Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość od historii

czego potrzebuje facet po przyjściu do domu - moje zdanie

Polecane posty

Gość gość od historii

w kolejności podania: 1. dobry obiad, z wielkim schabowym i dużą ilością ziemniaków 2. potem na deser ulubiony zimny browar prosto z lodówki 3. odpoczynek przed tv (mecz, informacje, serial sensacyjny...) na dobrej, solidnej kanapie 4. budząca zmysły kąpiel lub prysznic 5. dobry seks z atrakcyjną partnerką z oralem na początek i można iść spać. kobiety, zgadzacie się? bo kafeteryjni faceci niemal w 100% przyznają mi rację

Gość tr4ew32
zajebiscie. wyjdziesz za mnie?! wiesz czego mi potrzeba :)

1. Sprawić przyjemność kobiecie miłym słowem i uśmiechem, w którym dostrzeże jego uczucie. 2. Prawić komplementy za pyszny obiad. 3. Chwycić za rękę wybrankę, podczas wspólnego spędzania wieczoru. 4. Wypieścić ciało wybranki podczas wspólnego prysznica. 5. Sprawić rozkosz swojej wybrance.

...a czego potrzebuje kobieta po przyjściu do domu? ;) Lista wyjdzie poza ramkę ;)... P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/1812942186596 85/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia ...choć upał okrutny!

Dzis lenie sie w domu, jutro sprzatam, wiem co będe miała w poniedziałek :) 1. Prysznic !!! 2. dobry obiad, jak znam życie to leczo / krewetki 3. potem na deser świeże owoce i kawa 4. sex 5. film na kompie 6. sex ... ... ... a potem 7. chrapanie :o

a tymczasem autor wraca do domu, lodówka jak zwykle pusta, a prawy nadgarstek od dawna nadwyrężony... :classic_cool:

Gość gość od historii
ja nie muszę walić sobie konia, mam od tego partnerki seksualne.

Gość kasaa
A kobieta potrzrbuje szacunku od faceta,ma faga raczki nie sobie zrobi obiadek,sex nie powinien być instrumentalny jak z lalą gumową i potem rzucić w kąt i spać ,kobieta to nie zabawka ,a więc twoje żałosne wyliczenia i robienie z kobiety sprzątaczki,podawaczki piwa i traktowanie jak darmowej dziwki jest żałosne,nie żeń się tylko płać za to bo wątpie że znajdziesz w tych czasach taką naiwniaczkę która będzie to robiła za darmo

Gość 3243rsd
1. Słów "No w końcu kochanie już się z tęskniłam" 2. Zabranie toreb z zakupami do kuchni 3. Buziaka 4. orzeźwiający prysznic 5. 10-15 minut wolnego 6. mieć wolną kuchnię by zrobić obiad. Kobieta nie ma mi latać po kuchni. 7. Obiad 8. Czas wolny na fotelu kanapie by "sadełko się zawiązało" 9. Czas wolny- zabawy dowolne 10. Miłosne uniesienia wraz z kobietą, którą kocha.

Gość gość
Ale jestescie z***biscie nudni :o Nie dziwne, ze wiekszosc malzenstw sie rozpada skoro tak wyglada wasze wymarzone zycie. Schabowy z pyrami i "z teskiona" zona, szal cial po prostu xDD