Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankiieterre

Ile macie lat i ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość 29 lat, 3300 brutto
NIEZADOWOLONA

Gość akashanet
28 lat, ok 2000 - 2100 zł netto, NIE

Gość uyuyuqwqw
uyuyuqwqw no ale sama sie o to prosiłaś nie? nie rozumiem, w jakim sensie się prosiłam????

Gość shghfg
jasne, i ci z pensjami po kilkanascie, kilkadziesiat tysiecy siedza na kafe zamiast kąpać sie w basenie :D bogaty kraj mamy :D

uyuyuqwqw bo dziecka nie dostaje się w prezencie a decydując się na nie trzeba wiedzieć czy będzie się potem miało warunki

shghfg - kąspać się w basenie będę w wieku 30 lat teraz całą kasę inwestuje. Widać że nie masz głowy do interesów

Gość uyuyuqwqw
warunki mam, ale miałam przewidziec, że będzie niepełnosprawne? Mam ukończone studia, co z tego jak nie mogę pracowac. W normalnych krajach się dostaje środki co pozwalają na normalne zyciew takim przypadku, nawet w Grecji jest o niebo lepiej

Gość Urząd Kontroli Skarbowej
Dziękujemy za wszystkie wpisy i udział w ankiecie. Ich autentyczność zostanie sprawdzona a ciągu 7 dni roboczych

Gość ona 26 lat, 5200 netto
I wierzcie mi - to naprawdę są grosze, bo muszę opłacić kredyt za mieszkanie, kredyt za sprzęty domowe (lodówkę, pralkę), rachunki, ratę za samochód, ubezpieczenie, paliwo, wakacje. Moja koleżanka zarabia nędzne 2800 miesięcznie i jest zadowolona. Dlaczego? Wszystko ma wyżebrane : od rodziców, dziadków, teściów, męża. Mieszkanie wyżebrane od dziadków, samochód od teściów, pieniądze na wesele i suknię ślubną od rodziców. Za wakacje płacą głównie pieniędzmi zarobionymi przez jej męża, z jej nędznej pensji to w żadne fajne miejsce by nie pojechała.

Gość fikumikkku
umieram z nudów vel. nierób cyt. zarobki od 40 tys to pewnie Jennifer mąż hahahahhaa

uyuyuqwqw - ale dziecko nawet w pełni sprawne wymaga ciągłej opieki więc i tak nie mogłabyś iść do pracy.

Gość uyuyuqwqw
poranny kac- ja podejrzewam ze ty masz 500 zł , a nie tyle co piszesz, z twoim intelektem. zdrowy 10-latek nie wymaga ciagłej opieki, zapewniam się. zdrowe dziecko odchowuje się przez jakiś czas i biegnie z powzrotem do pracy, gdyby nie było różnic, to nikomu nie przyznwano by w ogóle świadczeń pielęgnacyjnych ani innych tego typu rzeczy, nieprawdaz?

uyuyuqwqw jasne a potem dzcko wraca do domu o 11 i czeka na obiad do 16 aż mama wróci z pracy

poranny kac Twój intelekt normalnie mnie poraża - koleżanka mówi, że dziecko się odchowuje, a potem wraca do pracy np. po macierzyńskim. Gdzie napisała że wraca do domu o 11 i czeka do 16?

Gość nokhsaewka
uguy coś tam--- nie odpowiadaj debilowi bo i tak nie zrozumie.

Kto powiedział, że nie możemy? Widzisz to gdzieś napisane?

"świadczenie pielęgnacyjne w wys. 520 zł. nie mogę pracowac, bo wychowuje je sama, nikogo nie ma do pomocy. Straszne zabiorą jej aż 520zł. Sama wychowuje więc nawet jak by miała pełnosprawne to nie mogła by iść do pracy bo z kim by je zostawiła?!

Gość *liliann
25 lat, 1850 netto. W mojej firmie już chyba więcej nie wyciągnę. Tam zarabiają tylko ci, co pracują od 15 lat. A z debilami siedziała nie będę.

Gość uyuyuqwqw
zostawiłabym je w świetlicy szkolnej, kryptodebilu....

Gość brunet33
1000000 chciałbym wiecej heheeh ale głupi temat

Nie jest tylko 520 dla Twojej wiadomości tylko więcej jak się zbierze wszystko do kupy to raz, dwa to faktycznie napisała, że jest ciężko, ale nie napisała,że nie może się utrzymać. Ciekawa jestem jak Ty byś się ogarnął/ogarnęła i nie było by możliwości podjęcia pracy właśnie ze względu na codzienną rehab, jazdy do lekarzy itp. Można się po mądrzyć jak się nie wie jak to jest... Żal mi takich ludzi jak Ty

poranny kac ty za to reprezentujesz sobą wile... doprawdy dziękuję za rozbawienie mnie na noc tym screenem ;P

Chyba akurat każdy może się wypowiadać. Więc o jakim wtrącaniu mówimy? I chyba nie znasz zasad forum - po to zostało stworzone, aby wypowiadać się na dany temat. A ewidentnie autor bądź autorka nie kierowali pytania tylko do Ciebie ...

" ale nie to ładnie tak " trochę się gubisz - pora spać

Psotna ale ja pisałem do konkretnej osoby. Bawi Cię screny z kont bankowych?! dziwna sprawa...