Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dalera

platki owsiane dla 8-miesięczniaka?

Polecane posty

Gość Dalera

dziewczyny,jak je przygotowac? Ugotowac blyskawiczne na wodzie i dodac do mm? Duzo ich wsypac?

Gość ojtam ojtam
a wprowadziłaś już gluten? jak ci takie małe dziecko zje takie "trociny" smakujące jak papier?? kup kaszkę zbożową - zdrowy brzuszek z nestle albo z bobovity też jest kaszka zbożowa

Gość kaftanik niebieski
ugotuj na wodzie

Gość yukki
ugotuj na wodzie i dodaj mm, ja dodawałam rozgniecionego banana albo starte jablko.

Gość kaftanik niebieski
zamiast mleka mod. mozesz dodac mleka z kartonu, przecież to jest już duze dziecko.

Gość jgdjhlhfhkl
8 miesięcy i duże dziecko? :O mleko krowie? :O nie namawiaj dziewczyny do zaszkodzenia jej dziecku! truj swoje, jak chcesz, wredna małpo, ale od innych wara!

Gość ja uwielbiam cukinie
ja gotowalam na wodzie i jak ostyglo dodawalam mleko w proszku dla alergikow bo mala miala skaze. Zadne inne kaszki nie dawaly takiego rezultatu w dlugim spaniu jak owsianka na noc :)

Gość hoggacia
Moze byc. ugotuj na wodzie,a potem dodaj np banana,jablko,gruszke. albo zrob wersje z mlekiem. Czemu ma nie jesc trocin? to co wy za kaszki dajecie -slodkie ze 'smaczkiem'?

Przecież płatki owsiane po ugotowaniu nie są trocinami :o Zdecydowanie lepiej podać owsiankę niż słodką kaszkę z bobovita :o Ja gotowałam na wodzie.Potem dodawałam do mleka mm.Mój jadł bez dodatków lub z dodatkiem owoców.

Gość ojtam ojtam
kaszki zbożowe nie mają cukru - ale co wy wiecie...