Gość karaffffka Napisano Lipiec 7, 2012 ..nie jem kolacji, codziennie maszeruje 30 min, cwicze 8min abs,oprocz tego brzuszki, nozyce,przysiady,pajacyki(20powtorzen) w czasie 3 tygodni???dodam ze przy wzroscie 158 waze 66kg...:o Prosze o odpowiedz ile moge schudnąc przez ten czas.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eludynia Napisano Lipiec 7, 2012 Mysle, ze jakies 0,5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaffffka Napisano Lipiec 7, 2012 o jejku to calkiem malo...a jak dodam a6w?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jika Napisano Lipiec 7, 2012 A skąd ktokolwiek może to wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakajataja Napisano Lipiec 7, 2012 Zależy jaką masz przemianę materii. sniadanie jedz po 9. lub 10. Obiadu tyle co nic, najlepiej talerz zupy albo dwie kanapki. Kolacji wcale. Do tego ćwicz. Na głód- kawa albo woda. 160 cm, wazyłam 64 kg, w 2 tygodnie straciłam 5 kg. Zeszło głównie z nóg i brzucha. Ale nie ćwiczyłam. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Manilla EULALLIA Napisano Lipiec 7, 2012 Ale chcesz stracic tluszcz czy wode i miesnie? Jesli tluszcz i na stale, to 1kg miesiecznie . Nie zawsze rusza od razu. Na pewno stracisz pol kilo. A jesli chcesz tylko na chwile szczuplej wygladac, to mozna wiecej, ale rozpierprzysz sobie metabolizm i pozniej bedzie trudniej schudnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakajataja Napisano Lipiec 7, 2012 Ja zawsze tak samo robię, nie mam efektu jojo, metabolizm tylko lepszy i schodzi tluszcz ;) takie dyrdymały. Wszystko zależy od organizmu. Tak, tak, znam się na dietetyce. wiem, co pisze, nie wysysam z palca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaffffka Napisano Lipiec 7, 2012 kurcze z tym ze sniadanie musze jesc punk o 8 rano i obiad tez musze jesc normalnie a jak nie jesc to duzo probowac bo kucharką jestem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakajataja Napisano Lipiec 7, 2012 W ten sposób to tylko przytyjesz. Ja z zawodu kucharką nie jestem, ale podobno i bez wykształcenia w tym kierunku mogłabym pracować w najlepszej knajpie w mieście. Tylko, że ja gotuję, nie smakując wcale. Intuicyjnie doprawiam i zawsze jest idealnie :) Silna wola, a dasz radę. Śniadanie niech będzie o 8, ale nie podjadaj i odpuść taki normalny, ciepły, konkretny obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2121212 Napisano Lipiec 8, 2012 Tak, tak, znam się na dietetyce. wiem, co pisze, nie wysysam z palca. buachachacha... jak ty się znasz na dietetyce to ja jestem papiezem.... po co wypisujesz takie bzdury? Jedyna sensowna dieta to jedzenie ok. 15 % ponizej zapotrzebowania, czyli ok. 1500 kcal minimum, w 5 posiłkach, inne diety rozwalają metabolizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jfjfjjfjsls Napisano Lipiec 8, 2012 Nie na wszystkich dziala nie jedzenie 3 h przed snem , przynajmniej na mnie nie dzialalo ;) Ja polecam duzo ruchu, 5 posilkow dziennie, w tym duzo warzyw, duzo wody niegazowanej do picia, kolacja do 18 ;) powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach