Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka8o

Jakie fryzury u kobiet kręcą facetów?

Polecane posty

Gość lilka8o

Ostatnio jeden facet powiedział mi, że jest z figury i z twarzy fajna laska ale o włosach wypowiedział się krytycznie. Mam długie, proste włosy. Może faktycznie powinnam je jakoś ciekawie ściąć? Panowie powiedzcie jakie fryzury się wam podobają u kobiet?

Ja lubię zmiany! ...moja żona lubi sobie zmieniać fryzury, ostatnio (po 10 latach) zmieniła kolor z czarnego na rudą-żarówę...super! Pamiętaj, że Tobie ma pasować fryzura! Jeśli dla faceta jest ona ważniejsza niż Ty... źle to wróży! P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/1812942186596 85/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia ...choć upał okrutny!

Gość lilka8o
zapomniałam dodać, że chodzi mi o włosy łonowe

Gość lilka8o
kiedyś próbowałam jeździć rowerem, ale jak mi się włosy łonowe wkręciły w łańcuch to z bólu dzwonek odgryzłam i dlatego obcięłam

Gość I konklawe w pieklee
zapomniałam dodać, że chodzi mi o włosy łonowe :D zapuść sobie taką seksowny trójkącik nad cipcią :D to jest sexy i podniecające :)

Gość ja uwielbiam brunetki
takie z prostą opadającą na czoło grzywką i włosami do ramion, coś pięknego. Rude kręcone loki też są bardzo, bardzo fajne.

niektóre dziewczyny neutralizują swój naturalny kolor i próbują farbować na inny kolor - skutecznie ... najważniejsze jednak były włosy były długie - grzywkę polecam zostawić i nie ścinać jej - wygląda to komicznie

Gość jan.starek
a ja lubie wlosy do ramion, szyi i krótsze tez mi pasuja

Gość czop456
wiekszośc facetow lubi długie wlosy

Gość goingdownforher
wiesz zrob sobie loki jak co ,ale bron Boże nie scinaj, bo kobieta ze scietymi wlosami wyglada na faceta.... a co do farbowania, badz naturalna, sztucznosc widac 😴 Ty masz dobrze czuc sie i byc soba i ktos ma Cie pokochac za to jaka jestes, a nie za sztucznosc 😴

Gość goingdownforher
ladnej ladnie w kazdej fryzurze, no to fakt, ale kiedys mialem kolezanke, co obciela wlosy i powiedziala ze nie ma powodzenia, bo biora ja za chlopca....i mowila, ze teraz musi czekac jak odrosna kilka lat....

farbowane włosy to nie sztuczność , tylko zmiana i rozwój w miarę swoich możliwości na lepszy kolor... p.s.z tymi grzywkami to jest różnie - jednak najmniej pasują ścięte prosto - zupełnie ciekawe są układane na bok i to niektórym kobietom dodaje urody

Gość goingdownforher
co do grzywek sie zgodze, kobiety nie powinny scinac, bo gorzej wygladaja , zaobserwowalem to i mi sie to nie podoba :o

farbowanie wlosów to sztucznosc, nakladanie an wlosy chemi ktora je niszcyz nie jest naturalne, ale czego sie eni robi, zeby faceci sie podniecali 🖐️

Gość goingdownforher
kobieta moze obciac wlosy max - no do takiego rozmiaru - jak co jak ta na fotce

Gość germanistka86
lilka rób tak, żebyś sama ze sobą czuła się dobrze. Ja zupełnie nie zwracam uwagi na zdanie faceta. Kiedyś mój facet chciał, żebym była blondynką. Tak długo mi o tym truł, że mu w końcu podziękowałam.

farbowanie wlosów to sztucznosc, nakladanie an wlosy chemi ktora je niszcyz nie jest naturalne, ale czego sie eni robi, zeby faceci sie podniecali najbardziej sztuczne są te naturalne z sianem na głowie , bo sztucznie trzymają się jednego i są niereformowalne

Gość goingdownforher
rev, poza tym jak ktos ma puszyste wlosy, to ajk pofarbuje to nadal sa puszyste, czyli siano pozostanei sianem ;)