Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FriendlyGirl

tampony i woda

Polecane posty

Gość FriendlyGirl

Co się stanie jesli nie zmienie tampona po kąpieli w jeziorze ? przecieknie ?

nie. po prostu moze napęcznieć ale raczej nie przecieknie. i najlepiej go jak najszybciej wymienic ;)

Gość FriendlyGirl
Pytam dlatego, bo kiedy jestem nad jeziorem to wchodze do wody kilka razy. Jak wiadomo. Wchodzę popływam, wychodze, opalam sie i znow wchodzę. Bez sensu było by ciagle latanie i wymienianie tampona

Gość khfghjkkl
przytnij sznurek, może nawet całkiem, żeby nie było go widać, wejście do p. będzie "zamknięte" (mam nadzieję :P ) i tampon się nie nasączy wodą. Tak przynajmniej stawiam ;)

Gość pod zadnym pozorem nie
przycinaj sznurka tak jak ci jakas durnowata dziewucha radzi:O przeciez nie bedziesz mogla pozniej wyjac tampona::O a sznurka nie widac bo przeciez "jest w majtkach";)

Gość prostaczko post nade mna
oczywiscie, ze bedzie mogla wyjac tampon po przycieciu sznurka, no chyba ze sobie chucha piorkiem na pipkę, wydelikacona paniusia :) A sznurek jest czesto tak dlugi, ze w miejscu publicznym mozna sie skompromitowac, gdy sie niepostrzezenie wysunie. Sama bylam swiadkiem, jak jedna dziewczyne wytykali palcami na basenie z tego powodu...

Gość myszakusz
moze 11-letnie dzieci moga miec problem z wyciagnieciem tamptona bez sznureczka, ale dorosle kobietki? Chyba nie :)

Gość ona ma racje
z tym ze mozna tampona nie wyjac albo bedzie bardzo ciezko z wyjeciem prawiodlowo zalozony tampon powinien byc glebiej wsadzony i nie ma mozliwosci zeby wypadł moze tej co wypadl na basenie zalozyla jakas niedoswiadczona dziewczyna bo i tak mogloby byc

Gość każda se wyjmie
jak se pogrzebie :classic_cool:

Gość pod zadnym pozorem nie
jem przesiąknięte sznurki z tamponów :classic_cool:

Gość bialą piłam i nawet lubię bo
po sznurku do środka mogą się przedostać różne bakterie i zarazy z wody z jeziora, przecież ona nie jest sterylna, bo przecież ten sznurek nasiąka. pod żadnym pozorem nie właź do wody jeśli nie chcesz złapać jakiejś infekcji, bo tym bardziej w czasie okresu jest się na to narażonym

Gość do bialą piłam i nawet lubię b
masz rację, w wodzie z jeziora mogą być różne pasożyty itd. Kiedyś widziałam program o pasożytach na discovery, w którym mały chłopczyk z Kanady, który kąpał się w jakimś jeziorze został w ten sposób zarazony amebą i ZMARŁ :( w wyniku tego, biedaczek. A przecież tylko się bawił:( To nie jest takie durne odciąć ten sznurek, jak ktoś wyżej pisał, a może oszczędzic wielu nieprzyjemności.

Gość Gynotex lub Beppy tampony na
Gynotex lub Beppy tampony to specjalne tampony na basen i nie ma mozliwosci przejscia zarazkow, grzybow itd.