Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basenowa

Zamierzam kupic basen ogrodowy

Polecane posty

Gość basenowa

rozporowy firmy Bestway o wymiarach 366x91.Tutaj macie link: http://allegro.pl/7w1-basen-ogrodowy-366x91-pompa-pokrywa-gratis-24h-i2467096385.html Może ktoś z was ma taki basen? chcialabym dowiedziec sie czy jest wytrzymaly i czy warto go kupic. Ciekawi mnie rowniez kwestia chemii basenowej, gdyz nigdy nie mialam tak duzego basenu i nie uzywalam zadnych srodkow czyszczacych.

Gość gość
ja mam stad www.jokomisiada.pl/pol_m_Baseny-ogrodowe_baseny-ogrodowe-204.html i jestesmy z rodzina bardzo zadowoleni :) dzieci mialy taka frajde w tym roku, ze hej ;)

nie wiem jakie ma mieć dokładnie zastosowania, ale jeśi szukasz czegoś na dłużej, to może warto zainwestować w jakość na lata (ja mam 2 maluchów w domu), więc uważam, że inwestycja jeszcze się zwróci, sama nie wiem, zna ktoś jakąś firmę godną polecenia? najlepiej z doswiadczenia?

polecam starpool :) serio serio, to jest polska firma, która sprzedaje głównie na Europę, więc myślę, że jakościowo dają radę, skoro sąsiedzi zza zachodniej granicy tak chętnie kupują :) cenowo też całkiem korzystnie, ja jestem przekonana ze już najwyższy czas żebyśmy zaczęli inwestować w jakościowe produkty,

Gość gość
spróbuj zerknąć na baseny tej firmy www.baseny-wodex.pl - ja akurat kupowałam basen tutaj i mogę powiedzieć, że warto.

Gość gość
Ostatnio kupiłam basen ogrodowy w Praktikerze i był to strzał w dziesiątkę :) Wybór jest ogromny i ceny takie, że każdy coś dla siebie znajdzie :) https://www.praktiker.pl/produkty,820/baseny_ogrodowe.html Polecam, teraz mam swój własny basen "pod" oknem ;)

Ja miałam taki. wytrzymał 2 lata. Jak zdecydujesz się go zakupić to nie lej wody do pełna!

ee, baseny rozporowe i stelażowe nie są zbyt wytrzymałe. Jeśli zależy Ci na trwałości, to warto dołożyć i zainwestować w basen stacjonarny. I to już nie jest wydatek dla bogaczy, tylko koszt nawet 20 tys złotych. Świetnym przykładem są baseny od starpool.

Generalnie firma starpool działa w większej grupie, tj. poolsfactory. I to jest uznana marka na zachodzie, zwłaszcza w Niemczech, gdzie ich baseny schodzą jak ciepłe bułeczki ;)

Dobra firma, to i baseny się sprzedają :) warto pomyśleć nad takim, jeśli nie chcecie korzystać z basenow publicznych ;)

Tylko pamiętajcie o zadaszeniu! Warto to zamontować, by nie wyciągać później liści z wody co 2 dni :)

Basen ogrodowy kupiłam jakieś kilka lat temu. Teraz kolejny sezon będziemy go rozstawiać w ogrodzie i zdecydowanie polecam to kazdemu, kto ma małe dzieciaki. Chemię, środki czyszczące i akcesoria zamawiam tutaj www.dmuchane.pl

Gość gość
polbas.pl - czy to jest sprawdzona firma? Planuję wybudować basen tego lata i szukam dobrej marki.

Gość Marcysia1988
Hej! Sprawdź basen ogrodowy poolsfactory. Jeszcze przez 2 dni mają super promocje i można zaoszczędzić kilka tysięcy złotych!

Gość rummy
Też polecam poolsfactory!