Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nastka2911

Powiększone węzły chłonne w pachiwnie i pod pachą

Polecane posty

Wiatm, od kilku dni mam problem z węzłami chłonnymi. Około tygodnia temu przy ścieleniu łóżka poczułam ból pod pacha, bo jej "wymacaniu" wyczułam guzek wielkości groszku. Nie całe dwa dni później od razu udałam się do lekarza, jednak wtedy guzek był już mało wyczuwalny, a Pani doktor powiedziała, że nic się nie dzieje, więc i ja się uspokoiłam. Jednak wczoraj rano obudziłam się i okazało się, że guzek znów się pojawił, a do tego pojawił się także guz wielkości fasolki w pachwinie. Oczywiście cała w stresie po 30 minutach siedziałam już u lekrza. Lekarz powiedział, że rzeczywiscie są to powiększone węzły chłonne, ale nie wydaje się, żeby to było coś poważnego, jednak kazał zrobic OB i morfologie. Na badania idę w poniedziałek, ale chciałam zapytac czy któraś z was tak miała? Lekarz rzucił też sugestie, że te guzki mogą byc spowdowane aktualnymi upałami. Szukałam, ale niestety nic takiego w internecie nie znalazłam Guzki są nadal, dostałam jakieś ziołowe tabletki i tabletki przeciwzapalne. Ale panikuje nadal Czy któraś z was tak miała? Że węzły były powikeszone w co njamniej dwóch miejsach? Guzki nie bolą i są przesuwane. Jak długo takie guzki mogą znikac? Wiem jeste panikarą, ale już sobie wmawiam, że mam jakiegoś raka...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować