Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BluMen orginals

Co się stało z Lucy Windsor?

Polecane posty

Gość znajoma.
blumen,ja ta słodka pomarańczka:)

Gość Zuzanna Amelia & 8
18:55 [zgłoś do usunięcia] BluMen orginal Zuzka /.../pomarańcze to powinny być z kafe wyrzucone. No tez cos...!!!

i matko jedyna! taka potwarz:P blu powinien wiedzieć, że ike nigdy nie pisze na pomarańczowo po co udawać kogoś innego? umiem absolutnie wszystko napisać pod czarnym nickiem nie wstydzę się siebie:P

tylko ,ze nie wszyscy o tym wiedza ,ze sa tacy dziwacy jak ty ike:P

no właśnie! a powinni wiedzieć :P ostatecznie nie jestem byle kim:P tylko IKE! :P:P:P

nie zapominaj tez ,ze jak oni tak robia to kazdy tez :P

i znają bliźniego jak siebie samego jednym słowem wiedzą o tobie wszystko

ba zeby tylko o mnie ,ale oni wiedza o wszystkich wszytko :D strzez sie ,bo nie znasz dnia ani godziny :P

oj tam mnie już demaskowali setki razy sama już się nie mogę połapać ile mam lat, jaką zawodówkę skończyłam , z iloma mężami się rozwiodłam i ile mam pociech:D

no cóż :P taka cena sławy:P

obys nie uwierzyla w to bo sama nie bedziesz wiedziala kim tak naprwde jestes:D to sie nazywa sila sugestii:P

Świat kafeterii jest taki nieodgadniony, obfituje w jasnowidzów, wrózki, specjalistów z dziedziny psychologii, ba nawet psychiatrii. Sami fachowcy :) któzy chętnie udzielą rady i odpowiedzą na pytanie "Jak życ?" :D

Ike to psełdo to wybrałaś na cześć niejakiego Dwight David "Ike" Eisenhower :D blu powinien wiedzieć, że ike nigdy nie pisze na pomarańczowo po co udawać kogoś innego? Blu to jeszcze wszystkiego nie wie ,a czy piszesz czasami pod pomarańczką to tylko Ty wiesz jak jest naprawdę.To że masz cięty język to wiem ,zresztą chwaliłem taką postawę ,też potrafię kogoś zbesztać ale w miarę kulturalnie ;) W Lubuskiem znowu burza się rozpętała leje jak z cebra,może faktycznie lepiej jechać do tej Szkocji jak radzi Lucy, chyba gorzej już być nie może .

nie mój nick powstał dzięki ulotce indywidualnego konta emerytalnego

Blu ty się nie zastanawiaj, tylko się pakuj, zabieraj luśke i szoruj do tej Szkocji..;) A tam.. w towarzystwie lusi nawet tornado ci nie będzie przeszkadzało:)

mnie zawsze zadziwia ten swiat ze jak latwo komus radzic a jak smemu sie mam problem to juz rady dla samego siebie nie ma :P

oj tam na macierzyństwie co drugi to ginekolog albo psycholog dziecięcy a na rozwodach - co drugi to prawnik

nie słuchaj blu nie leć nigdzie z luśką ona podstępnie chce cię zatrzymać tylko dla siebie wydasz kasę tylko dlatego, że lusia czuje się niepewna:P

salut to nie jest kwestia tego świata (kafeterii) ogólnie o wiele łatwiej jest radzić pewnie dlatego, że radząc komuś opierasz się jednak na rozumie- nie emocjach

Salut ano właśnie niby kazdy z nas wie jakby w danej sytuacji postąpił, a jak przyjdzie co do czego to dupa zbita.. człowiek durnieje .. na szczęsice wiekszość z nas wcześniej czy później znajduje dogodne rozwiązanie.. a co najważniejsze znajdujemy je sami, bez udziału nn. ludzi z kafeterii:) a to już coś;)

ike moze i tak ale powiedzilem radzic latwiej ja stosuje zasade jedna ,najlepsza rada na rade nie radzic ,i tego sie trzymam

ta a na erotycznym co drugi to seksuolog albo profesjonalna dziwka :P

a ja wierzę w rady w paru bardzo ważnych momentach na szczęście z takowych skorzystałam ale też sama o nie prosiłam w momentach dla mnie bez wyjścia

ok ,jesli oczekujesz od danej osoby rady masz na tyle zufania to spokojnie mowilem tylko li o sobie ze raczej nie radze ,moge cos sugerowac mowic o wlasnych doswiadczeniech i wolalbym by osoba mnie sluchajaca wyciagala wninioski a nie rady , no ale jeden lubi ser zolty a inny bialy :P

a to nie jest tak, że wszyscy powinni lubić ser, który ja lubię ?:P

ike -nie słuchaj blu nie leć nigdzie z luśką ona podstępnie chce cię zatrzymać tylko dla siebie wydasz kasę tylko dlatego, że lusia czuje się niepewna Po pierwsze :Lucy nigdzie nie poleci bo to marzycielka bez odwagi ,tak sądzę(sorry) po drugie: mogła by mnie zatrzymać dla siebie bo jestem monogamistom ,wzrost ma ok i fryz też po trzecie :jak bym nie podróżował to kasę wydam ,a może by się opłacało ? ;) Co do dyskusji że każdy na tym forum to znawca wszystkiego ,oj moje panie wszystkiego i wszystkich na poważnie chyba nie bierzecie ? Zresztą od tego jest każde forum by pytać,doradzać(wiem, wiem rady niektórych to sobie można o kant ..) i dyskutować ,co prawda często to się mija z celem bo jest to ble ble ble.

Gość lubie i bialy i zolty
:D