Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadNadwrażliwa

Potrzebuję wsparcia...

Polecane posty

Gość nadNadwrażliwa

Rozstałam się z partnerem - pokłóciliśmy się, każdy miał swoje racje i nie mogliśmy się porozumieć. Teraz siedzę sama w pustym mieszkaniu i jest mi tak strasznie smutno i źle. Tym razem nie moge się do niego odezwać, nie mogę się ciągle kajać. A nie mogę znieść tej pustki, tego że będę sama... Wiem, pewnie było tu już z tysiąc takich tematów. Ale napisanie do Was, to jedyne co mi przyszło teraz do głowy :(

Gość przyjaciółka co ma serce
Wejdz na topik -on mnie już nie kocha- dołącz się,znajdziesz rady

Gość nadNadwrażliwa
Dzięki za odzew. Wiem że te pierwsze chwile będą najgorsze. Ta świadomość, że właśnie będę sama - bez oparcia, bez ciepła bliskiej osoby jest straszna, byliśmy razem 3 lata.

Gość psychiatra z sąsiedztwa
zbieraj dupę koleżanko pustka jest w tobie czas ja zapełnic czym innym niz dotychczasową toksykologią stosowaną

Gość nadNadwrażliwa
Zebrać dupę :) Nigdy nie byłam taką twardzielką, podziwiałam kobiety, dla których rozstanie było przykrą sprawą/szansą na coś lepszego w życiu. Dla mnie to zawsze dramat, jak to zmienić, najmłodsza już nie jestem...

nie buduj życia na mężczyźnie to ci się nigdy nie rozwali :)

Gość nadNadwrażliwa
Byłam się przejść. Świeci słońce, jest gorąco, kupiłam sobie loda. Życie toczy się dalej. Chyba nie będzie tak źle...

Gość Facet 125%
Hmmm... każdy miał swoje racje ... no cóż nie znam sprawy ,ale po obserwacjach różnych związków mogę stwierdzić,że kobiety bardzo często wiele wymagają od facetów nie dając nic w zamian. Niekiedy warto trochę pokory i wtedy można się bez problemu dogadać,a nie "grać" ,a potem szloch na necie.

Gość jeslu ktos kochal, to
i byl z kims dlugo, to zawsze swiat sie rozwali... inaczej to nie byla milosc, tylko przelotne zauroczenie

te, koleś na nadmiarem testosteronu NIC oznacza czasami tylko tyle, że nie potrafisz poprosić o to czego ci potrzeba

Gość jeslu ktos kochal, to
pokory brakuje czesciej facetom, wynik wychowania na egoistow i biorcow

Gość Facet 125%
Ech, żal mi co niektórych. Próbujecie się przymilić kobiecie ,bo liczycie ,że ... się wami zainteresuje,zamiast obiektywnie spojrzeć na sprawę.Tacy z was cukierkowi mężczyzni, a realnym świecie ,to ...może nawet lepiej nie wiedzieć. Życie nie polega na zakłamywaniu rzeczywistości, tylko na stawianiu czoła problemom.