Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????????-????????????

Dostałem sie na lekarski, bede mial branie czy nie??

Polecane posty

Gość ????????-????????????

????

Gość justyneczkammm
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość wejciasiejcia
teraz nie ale jak skonczysz studia, zrobisz specjalizacje, a nastepnie otworzysz prywatna praktyke ;) wtedy ... bedziesz wyrywal mlode cipeczki na kase :P

Gość menoo
stare raszple z hemoroidami będa twoimi wiernymi pacjetkami raczej z takim podejsciem

Gość stary ja chodze na imprezy
roznych kierunkow, tam wystarczy ze sie doooopy dowiedza ze kolo jest z medyka to mu na kolana wchodza, obsiadaja go, i nie to nie jest kit. Ostatnio bylismy z kumplem i byl jeden typ na medycynie, to juz go oblepily szzmaty z pedagogiki, psychologii, laska z ekonomika. I to koles chujowy totalnie z wygladu wiec leca oj leca. Ja w tym roku wlasnie zdecydowalem ze ide na med.