Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka8o

Jakie fryzury u kobiet kręcą facetów?

Polecane posty

Gość goingdownforher
jak dal mnie takie kobiety sa sexy .... dla mnie też - ale zauważ , ze ta kobieta zadbała o kłaki i swój wygląd - z drugiej strony mogła by z tą urodą mieć farbę lecz zupełnie nie musi

a włosy to to samo co silikony? zanim coś palniesz , to się zastanów , bo sie uwsteczniasz skutecznie robiąc sobie siano w głowie...

Gość goingdownforher
przeciez nie wysle zdjec kolezanek :D uzywam publicznych fotek f m 😴

Gość goingdownforher
czyli wnioskujac, zadbana kobieta ladnie wyglada w dowolnej fryzurze....

czyli wnioskujac, zadbana kobieta ladnie wyglada w dowolnej fryzurze.... w każdej długieeeeej ? oczywiście , ze tak - kwestia tylko jej wyboru , ewentualnie chęci zmiany stylu i koloru - lub nie

Gość goingdownforher
f m trzeba zadbac o wlosy, ale scinanie czy farbowanie, to nie jedyna droga 😴

Gość goingdownforher
f m nie wspomne o suszeniu, tylko nie zbyt silnym powietrzem, bo bedzie siano :D 🖐️

Gość germanistka86
Moim zdaniem każda kobieta powinna się zmieniać, ale według swojego typu urody, żeby wyglądać ładnie, a nie straszyć. Bez sensu jeśli brunetka o ciepłym odcieniu włosów farbuje je na platynę, bo wiadomo, że ten kolor jej nie upiększy, a wręcz odwrotnie. Tak samo jeśli kobieta dobrze się czuje w długich włosach, a pod presją je zetnie. Jej poczucie wartości spadnie, a to jest zauważalne dla innych. Nic na siłę!!

kobieta zmienną jest i zmiany są NATURALNE i leżą w jej naturze - jesli jednak wygląda extra i zmian nie potrzebuje , to zmienia się tylko pod wpływem kaprysu :P

Ja mialam bardzo dlugie wlosy, 2 miesiace temu scielam na 'chlopaka'. Zostawilam tylko grzywke dluzsza i wcale nie narzekam na brak zainteresowania ze strony mezczyzn.

reserved gustujesz w skinhead-kach czy zakonnicach ?:P cizia a jacy mężczyźni są Tobą zainteresowani ? :P

Gość Provo jak nic :P
Ja mam naturalne wlosy-ciemny blond. Sa do ramion, gdy wyprostuje, a jak nie to troszke krotsze i koncowki sie kreca, grzywke mam asymetryczna, ale zapuszczam na dluga. Kiedys farbowalam, ale teraz postawilam na naturalny kolor i zdrowe, lsniace wlosy. Przerabialam juz braz, ale potem mialam jasne odrosty i balejaz albo same jasne pasemka-ale mam delikatne wlosy, ktore sie lamaly przez to. Do tego po miesiacu widac juz odrosty a kolor traci na intensywnosci. Farbowac bede, gdy zaczna mi siwe wylazic :P

O wiek nie pytam, ale mniej wiecej od +/- 23 do tak 40 :) Ogladaja sie, usmiechaja sie, zagaduja, machaja z samochodow! Takze glupoty piszecie, ze kobieta z krotkimi wlosami to jak bez glowy. Scielam je, bo musialam. Kazdej kobiecie tez pasuje co innego.

Farbowac bede, gdy zaczna mi siwe wylazic potem to już żaden kolor nie pomoże - więc sobie wtedy daruj :P

Ogladaja sie, usmiechaja sie, zagaduja, machaja z samochodow! wzbudzasz podziw - nie ma co....

Gość Provo jak nic :P
Rev, nie znasz sie. Moja ciotka, gdyby nie farbowala, to bylaby prawie siwiutenka, a 50-tki jeszcze nie ma. I ona stosuje szmponetki a nie farby-i siwe pokryte ma. Zreszta, jak by mi maz kazal farbowac czy na rudo czy na czarno, co chwile kombinowac, to bym mu powiedziala, ze ma mnie w d.. pocalowac i spadac. Nie bede robila rewolucji na glowie, zeby sie przypodobac facetowi. Chce miec taki ruda czy czarna, to niech takiej poszuka a nie liczy, ze blondyka stanie sie brunetka czy na odwrot. Mam ladne, zadbane i zdrowe naturalne wlosy i zmieniac tego nie zamierzam.

Provo jak nic :P nigdy nie pisałem , by facet miał kazać kobiecie sie zmieniać - nie musi ...:P z resztą Ty będąc w naturalnym kolorze już sie zmieniałaś.... cizia tak , wiem - nie pisałem o wszystkich facetach tylko o sobie (ewentualnie o innych , którzy też się nie znają , jak ja) :P

Gość fiku jak tam lobotomia
zbierasz już nakrętki na operację mózgu??? bo na ryj to musisz z 1000 pakoli obsłużyć, więc podmyj cipę i do pracy

co mnie dotknelo? czytam jak sie wypowiadasz na innych tematach i nie chce miec tej watpliwej przyjemnosci, zeby z toba na jakikolwiek temat rozmawiac. Z reszta z toba sie nie da o niczym rozmawiac. badz posluszna i nie odpisuj 🖐️

nie chcesz ze mną rozmawiać to nie pisz 🖐️ ależ odkrywcza myśl! że tez cizia na nia nei wpadła 🖐️