

olać go??

Polecane posty

Gość fewfwefewfewfewf

facet z którym co prawda nie jesteśmy razem ,ale już ze soba spalismy i zachowujemy sie w sumie jak para ( nie wiem jak nazwać ta znajomość) raz mnie olewa , nie odpisuje cały dzien np . potem sie odzywa jakby nigdy nic i pisze,, dzien dobry kochana Aniu " np juz mam tego dość serdecznie . przestac sie odzywać do niego?

Gość miły chłopaczek
napisz mu: "nie jestem ania do ruchania zboku. wypierrdalaj"

Gość yetiiiiiiiiiiiiiiii
a nie możesz z nim normalnie pogadać i zapytać na czym stoisz?

Gość sinisterrkaa
Jesli Tobie to przeszkadza, to olej dziada.

Gość fewfwefewfewfewf
bo ja sama nie wiem czego ten facet chce . raz pisze parenaście smsów ,a raz nie odpisuje na moje i mnie olewa choc wiem ,ze ma czas bo na necie siedzi czy to jakas jego gra? czuje sie jak zabawka jego jakas znamy sie tylko miesiac a on juz takie cos odstawia to ciekawe co bedzie potem wczoraj cały dzien miałam spieprzony bo sie denerwowałam czemu depek znowu nie pisze dzisiaj rano napisał jakieś tam ,, dzien dobry kochanie " nie odpisze mu teraz ja huj mu w dupe

Gość fewfwefewfewfewf
yetiiiiiiiiiiiiiiii- to nic nie da... napisze mi pewnie ,ze wszystko jest ok a ja tylko sie osmiesze przez takie pytania...

Gość fewfwefewfewfewf
up

Gość miły chłopaczek
napisz mu: "nie jestem ania do ruchania zboku. wypierrdalaj"

Gość fewfwefewfewfewf
up

uważasz, że jakikolwiek facet traktuje poważnie kobietę, która wpycha się mu do wyra choć znają się tylko miesiąc? Jesteś chętna to korzysta jak ma ochotę, ale w jego oczach jesteś po prostu puszczalska. W sumie ma rację.

Gość Apasz
Znalazł sobie zapchajdziurę :) i korzysta jak ma ochotę. Parą to Wy nie jesteście i nie będziecie. Wiem bo sam tak czasem robię, muszę poruchać a na dziwki szkoda :D

Gość niezdecydowana111
Kochana skąd jesteś ? Koleś mi kogoś przypomina i też tak pisze od jakiegoś czasu.

Gość niezdecydowana111
Jeżeli jesteś z podkarpacia i mowa o tym samym facecie to wiedz że to taki typ i jeżeli liczyłaś na coś więcej to lepiej wybij go sobie z głowy jak najprędzej. Znajdzie sobie inną, taką która nie da mu po kilku dniach znajomości. Tacy lubią zdobywać. Ja znam gościa od 2 lat i ze sobą nie spaliśmy i też pisze jak Ty. Szuka pretekstu na spotkanie, ale nie na seks tylko po to by się po spotykać tylko myśli o czymś więcej. Pospieszyłaś się z tym seksem.