Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

ale kurwa dola zlapalem....

Polecane posty

Ze nie mogę być na koncercie queen we wroclawiu. Cale życie marzyłem o tej chwili ze Queen zagra w Polsce . Byłem na koncertach w Pradze Berlinie w stodole jak był Brian Shepard Bush empire jak był Roger ale kurcze w PL nie wyobrażałem sobie ze tego dozyje. A ja być nie moge:'(.

Gość berkv
Wszystko będzie all right mate, będzie następny. Póki co siedx grzecznie w UK. Pozdrowienia dla Wysp

Gość fghg
sram na ciebie

We wrocku dzisiaj . Wiem ze byłem na wielu kocertach queen i jego członków ale w Polsce nie marzyłem nawet o tym . Kurwa 23 lata czekałem na ta chwile . A mnie kurwa tam nie ma. A to chyb a ostatnie koncerty bo dziadkowie pod 70 podchodzą prawie.

Gość belllusiania
to trza bylo wypierdalac do samolotu ijazda na koncert fiucie

To jest jednak magia w tej muzyce. Żaden zespół nie ma takiej atmosfery na koncertach.pamietam w Pradze w 2008 udało mi się i mojemu partnerowi pod sama scenę dostać i ten Żar świateł przy the show must go on. Nigdy czeggos takiego nie doznałem. Żar parzących świateł .niesamowite uczucie. Przyznam szczerze ze Merkurego nieubie. Dla mnie queen równa się ROGER TAYLOR i dzięki niemu poznałem queen.

Gość pamiętam,a Wy?
Queen jest nr 1 na Świecie ale z Freddiem!

Dla mnie nr 1 to Roger i jego twórczość . Zajebiscie podobała mi się trasa a nawet dwie z Paulem rodgersem. Byłem na kilku koncertach

Gość pamiętam,a Wy?
rogers i to zydowskie beztalencie z którym teraz grają to zenada ze takich ciołków biorą ze sobą w trase

Gość pamiętam,a Wy?
rogers moze czyscic buty Freddiemu

Może i czyścić. Ale mercurego ja nie rozumiałem nigdy. Mam wszytkie płyty queen ale po latach mogę słuchać z mich tylko utwory Taylora. Media i wciąż te same piosenki w radiu obrzydzily mi mercurrgo.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Witaj andrzeju z uk, powinnam zapytac cie cos o muzyce, ale jedynie John Lennon wchodzi w gre, ale tez bez sensu. Bo chyba mial OCALIC USA od WTC? Na to by mi wyszlo i tyle. Jakby wyjechal do USA. Bo gwiazdy powinny byc w USA i tyle. Ale ja nie chce zapytac ciebie o gwiazdy i o muze tylko o to dlaczego nazwales sie wrednym skrzatem? Jestes wredny? I jeszcze skrzat? O matko :( No i moja stopka choc do Ciebie moge napisac bez stopki, ale standartowo GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Queen tez ma niezle kawalki.Na razie ide moze cos sie dowiemy dlaczego andrzej z uk nazwal sie wrednym skrzatem i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( Cdn. :( :( :( :(

Fakt mercury miał talent ale mnie nie kręcił. Ja poznałem najpierw w 89roku mad bad and Dangerous to know zespołu the cross Rogera Taylora. A ze mam do dziś fazę na perkusję to jakiś jego solowe płyty i to co włożył w queen podoba mi się najbardziej

andrzeju - wredny skrzacie - a co sadzisz o Kate Bush? Sluchasz KATE BUSH? Napisz!!!! GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

A queen i John lenon połączenie to Hyde park Concert po zamachach w Londynie wtedy wykonali IMAGINE - też byłem. Koncert ze względu na zamachy przełożony ale się od yl

Gość orzeszku
życzę Ci abyś miał tylko takie problemy w życiu - niemożność bycia na koncercie- świat oszlał...

No wlasnie - gdzie ona jest?Cos wiesz o niej? Podstawa. A co ona teraz robi? A co sadzisz o Helen Fielding? Gdzie ona jest? Helen. Nie wiadomo , a tez gwiazde wylansowala. Bo WYLANSOWALA gwiazde - Bridget Jones. To twoja zona wredny skrzacie. Mark Darcy ty jestes tylko ... hmmm on nie byl skrzatem i tyle. A ty sie tak nazwales? Chociaz moze byl - w tym filmie ten sweter i Bridget miala taki sam w Nowy Rok... no nie? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Na razie ide ale cdn. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Z jedna brigide Jones byłem związany w Warszawie i uwierzcie mi rola marca darcy nie dla mnie ale wiem przynajmniej jak wygląda życie brigidr Jones.jedna z moich 2dzieeczyn w zyciu:P