Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yersinia

jak zaakceptowac rozmiar A?

Polecane posty

ja wiem, że wielu to na pewno śmieszy, że kobieta ma bardzo małe piersi i że to nie żadna kobieta to jakaś karykatura. Tak, śmiejcie się. Ja operacji nie zrobię, nie chce byc sztuczna, chce się zaakceptowac. Czy są tu panie które maja podobny problem? Mi jest wstyd pokazac się mężczyźnie nago, owszem on nic nie powie, albo stwierdzi, że mu to nie przeszkadza, a w duchu wiadomo...nie będzie w pełni zadowolony. Nigdy w pełnie nie zadowole faceta. To uczucie jest straszne....

Gość klikająca
może znajdź w necie jakieś zdjęcie oddające wiernie Twoje wymiary ? łatwiej będzie mi zrozumieć i coś poradzić ( ewentualnie ocenić czy po prostu nie przesadzasz ;) ). przy okazji proszę o kliknięcie : http://zalukaj.tv/polecony,1266464/

nie przesadzam, wiem że dużo kobiet przesadza, ale ja piersi prawie w ogóle nie mam, a jak się położe to jak facet wyglądam

Gość klikająca
Hmm, ok niech będzie, więrzę na słowo. Mi samej piersi znacznie się powiększyły ( z B do C ) kiedy przybrałam na wadze. Fakt faktem wyglądam bardziej pulchnie, ale czuję się też bardziej kobieco ze względu na większy rozmiar biustu. Może powinnaś po prostu przytyć :) ? To chyba jedyna metoda jeśli sztuczne nie wchodza w grę.

Dla mnie osobiście nie miałoby to takiego znaczenia. Ale na mnie się nie opieraj gdyż jestem mężczyzną Asem. Jeśli uderzasz w grupę mężczyzn seksualnych to dla nich to akurat Twój wygląd jest w większości przypadków na pierwszym miejscu.

Gość Gość
Mi jest wstyd pokazac się mężczyźnie nago, owszem on nic nie powie, albo stwierdzi, że mu to nie przeszkadza, a w duchu wiadomo. Pierdolisz za przeproszeniem :D Małe piersi są boskie:P:D

Gość klikająca
Nie oszukujmy się, że małe piersi są boskie, faceci reagują intensywnie na różnice między naszym a ich ciałem, dlatego krągłości zawsze będą w cenie. Nie mniej jednak małe piersi to nie duży problem i dla żadnego faceta nie będą one stanowiły ważnego kryterium, to kwestia dodatkowa. Jednak milej dla samej siebie mieć czym wypełnić dekolt ;)

próbowałam przytyc i niestety było to samo, także jestem skazana na mini rozmiar, wiem że są koneserzy małych piersi, ale te są na prawdę małe...

Gość Gość
klikająca - czyli jeżeli podobają mi sie małe piersi, to coś ze mną nie tak ? :D

Gość klikająca
Moja przyjaciółka ma bardzo małe piersi, a nigdy nie miała problemów ze znalezieniem faceta, czy to na chwilę, czy to na stałe ;) sama jest kobieta raczej drobnej postury i po prostu małe piersi do niej pasują i przypuszczam że u Ciebie jest tak samo ;) nie rób problemu z niczego, uwierz mi, znam facetów i żaden z nich nie umieszcza piersi na piedestale. proszę o kliknięcie : http://zalukaj.tv/polecony,1266464/

Gość klikająca
Suicide : może sprecyzuj jakie to są małe wg Ciebie :) ? Po raz kolejny proszę o jakieś foto przypadkowe, przykładowe, bo małe małemu nie równe :)

No właśnie gdybym była drobnej postury byłoby to zrozumiałe, ale litości...ja jestem wysoka, owszem szczupła, ale wysoka i wygląda to komicznie :/

Gość klikająca
Znam parę dziewczyn wysokich z małymi piersiami i komicznie to nie wygląda moim zdaniem. Cóż mogę Ci doradzić? Więcej wiary w siebie! Spróbuj przytyć i stosuj ćwiczenia wzmacniające mięśnie klatki piersiowej ;)

no to moje są podobne, z tym że mówie jestem wysoką dziewczyną i wyglądam śmiesznie

Gość klikająca
No to mnie zaskoczyłeś, jesteś pierwszym facetem jakiego znam który gustuje w małych :) Nie uważam, że coś z Tobą nie tak. Po prostu przywykłam do entuzjastycznych reakcji facetów na widok Kim Kardashian bądź Beyonce ;)

staram się to zaakceptowac, tylko boli mnie to że nigdy nie uszczęśliwie w pełni mężczyzny, będzie musiał to znościc i zmuszac się do mówienia mi komplementów to straszne

Gość klikająca
yersinia Ale sama przyznaj że dziewczyna ze zdjęcia, wygląda subtelnie i seksownie :) jak widzisz sama piersi nie mają nic do tego. ile mierzysz?

Gość klikająca
prosze cię. uszczęśliwienie mężczyzny to nie kwestia rozmiaru piersi ( chyba że trafi Ci się jakiś fetyszysta ). Dobry i częsty seks to wszystko co im potrzeba do szczęścia :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaa
śmieszne byś wyglądała, gdybyś przy swoim wzroście i posturze ( twierdzisz, że jesteś wysoka, szczupła) miała miseczkę D ;-) Wysokie, chude kobietki zawsze będą mieć piersi mniejsze od tych "lepiej zbudowanych", niższych. Tak już jest i tyle :) i nieprawdą jest, że faceci lubią TYLKO duże piersi albo TYLKO małe. Są zwolennicy takich i takich. Ważne, żebyś Ty była pewna siebie i żebyś je polubiła :D

Gość Gość
milla jovovich jest ....................:D Zawsze mi się podobały kobiety z małymi piersiami i szczupłe. Jakieś takie zboczenie. Choć wielkość piersi nie ma tak dużego znaczenia, bo bez problemu pokochałem kobietę z większymi :D

mam 177cm, dobra troche mi daliście do myślenia, może już nie będe taka surowa dla siebie :)

Gość Gość
yersinia, głowa do góry i nie narzekaj :P

Gość manio ciekawski=)
Mnie się też podobają nieduże, nawet małe piersi. Te u dziewczyny ze zdjęcia, są śliczne, ale mogłyby być mniejsze :D i też będzie dobrze

Gość sterlla
Zapewniam Cię, że nie masz się czym przejmować :) Ja mam 65C, w porywach 65D przy 175 cm wzrostu i nigdy na powodzenie nie narzekałam, a jak widać, że facet Cię pragnie to czujesz się sexownie bez względu na to czy masz 65JJ czy 65A, czy masz ciało modelki czy 10 kilo cellulitu :) Sex mamy w głowie ;)

Gość manio ciekawski=)
Niektórzy jeszcze mają ten seks w innych miejscach :classic_cool:

Gość manio ciekawski=)
Ja np. mam w odbycie:classic_cool:

Gość manio ciekawski=)
podszyw :D

Nie przesadzaj! Na 100% znajdziesz mężczyznę, któremu spodoba się Twój biust...i Ty! Po prostu musisz Go znaleźć... P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/181294218659685/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej ;) Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia :) ...choć upał okrutny!

Wielkość to pojęcie względne, to raz. Dwa, mają drugorzędne znaczenie. Ja mam mały biust, ale proporcjonalny. Jeśli miałabym w nich coś zmienić to może odrobinę zmodyfikowałabym kształt. Kiedyś miałam kompleksy z tego powodu, co spowodowane było głównie paniami z sylikonowymi piersiami z okładek pism :)