Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 bylem w knajpie i zadzwonił kumpel...i gadalismy chwile o imprezie jaką robie urodzinową , bo mam dziś itd i robie w weekend i slyszeli to klienci i dostalem wiekszy niz zwykle napiwek i od kazdego:D i nawet zyczenia;d chyba codziennie będę "dzwonil" do kolegi z informacja ze mam urodziny dzis i zapraszam wieczorem na piwko:D dobre plan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yjygj Napisano Lipiec 7, 2012 na krótką mete tak (nie wiecej niz tydzien) jestes troche naiwny bo jakbys miał troche oleju w głowie to bys sie domyslił ze przychodzą tam stali klienci wiec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban 2x 0 Napisano Lipiec 7, 2012 tak naprawdę wyskoczyłem z kuchni w kaftanie bezpieczeństwa krzycząc, że jestem znaną personą na forum dla mądrych kobiet poruszeni klienci dali więcej niż zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zTobąMamSen 0 Napisano Lipiec 7, 2012 Gratulacje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andreu Andrevv Napisano Lipiec 7, 2012 To drugie jest nawet interesujące lecz z naukowego punktu widzenia raczej nie możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 ale ja miejscowych znam:P wiekszosc to klienci przejezdni , turysci z warszawy:D tylko dla nich będe mial codziennie urodziny:):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yjygj Napisano Lipiec 7, 2012 tylko jak juz bedziesz podnosił fona do ucha to zadzwon do siebie zeby w trakcie ekscytującej "rozmowy" ktos ci nie zadzwonił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prawdziwy Polak-patriota v2.0 Napisano Lipiec 7, 2012 w życiu nie dałbym napiwku ryżemu ba, przy otrzymaniu rachunku kłóciłbym się dlaczego jest tak drogo i argumentował tym że u innych można zjeść taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yjygj Napisano Lipiec 7, 2012 patroto wiec najpierw żresz a potem sie wykłócasz? inteligientnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenka 1988 Napisano Lipiec 7, 2012 ha ha :D "tak naprawdę wyskoczyłem z kuchni w kaftanie bezpieczeństwa krzycząc, że jestem znaną personą na forum dla mądrych kobiet poruszeni klienci dali więcej niż zwykle " :D:D:D:D:D:D:D:D padłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 podszyw sie postarał...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenka 1988 Napisano Lipiec 7, 2012 he he no, to był śmieszny podszyw , bo teraz pełno typu jem kupę itp., a takie śmieszne podszywy są słodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yuit789 Napisano Lipiec 7, 2012 no to wydało sie wreszcie, wielki znawca ekonomii i polityki pracuje na zmywaku hahaha jakiez to typowe dla elektoratu PO :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 7, 2012 bo gosc na zmywaku dostaje napiwki:D:D:D::D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manio ciekawski=) Napisano Lipiec 7, 2012 Rzecz w tym, żeby dać elektoratowi tak w dupę, żeby nie tylko popierał, ale i wychwalał pod niebiosa i obwiniał opozycję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość romotta p Napisano Lipiec 7, 2012 ryży rydz pracuje w prestiżowej przydrożnej knajpie gdzie ludzie wchodzą na hot doga i jest dumny że elita typu osoby mające troche kasy czasem rzucą mu jakiś ochłap, czuje sie wtedy wyróżniony i doceniony oraz szczyci sie poważaniem ponieważ doradza jaki ketchup można zjeść a ludzie go słuchają jest szczęsliwy i spelniony w swoim szacownym zawodzie gdzie ma kontakt z ludźmi i ktos chce z nim rozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yuit789 Napisano Lipiec 7, 2012 :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wydumana fantazja Napisano Lipiec 7, 2012 Masz chłopie wydumaną fantazje.Pewnie pracujesz w przydrożnym barze i opisujesz pierdoły! Pomarzyc dobra rzecz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach