Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbee293

Co mam zrobic

Polecane posty

Gość bejbee293

Hej Zacznijmy od początku. Z chłopakiem jestem już 2,5 roku. Przez pierwszy rok byliśmy razem na odległość aż ja nie wytrzymałam i go ściągnęłam do niemczech mieszkał rok u mojej mamy i ojczyma. Pomagał jej we wszystkim. Gotował, sprzątał, mył naczynia, robił pranie - po prostu wszystko. No i kiedyś mnie zdradził z moją siostrą no pocałowali się. Myślałam że ich zabiję! Chlopaowi wybaczyłam ale siostrze która mi już sprawiła dużo bólu nie i też nie mam zamiaru nigdy. Mieszkam z chłopakiem wiec ok. 4\5 miesięcy i on przy każdej kłótni się robi agresywny i mnie nawet nie kiedy bije. Ja mu też oddaje i jestem agresywna ale wtedy robi się gorzej. Wpadlam chyba przez to w depresje. On robi wszystko w domu a ja wpadłam chyba w depresje bo śpię do 16. (szole skończyłam, szukam pracy)Każdy mówi ze ja zasługuje na to ze on mnie bije. Myślicie też tak? Ja go nie umie zostawić ale juz nie kiedy nie wytrzymuje ciągle mówi ze się zmieni a tak i tak jest tak samo. Co mam zrobić ?? POMÓŻCIE MI Mam ja się zmienić, czy to moja wina ze on taki jest ? śpi w kuchni bo mamy tylko jeden pokój jak narazie, bo mi za głośno chrapaie i go wyrzucam

to sie dobraliście, jeden warty drugiego, jaki w tym sens ? Jak nie ma zaufania, intymności, tylko strach i niepewność....

nie dziw sie ze facet sie wyżywa na tobie, skoro on wszystko robi za ciebie, cały dom ma na głowie utrzymanie a ty siedzisz i nic nie dajesz, nic nie dokładasz do waszego związku...