Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kremmm

Miłości nie ma

Polecane posty

A po wszystkim jest tylko ból i cierpienie. Mężczyźni myślą tylko o seksie. Powiecie, że generalizuje, ale taka jest smutna prawda.

Gość Smutna_1981
Mam nadzieję, że nie jest to prawdą, choć moje doświadczenie potwierdza Twoją tezę.

Gość Apasz
A kobiety tylko o bezpieczeństwie finansowym i usidleniu faceta. Powiecie, że generalizuje, ale taka jest smutna prawda.

Kobiety NIE TYLKO myślą o bezpieczeństwu finansowym i usiedleniu faceta. Chociaż często tak jest. Za to meżczyźni myślą TYLKO o seksie. A jak takiemu się powie po 2 tygodniach związku, że jeszcze nie jest się gotowym na seks to pójdzie do innej sobie bzyka. I do tego jeszcze bezczelnie twierdzi, że kocha. Faceci to świnie. Miłości nie ma.

Nie uogólniaj ;) Miłość istnieje. To taka choroba. Jej objawy mają po prostu różne nasilenie u partnerów... dobrze, gdy mniej więcej się zazębiają ;) P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/181294218659685/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej ;) Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia :) ...choć upał okrutny!

Kremmm A po wszystkim jest tylko ból i cierpienie. Mężczyźni myślą tylko o seksie. Powiecie, że generalizuje, ale taka jest smutna prawda. Za to meżczyźni myślą TYLKO o seksie. A jak takiemu się powie po 2 tygodniach związku, że jeszcze nie jest się gotowym na seks to pójdzie do innej sobie bzyka. I do tego jeszcze bezczelnie twierdzi, że kocha. Faceci to świnie. Miłości nie ma. Ciekawe teorie i po części nawet w trafione. Ale nie w 100% Nie wszyscy faceci myślą o seksie Wiecie kto to mężczyzna aseksualny?

Gość nastepny bojebany
prawik :O idź się utop młody werterze

Gość jak zwsze przyłazi
jakaś wariatka i narzeka że faceci sa źliiiiiiiiii. Sama dała się poderwać typowemu bad boyowi i narzeka. Ale dała się i ma kisiel w gaciach na myśl o nim, a tego Maciusia co jest grzeczny i kochający to olewa bo przecież to frajer. zabawne :D

Gość ewelinka 1980
"Wiecie kto to mężczyzna aseksualny?" kastrat pedofil na lekach odpad chory człowiek

ewelinka 1980 "Wiecie kto to mężczyzna aseksualny?" kastrat pedofil na lekach odpad chory człowiek Poczytaj dokładniej w internecie szczególnie forum dla Asów bo nic tu nie pasuje.

Gość FamasfromParis
Wszystko zależy do tego jakim się jest człowiekiem i jakich się ludzi spotyka. Fakt po paru próbach można tak stwierdzić. Ja tylko wyznaje zasadę, ze nie ma miłości miedzy nowo poznanymi osobami. Wtedy jest tylko porządnie i chcica. Miłość jest tylko miedzy ludźmi którzy się znają od jakiegoś czasu.

Gość c'est pas si simple
Bzdury, jest, tylko trzeba odpowiednio trafić.

Nie jestem wariatką i nie dałam się poderwać żadnemu bad boyowi jak to ktoś określił. Po prostu mam swoje zasady i nie dałam się zaciągnąć do łóżka w 2 tygodnie i myślałam, że chłopak uszanuje moje zdanie i poczeka aż będę gotowa, ale on poszedł sobie poużywać gdzie indziej. Jak dla mnie miłość nie istnieje, nie ma czegoś takiego. Być może generalizuje i wrzucam wszystkich do jednego wora, ale dużo jest na świecie facetów którzy myślą tylko o jednym. A na takiego grzecznego Maciusia jak ktoś wspomniał naprawde cieżko trafić...

Gość a co to za program?
ISTNIEJE. MY Z MĘZEM JESTEŚMY NA TO DOWODEM. JESTEŚMY JUZ RAZEM 9 LAT I IM DŁUZEJ TRWA NASZ ZWIĄZEK TYM BARDZIEJ SIĘ PRZEKONUJĘ I UPEWNIAM CO DO SŁUSZNOŚCI PODJĘTEJ DECYZJI O SLUBIE. MIŁOŚC ISTNIEJE TYLKO NIE KAZDEMU JEST DANE SPOTKAC WŁASCIWĄ OSOBĘ I TAK SIE DOBRAĆ I ZGRAĆ JAK TRYBIKI W ZEGARKU;)