Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BluMen orginals

Co się stało z Lucy Windsor?

Polecane posty

Gość BluMen orginals

Jak w temacie ,pisze jeszcze na kafe pod tym nickiem czy pod jakimś nowym ? Jakaś dobra dusza coś wie ?? :o

Gość utopiła się we własnej
cipie

Gość BluMen orginals
Dziewczyno fajnie że nadal udzielasz się na kafe,sądząc po czarnym nicku to nie jest podszyw, ja do swojego zapomniałem hasła :o Jesteś na wakacjach ? Z tego upadłego biura podróży ;) Jak mniemam smażysz się na piaskach Californi lub mokniiesz w Szkocji ,w tym ostatnim przypadku mogłaś sobie darowć i zostać w kraju, warunki pogodowe jednakowo fatalne a taniej by wyszło.

Gość BluMen orginals
utopiła się we własnej Szkoda że ciebie własna głupota jeszcze nie zabiła, ale na szczęście to tylko kwestia czasu :p

Gość przeciez wszyscy wiedza
ze rmoansuje z połowa prawiczkwo z kafe i pokazuje im zdjecia swojego wiadra

Mało się udzielam, dosłownie ze trzy dni wstecz powiedzmy na trochę wróciłam, więc miałeś szczęście że mnie zastales ;-)

lusia czy mi się wydaje czy przyciągasz hmmm niebieskie barwy wszelkie?

Gość Prrrrrrr
polknela mi kulki

Gość BluMen orginals
przeciez wszyscy wiedza ze rmoansuje z połowa prawiczkwo z kafe i pokazuje im zdjecia swojego wiadra Sądząc z Twojej wypowiedzi to jesteś prawiczkiem z tej uprzywilejowanej grupy (ci co widzieli to coś) Moje szczere gratulejszyn już prawie nie jesteś prawiczkiem ,ale głupi to nadal jesteś ,jak mój lewy but który nie ma mózgu wcale :p

jestem pijana na niebiesko :P może być ?:D

Gość BluMen orginals
Wyciągam wściekłe jeżozwierze z dziupli w warszawskich łazienkach i aplikuję im małe lewatywy z wody kolońskiej 'Odore de Sfont' :classic_cool:

to ustalone:P ale wiedz , że nie wykręcisz się sianem nie jestem ani niebieskooka ani byłym niedoszłym kafeteryjnym mężem twoim uff:P

znam twój ból tylko nałóg cię uratuje:P

Gość po ...... teraz
Ike paintowałaś miasto na czerwono?:P

Gość BluMen orginals
Lucy Windsor Mało się udzielam, dosłownie ze trzy dni wstecz powiedzmy na trochę wróciłam, więc miałeś szczęście że mnie zastales No widzę że szczęście mam podwójne(jak to się wystukuje gramatycznie??) nawet ike się ujawniła :D Z wygody i lenistwa nie sprawdzałem czy jesteś na kafe poszłem po rozum do głowy i zadałem pytanie na forum .Wczoraj przyjechałem do kraju podróż fatalna ,chwilami tak padało że świata nie było widać i zarąbiste korki na autobahnach.Czuć to się psychicznie dobrze czuję(laba) ,fizycznie to raczej marnie ,rączkę sobie przytrzasnąłem i się rozchorowałem :O Cholerne podszywy muszę znaleźć hasło

Gość BluMen orginals
Poszedłem hehe ten błąd już chyba kiedyś popełniłem ?

Możemy jechać nawet na dwa tygodnie tyle na łapkę dostałem wolnego,oczywiście jak na tą chwilę :) cyt (u mnie zdecydowanie za gorąco ostatnio, potrzebuję ochłody) rozumiem że nie mam traktować tego dosłownie(pogoda) że chodzi raczej o sprawy duchowe ?

Sprawy duchowe, he he :) Powiedzmy, że chodzi o całokształt, pogodę też Ado Szkocji naprawdę czas najwyższy się wybrać, że też wcześniej o takich planach na ten rok nie pomyślałam ...

Gość Zuzanna Amelia & 8
Przyslijcie chociaz jaks pocztowke

Tia i dajcie znac w ktorym kosciele slub co bysmy wiedzieli gdzie kwiaty wyslac :P

Pavlo, my już jesteśmy po ślubie, a tuż przed rozwodem :P pocztówkę mogę wysłać, zamieszczaj adres Zuzka :)