Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadsdff

prosba o rade do panow

Polecane posty

Gość sadsdff

wiem, ze moze sie wam to wydac naprawde glupie (sama nie wierze, ze pisze to na forum), ale prosze o rade: w skrocie naswietlajac moja krotka historie: nie jestem nastolatka, a businesswoman z wieloma doswiadczeniami. niestety nieszczesliwie sie zakochalam(jakie to glupie w moim wieku...). facet mnie wykorzystal i do tego bardzo dobitnie (pozniej zrobil mi okropna reputacje wsrod znajomych, a mnie caly czas ignorowal). probowlam jakos z nim rozmawiac, ale nie reagowal na tel i po moim parokrotnym pisaniu zablokowal mnie na fb. ja niestety jeszcze sie nie uleczylam (1,5roku) i caly czas o nim mysle... od jakiegos czasu mam nowe konto na fb (wszystko poblokowane, tak jak i w starym). poniewaz zbizaja sie moje urodziny, zastanawialam sie,czy go nie poke'nac?nie chcialabym, zeby mnie znowu zablokowal albo cos gadal do znajomych. czy myslicie ze to zly pomysl?

Gość zenek1234567
:/

Gość sfsddfg
czyli myslisz, ze to zly pomysl? osmiesze sie?

Gość hlphlphlhplhp
co Cię jeszcze do niego ciągnie po tym jakie nieprzyjemności Ci zrobił? myślisz że robił to z uczucia lub szacunku..?

Gość sfsddfg
mysle, ze moze ja tez cos zrobilam, co go sklonilo do takiego zachowania...? nie moge o nim zapomniec i kompletnie sobie nie radze...

Gość hlphlphlhplhp
ja kiedyś też byłam zakochana w kimś kto zjechał moją opinię wśród znajomych (co prawda bardziej u swoich ale..), i mimo że dla mnie był milutki to przekonałam się sama o co chodzi powiem Ci tak wg mnie to nie wynika raczej z ciepłych uczuć faceta JEDYNA opcja to taka że Ty go bardzo,bardzo zraniłaś czymś

Gość hlphlphlhplhp
kurczę, z tego co widzę to on Cię wykorzystał i potem jeszcze nagadał znajomym podobne jak u mnie popatrz na to trzeźwo i chłodno i zastanów się o czym to świadczy

Gość sfsddfg
tak, wiem, ze zachowal sie jak swinia, a nie facet. a mimo tego chcialabym z nim porozmawiac :( mysle, ze tylko rozmowa jest mnie w stanie uleczyc, nie czas.

Gość dziewczyno radza dovrze
lecz sie i to szybko!