Gość fararia Napisano Lipiec 7, 2012 pościel na tym zdjęciu i dywan na ścianie jest hitem obrzydliwości :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenka 1988 Napisano Lipiec 7, 2012 rozumiemy, co to znaczy, to oznacza, że ktoś jest wielkim podrywaczem.. Ale teraz tak patrzę sądząc po tym co piszesz, że nie jesteś bo Ci brak śmiałości, ale chciałbyś żeby Cię tak postrzegano. Zgadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś menelem człowieku Napisano Lipiec 7, 2012 uświadom to sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 nie zgadlas. :P podpowiem że zwrot pies na baby ...to moj wygląd i aparycja nie są istotne... bylem menelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś menelem człowieku Napisano Lipiec 7, 2012 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 bylem menelem uświadom to sobie sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 no dobra jestem menelem. niech będzie. ale pytanie brzmi czy jestem pies na baby czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenka 1988 Napisano Lipiec 7, 2012 "bylem menelem uświadom to sobie sobie" - ha ha :D stwierdzam po tyum co piszesz, że NIE JESTEŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 proste pytanie zadałem:O po co tak komplikujecie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewfgwewegt Napisano Lipiec 7, 2012 marzenka co ci nie wyszło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenka 1988 Napisano Lipiec 7, 2012 Jesteś ze znaku Ryb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenka 1988 Napisano Lipiec 7, 2012 rewfgwewegt jak, co mi nie wyszło? ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manio ciekawski=) Napisano Lipiec 7, 2012 Menel pozostanie menelem na zawsze. Menel to meneltalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fararia Napisano Lipiec 7, 2012 płyń kupo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manio ciekawski=) Napisano Lipiec 7, 2012 ps z ciebie taki pies na baby, jak ze mnie zwolennik PO :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michau to nie jest zwykłe imie Napisano Lipiec 7, 2012 michau to stan umysłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenka 1988 Napisano Lipiec 7, 2012 Autorze jesteś spod znaku Ryb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenka 1988 Napisano Lipiec 7, 2012 "michau to nie jest zwykłe imie michau to stan umysłu" - hehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manio ciekawski=) Napisano Lipiec 7, 2012 Ty psie na baby, to ile tych bab miałeś? Ile masz teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 rakiem jestem. 4lipca mialem urodziny a wy nie złożyliście mi życzeń:O zazdroscicie mi ze ze mnie taki pies na baby?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manio ciekawski=) Napisano Lipiec 7, 2012 Nie jesteś rakiem, tylko rybą głębinową z wyłupiastymi oczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlozylismy ci zyczenia Napisano Lipiec 7, 2012 i nawet otrzymales dedykacje z YouTube . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 ps. zalecam wizyte u specjalisty tym wszystkim powyżej którzy w każdym moim topiku napierdalają coś o tusku i platformie:D bo to trąca paranoją ...:) ten topik nie jest o polityce ale o tym czy jestem psem na baby i dlaczego takim dobrym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenka 1988 Napisano Lipiec 7, 2012 Tym razem to znowu ja + ban x2 aaa , Raczek jesteś :) No to składam lekko spóźnione życzenia urodzinowe, życzę Ci żebyś był tym psem na baby, bo wiem, że o tym marzysz ;) i życzę byś więcej czasu spędzał na świeżym powietrzu, na słoneczku, na działce, czy chociażby na ławeczce ;) To dla Ciebie: i mały w policzek ;) a co do znaku to dużo się nie pomyliłam, bo Rak jest z tego samego trygonu, co Ryby ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 14:33 [zgłoś do usunięcia] zlozylismy ci zyczenia i nawet otrzymales dedykacje z YouTube . wiem, byly bardzo mile:) i za nie dziękuje...szczególnie za to! http://www.youtube.com/watch?v=t9L4v7SeQ_E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manio ciekawski=) Napisano Lipiec 7, 2012 To była jedynie taka figura retoryczna, biedaku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 14:31 [zgłoś do usunięcia] manio ciekawski=) Nie jesteś rakiem, tylko rybą głębinową z wyłupiastymi oczami ? wylupiaste oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlozylismy ci zyczenia Napisano Lipiec 7, 2012 no przeciez wiesz ,ze to z.sympatii , gdyby cię nikt nie lubił toby nie było tylu wpisów na twoich tematach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kass zołza Napisano Lipiec 7, 2012 każde srodowisko potrzebuje wiejskiego glupka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dffeeeeeeeeefs Napisano Lipiec 7, 2012 jak reszta twego ''domu'' jest taka jak ta pościel i dywan na ścianie to masz lepsze warunki niż stulej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach