Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BluMen orginals

Co się stało z Lucy Windsor?

Polecane posty

Cześć Lusia czy to radość ..? :) nie jestem w temacie, ale z tego co się pokrótce zorientowałam to TO z blu to będzie miało inny statut niż przyjaźń... miałam na myśli ciebie Ike znikam na chwilę, a ty się juz zaprzyjaźniasz... no, doprawdy, czuję się dziwnie

"normalnie dobrze ze wróciłaś " nie, no, nie przesadzajmy:)

tak sobie myślę, że było celowe w zasadzie dlaczego miałoby nie być ?:D ................... miałam na myśli ciebie Ike znikam na chwilę, a ty się juz zaprzyjaźniasz... no, doprawdy, czuję się dziwnie na chwilę powiadasz.... zresztą to mylne wrażenie retro przecież doskonale wiesz, że ja zaprzyjaźniam się tylko z facetami :classic_cool:

Kobiety wiecie co to ironia ? Bo z ostatnich waszych wpisów wynika że nie lub że udajecie że nie wiecie.Błąd nie był zamierzony ,teraz już lepiej się czujecie ? Ike ile już lat ćwiczysz gramatykę na forum kafe ?Ja przez 15 lat z ojczystym językiem mam sporadyczny kontakt,ale jak już wcześniej pisałem to mnie nie usprawiedliwia.Lucy Ty też nie udawaj że nie zrozumiałaś o co mi chodzi ,bo to śmieszne ,pani strażniczko poprawnej polszczyzny .Pan Miodek w spódnicy :p Mimo wszystko śpijcie dobrze moje panie, dla mnie to już późno.

przecież doskonale wiesz, że ja zaprzyjaźniam się tylko z facetami aaa czyli nie potwierdzasz życiowej prawdy że przyjaźń damsko męska nie istnieje? ta kwestia nie została zdaje się rostrzygnięta do dziś to że ja mam mylne wrażenie że się zaprzyjaźniasz z Lusią to pół biedy gorzej gdyby ona miała takie wrażenie:) ale dobrze że i ta kwestia została za wczasu wyjaśniona

Gość Zuzanna Amelia & 8
Blu - 15 lat poza krajem ? Caly czas w Niemczech ? Jak Ci tam ?

o masz i blu nie doczekał się aż się obrazę więc obraził się sam :P

gorzej gdyby ona miała takie wrażenie nie przesadzaj, retro myślę, że miałabyś cichą satysfakcję :P

"tak sobie myślę, że było celowe w zasadzie dlaczego miałoby nie być ?" wydaje mi się, że obie się starzejemy ;-)

myślę, że miałabyś cichą satysfakcję daj spokój, nawet o tym nie pomyśłalam zresztą dobrze wiesz że nigdy specjalnie na silę nie szukałam żadnej satysfakcji:) nic sie nie zmieniło

wydaje mi się, że obie się starzejemy pisałam już lusiu o twoim prawie do pomyłek chociaż co za dużo to...

daj spokój, nawet o tym nie pomyśłalam zresztą dobrze wiesz że nigdy specjalnie na silę nie szukałam żadnej satysfakcji nic sie nie zmieniło a widzisz jakie masz szczęście! pomyślałam o tym za ciebie ! a co do reszty- oczywiście, że nie wiem ( przy całej mojej do ciebie sympatii)

a co do reszty- oczywiście, że nie wiem ( przy całej mojej do ciebie sympatii) a co tu ma sympatia do rzeczy czy też jej brak... po prostu sądziłam że dobrze mnie znasz, przynajmniej w niektórych kwestiach:) ale może faktycznie za rzadko tu bywam żeby tak było ( nadal) chociaż wiesz co? nie sądzę:) ale skoro dajesz Lusi prawo do pomyłek to pewnie i mi tym bardziej... :)

po prostu sądziłam że dobrze mnie znasz, przynajmniej w niektórych kwestiach no właśnie...:) dlatego, że cię znam pozostanę przy swoim zdaniu :P:)

ale czy to że mnie znasz wyklucza to żebyś od czasu do czasu uwierzyła w to co mówię vel piszę?

no przecież czasem wierzę ale nie w tej kwestii :P

powiedzmy, że udaję, że tak jest dla dobra chwili lecę , retro :) spać :P ale naprawdę cieszę się , że się pojawiłaś

Ike, co prawda pewnie się nie przyda, ale za udzielenie prawa do pomyłek z wrodzonej nieokropności dziękuję :P

Gość Selavi _Pyrlandia
Blumenie fajnie że wróciłeś ale odpuść sobie te laski ,same byki sadzą gubią litery o kogoś pouczają żenada. Fajnie piszesz , masz swoj styl nie trać czasu na bzdury,chcą gramatyki to niech idą na inne forum. LW i ike siedzą tu już długo i z myśleniem u nich bywa różnie ,obie to fanki ZS -a i widać jak za nim tęsknią nie ma to jak kafeteryjne błotko .

Selavi - dzięki ike o masz i blu nie doczekał się aż się obrazę więc obraził się sam ike nie mam zamiaru po nocy siedzieć i nawijać o niczym , lepiej iść spać .Wszystko rozumiem ,żarty,uwagi ok ale złośliwość mi się nie podoba i nie ma dla mnie znaczenia pod jaki adres jest ona kierowana.Pomyliły mnie panie z kimś innym ,słyszałem że obrzucanie się kafeteryjnym błotem jest dobre dla cery ale ja nie skorzystam. Lucy Windsor : Lady Valentaine? mam nadzieję, że nie kojarząc związku wykazuję się straszną ignorancją, w końcu trzeba się trochę zniżyć, żeby jakoś to wyglądało Nie jesteś jednak tak bystra jak myślałem,spoko nie będziesz się musiała już tak zniżać bo boję się że jeszcze garba dostaniesz , a tego mimo wszystko bym nie chciał :p

Gość Zuzanna Amelia & 9
Blu - skoro juz zajrzales to napisz lepiej jak Ci u Niemcow bylo przez te 15 lat. To kawal czasu w koncu.

ok ale złośliwość mi się nie podoba ojej:P a to peszek :P