Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz padnę na zawał

pierwszy lot samolotem

Polecane posty

Gość zaraz padnę na zawał

Słuchajcie, jutro pierwszy raz w życiu lecę samolotem, z Wrocławia, jestem tak obesrana, że aż mi się chce płakać. Pomóżcie!! Boję się czy dobrze zrobiłam odprawę on-line, czy wszystko z papierami będę mieć w porządku, czy zdążę na samolot. Normalnie aż mi głowa puchnie. Kurde, prawie 30 lat mam na karku a czuje sie jak dzieciak :(

Po traumatycznych przeżyciach z dzieciństwa dotyczących podróży pociągami :D przyznam, że dla mnie lot samolotem to czysta przyjemność, bardzo to lubię. Nie masz się czego obawiać

Gość yyyytfrtu
Sama lecisz?

Sama niestety, aż do Hiszpani kurka :( jak to się mówi, najtrudniejszy pierwszy raz, ale boje się, żeby sobie wstydu nie narobić na tym lotnisku, czytałam już tysiąc artykułów i regulaminów i niby wiem, gdzie co, w czym przewozić, co wolno a co nie, ale i tak sie boje. chciałabym juz wracac, a nie dopiero tam jechac:(

Gość swieza truskaweczka
nic strasznego a wrecz sama przyjemnosc ja lecialam juz kilka razy i tez sama i mialam wrazenie kiedy patrzylam przez szybke ze siedze w ptasim mleczku z ewedla kiedy przelatywalam kolo chmur..:D

Gość Koleś123
samoloty rzadko ale jednak nieraz się rozwalają.na wszelki wypadek uporządkuj wszystkie swoje sprawy osobiste,napisz testament,pożegnaj się z najbliższymi itp.

Koleś, zrób to samo. Nigdy nic nie wiadomo, zawsze może Ci spaść na glowie cegła w drewnianym kościele :D

Gość GHAH Mistrz Splinter 666
POLECIELI und do odlotu dojechali najpierw!