Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnPostarzałypan

Czy mam jescze sznase na uśmiech ślicznej młodej dziewczyny?

Polecane posty

Gość OnPostarzałypan

Mam 28 lat i jestem brzydki tzn stary, mam wysuszona skórę zmarszczki pod oczami i zakola,w liceum było na odwrót miałem długie włosy grałem w zespole i podobałem się wielu dziewczyną,często się do mnie uśmiechały ale ja zawsze z kimś byłem,miałem piękne i urocze dziewczyny w tamtych czasach.Bardzo bym chciał by to powróciło bo teraz moje życie to gówno,praca nie taka jaką sobie wymarzyłem ciągłe harowanie, nie przespane noce,ciągły stres.Bardzo bym chciał przeżyć romans z młodą uroczą dziewczyną 17-20,poszaleć z nią,pojeździć na koncerty i festiwale,ech czy mam na to jeszcze szanse?czy pewne rzeczy minęły bezpowrotnie? Ile bym dał by znów zobaczyć uśmiech młodej dziewczyny.

Gość tythghhy
"i podobałem się wielu dziewczyną" - o moim usmiechu juz mozesz zapomniec 🖐️

Gość OnPostarzałypan
Masz racje dwie takie same literówki,nawet poprawne napisanie tekstu mi nie wychodzi.

Gość gagalina
skąd jesteś??

Gość OnPostarzałypan
Jestem z Krakowa

Gość gagalina
Ooo to niedaleko :)

Gość ssviking
czemu tu pisza tylko takie zjeby jakieś niedojebane ,tzn ,ze dziewczyny tutejsze też musza byc podobne,jakies dziwne to forum jest

Gość rubinowaa...
o masakra , chlopie.. przeczytalam tutaj 'przestarzaly' a ty masz dopiero 28 lat! chyba sobie nie zdajesz sprawy ze jeszcze jestes mlody :p, !!!!! olej prace i idz sie bawic ;), a do twarzy i pod oczy polecam krem z koenzymem Q10 ale z drugiej strony wiem co masz na mysli bo tez bym chciala poszalec a utknelam w pracy .. wrrrr.... :/

Gość OnPostarzałypan
Pinkiiiii- czuje się przegrany bo nie robię w życiu tego co chciałem,w tym masz racje ale nie jestem sfrustrowany po prostu są takie rzeczy których mi brakuje. gagalina-a skąd jesteś?

Gość 21 czyli oczko
a 21 moze byc? ale najlepiej pokaz fotke, bo takie gadanie ze masz zmarszczki to o kant doopy rozbic, ja mam celllulitis i jestem blada -i co, to nie znaczy ze jestem brzydka.. aha i 28 lat to w zadnym wypadku nie jest podstarzalosc, przesadzasz... znam 29 latkow bez pracy, maja dziewczyny w moim wieku i ciagle jaraja blanty :O nie jest to przyjemny obraz

Gość gagalina
Wadowice :)

Gość tyjtik68ui
zalosna prowokacja 28 lat i stary