Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham go, cholera

On mnie zdradził, a ja go ciągle kocham. Mamy dziecko, nie wiem, czy chcę z nim

Polecane posty

Gość kocham go, cholera

być. Nie chcę znowu cierpieć i płakać przez niego. Wczoraj poddałam się mu i teraz mam kaca moralniaka. Pocałował mnie, a ja zamiast go odtrącił, oddałam ten pocałunek. On zdradził, gdy był pijany. Żałuje tego, prawie codziennie mnie za to przeprasza, prosi o wybaczenie, mówi, że kocha mnie i małą. Wiem, że mówi prawdę, ale boję się, że to się powtórzy, tak bardzo się tego boję...

Gość kocham go, cholera
na imprezie bzykał dziewczynę na wesalce a jak weszłam do pokoju to nawet nie przerwał :( jest mi smutno jak sie spuścił i ona poszła to polozyłam się na wersalce żeby mnie też tak pachał ale powiedział że już nie może kocham go :(

Gość GHAH Mistrz Splinter 666
Najlepsze und najatrakcyjniejsze and najinteligentniejsze kobiety są zdradzane! Nie ma reguły na to żadnej w życiu! Ruchać się chce każdemu!

Gość kocham go, cholera
To wyżej to podszyw. Wiem jak głupio brzmi, że go kocham po tym co zrobił, ale naprawdę nie potrafię przestać.

Gość klikająca
To była jednorazowa zdrada czy długotrwały romans ? Proszę uprzejmnie o kliknięcia : http://zalukaj.tv/polecony,1266464/

Gość kocham go, cholera
Kliknęłam. Jednorazowa.

Gość GHAH Mistrz Splinter 666
I najatrakcyjniejsze oraz najpiękniejsze, czy tam najmądrzejsze oraz te najbardziej oczytane! Ja tam kochać nie umiem i miłości nigdy nie zaznałem w swoim całym życiu! Nie wierzę w kobiety und miłość, bo i nie ma w co wierzyć! SZIMI, SZIMI YA SZIMI JOŁ SZIMI JEJ!

Gość klikająca
Dziękuję :) Skoro jednorazowa to nie tak źle, znaczy że nie zdradził Cię uczuciowo, zdrada długotrwała znaczy o perfidnym i planowym oszukiwaniu drugiej osoby, nie mniej jednak nie puszczaj mu tego płazem, niech odpokutuje swoje winy. Proponuję odsunąć się od niego, z facetami czasem jak z psem, trzeba wyszkolić na zasadzie ''kar i nagród''. Z góry przepraszam panów za to porównanie. Na Twoim miejscu bym wybaczyła, tym bardziej ze względu na dziecko.

Gość kocham go, cholera
Ja bym chciała właśnie się od niego odsunąć, ale on prawie codziennie przychodzi do dziecka. Mówi, że chce je zobaczyć, a ja nie mogę mu tego zabraniać. Nie jesteśmy już ponad pięć miesięcy, ale ja czuję, że wymiękam, tak jak wczoraj np.

Gość kocham go, cholera
Odpisze ktoś co o tym myśli?