Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

przypadkiem odkryłem sposób na wiiększe napiwki:D:D:D:D:D:

Polecane posty

bylem w knajpie i zadzwonił kumpel...i gadalismy chwile o imprezie jaką robie urodzinową , bo mam dziś itd i robie w weekend i slyszeli to klienci i dostalem wiekszy niz zwykle napiwek i od kazdego:D i nawet zyczenia;d chyba codziennie będę "dzwonil" do kolegi z informacja ze mam urodziny dzis i zapraszam wieczorem na piwko:D dobre plan?

Gość yjygj
na krótką mete tak (nie wiecej niz tydzien) jestes troche naiwny bo jakbys miał troche oleju w głowie to bys sie domyslił ze przychodzą tam stali klienci wiec...

Gość Andreu Andrevv
To drugie jest nawet interesujące lecz z naukowego punktu widzenia raczej nie możliwe.:classic_cool:

Gość yjygj
tylko jak juz bedziesz podnosił fona do ucha to zadzwon do siebie zeby w trakcie ekscytującej "rozmowy" ktos ci nie zadzwonił :D

Gość Prawdziwy Polak-patriota v2.0
w życiu nie dałbym napiwku ryżemu :classic_cool: ba, przy otrzymaniu rachunku kłóciłbym się dlaczego jest tak drogo i argumentował tym że u innych można zjeść taniej :classic_cool:

Gość yjygj
patroto wiec najpierw żresz a potem sie wykłócasz? inteligientnie :D

Gość Marzenka 1988
ha ha :D "tak naprawdę wyskoczyłem z kuchni w kaftanie bezpieczeństwa krzycząc, że jestem znaną personą na forum dla mądrych kobiet poruszeni klienci dali więcej niż zwykle " :D:D:D:D:D:D:D:D padłam :D

Gość Marzenka 1988
he he no, to był śmieszny podszyw , bo teraz pełno typu jem kupę itp., a takie śmieszne podszywy są słodkie 👄

Gość yuit789
no to wydało sie wreszcie, wielki znawca ekonomii i polityki pracuje na zmywaku hahaha jakiez to typowe dla elektoratu PO :D:D:D

Gość manio ciekawski=)
Rzecz w tym, żeby dać elektoratowi tak w dupę, żeby nie tylko popierał, ale i wychwalał pod niebiosa i obwiniał opozycję :D

Gość romotta p
ryży rydz pracuje w prestiżowej przydrożnej knajpie gdzie ludzie wchodzą na hot doga i jest dumny że elita typu osoby mające troche kasy czasem rzucą mu jakiś ochłap, czuje sie wtedy wyróżniony i doceniony oraz szczyci sie poważaniem ponieważ doradza jaki ketchup można zjeść a ludzie go słuchają jest szczęsliwy i spelniony w swoim szacownym zawodzie gdzie ma kontakt z ludźmi i ktos chce z nim rozmawiać

Gość yuit789
:D:D

Gość Wydumana fantazja
Masz chłopie wydumaną fantazje.Pewnie pracujesz w przydrożnym barze i opisujesz pierdoły! Pomarzyc dobra rzecz!