Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja też mam taki problem

Dziewczyny jak sobie radzicie z rozstępami na lato? Faceci co o nich myślicie?

Polecane posty

Gość Wiola1993
Nie mam innego wyjścia :)

Gość do trotsky
Cóż no najwidoczniej takich mamy ''zadbanych'' polaków :] to nie ameryka z chodzącymi surferami z kaloryferem

Gość POPIERAAAAAAAM REV
mój ex kochał moje rozstępy :D serio zakrawa o jakieś zboczenie ale mówił,że są słodkie ;D

Gość POPIERAAAAAAAM REV
Polacy generalnie są brzydcy ;) ale cóż zrobić są NASI ;)

Gość trotsky_
byłem raz w krynicy morskiej i raz w wisełce- dziękuję, wolę chorwację czy bułgarię (taniej, lepszy dojazd ze Śląska, woda przejrzysta, pogoda gwarantowana, dziewczyny gorące, hotele ładniejsze i można by tak wymieniać do rana) ale kończmy ten morski offtop :)

Gość ja też mam taki problem
Naprawdę podziwiam osoby z tym problemem, które potrafią się tak w 100% zaakceptować. Ja jeszcze nad tym pracuje .

Gość Wiola1993
Przez te szramy na nogach nie zrezygnuje ze spódniczek , spodenek. Lato jest za krótkie, a pozatym chyba bym sie ugotowała :) Autorko głowa do góry :)

Gość POPIERAAAAAAAM REV
(trotsky zgadzam sie wyłacznie z ta gwarantowana pogodą ;p ) im szybciej zaczniesz to akceptowac tym lepiej;p kiedys moj super-umięśniony kolega zapytał co mam na kolanie na co ja ze rozstepy... a on taka zniesmaczona mine zrobnil. Nie zmieszalo mnie to w ogole ale jakiez bylo moje zdziwienie gdy zauwazylam, ze jego caly biceps jest w rozstepach ;p czy jeszcze gdzies indziej ma to nie wiem ale rozbawilo mnie to ;p Jak wezmiesz faceta, ktory lubi tylko idealne plastiki albo ma po prostu super maga hiper wysokie estetyczne wymagania to marnie wroze;p kiedys zrobisz sie stara, nie wiadomo jak bedzie twoje cialo wygladac po porodzie, nie wiadomo czy bedziesz musiala np brac sterydy, ktore strasznie jada cialo i sie po nich tyje ;p w ten sposob albo wymieni cie na lepszy model albo bedzie co zdradzal co i rusz ;p nie mowie tu o tym zeby sie zapuscic ale o tym, zeby sie nie przejmowac tym czego sie nie da zmienic ;-) Poza tym halle berry ma roztepy- cala mase. Shakira ma caly tylek zaorany rozstepami. Salma Hayek piersi to samo tak ubostwiana przez facetow scarlett johansson i masa innych "cudów". ;) Ja np nie mialabym nic do ewentualnych rozstepow mojego faceta bo rozstepy zmarszki itp to wg mnie swoista mapa zycia, ktora opowiada o czlowieku jakas historie ;p poza tym ja kupuje faceta calego, z rozstepami w pakiecie ;))) chill out laski ;) mnie to kiedys w depresje ostrą wpedzalo dlatego sie teraz tak tu produkuje bo wiem jaki to moze byc problem ale naprawde NIE warto!!! ;)